Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: εγγράφονται στο ΤΕΕ οι απόφοιτοι του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών


Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι, η Δ.Ε. του Τ.Ε.Ε. ενέκρινε την εγγραφή των αποφοίτων του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο ΤΕΕ, κατά την τακτική συνεδρίαση της 12ης Ιουλίου 2011.

Αφού δόθηκαν οι σχετικές διευκρινήσεις από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και την Επιστημονική Επιτροπή Ειδικότητας «Ηλεκτρονικών Μηχανικών» υπήρξε σχετική εισήγηση και απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. σε συνέχεια της θετικής αρχικής απόφασης.
Σημειώνεται ότι, η Επιστημονική Επιτροπή Ειδικότητας «Ηλεκτρονικών Μηχανικών» έκρινε το πρόγραµµα σπουδών, του Τμήματος το οποίο ανταποκρίνεται στις βασικές απαιτήσεις σπουδών Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, προτείνοντας την εγγραφή των πτυχιούχων του Τμήματος  στην Ειδικότητα Ηλεκτρονικών Μηχανικών του ΤΕΕ.
Η Διοικούσα Επιτροπής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ευχαριστεί θερμά για την υποστήριξη της προσπάθειας το Τ.Ε.Ε./Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρό του κ. Δημήτριο Μαυροματίδη, για τη συμπαράσταση και την πολύτιμη βοήθειά του.

Κοζάνη 5-9-2011

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είχανε πεί οτι στα Σέρβια θα γινόταν ανάλογη σχολή.Τι απέγινε;

Ανώνυμος είπε...

Πανεπιστημιακή Σχολή στα Σέρβια;
Θα σοβαρευτούμε επί τέλους ρε παιδιά;

Ανώνυμος είπε...

5 Σεπτεμβρίου 2011 12:13 μ.μ.
Συγχωριάνε τα παραλές. Ένα ΤΕΙουλη ήθελε ο Φούντογλου. Όχι και Πανεπιστήμιο. Μη γινόμαστε και Βελβεντινοί (συγνώμη υπερόπτες ήθελα να πω)

Ανώνυμος είπε...

όχι μόνο γινόμαστε, αλλά τους έχουμε ξεπεράσει κατά πολύ και προ πολλού, με τους μικρομεγαλισμούς μας. Τουλάχιστον αυτοί απλά θέλουν να διατηρήσουν τα κεκτημένα και τίποτα παραπάνω. Αλλά και αυτό μας πειράζει, γιατί τους θέλουμε εδώ, σαν μια μειοψηφία, να προσδώσουν αίγλη στο Δήμο μας. Και χρήματα φυσικά, μιας και τα δικά μας έχουν ουσιαστικά υποθηκευτεί, με τα χρέη των προηγούμενων χρόνων.
Και αντί να πούμε, δεν θέλετε να είστε μαζί μας, καλώς, το εισηγούμαστε και μεις στον Υπουργό και πάμε παρακάτω, αναλωνόμαστε και μεις κι αυτοί καθημερινά με δημοσιεύσεις και σχόλια που δηλητηριάζουν τις σχέσεις των πολιτών μας.
Ένα συνεναιτικό διαζύγιο πάντα είναι καλύτερο από τη ρήξη και τους καταναγκασμούς!

Το Προφίλ μας