Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Κείμενο της Νεολαίας Βελβεντού για την παιδική χαρά του Βελβεντού


Σεβαστείτε τουλάχιστον τα παιδιά
Είναι γνωστή η εγκατάλειψη στην οποία έχει περιέλθει ο Καποδιστριακός Δήμος Βελβεντού. Δεν τρέφαμε εξάλλου αυταπάτες. Γνωρίζαμε από την αρχή ότι έτσι θα γινόταν. Δεν πιστεύαμε βεβαίως τα παχιά λόγια του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού κ. Κωνσταντόπουλου και των συνεργατών του ότι δε θ' αλλάξει τίποτα στο Βελβεντό και τους οικισμούς !!!!!!! (κι όμως το δήλωνε ευθαρσώς πριν αναλάβει τα καθήκοντά του).

            Προσωπικά δε μας προξενεί καμία εντύπωση. Γνωρίζουμε και φωνάζουμε ότι Καλλικράτης (έτσι όπως επιβλήθηκε) σημαίνει ετεροδιοίκηση ή πλήρης ανυπαρξία της αυτοδιοίκησης, εγκατάλειψη της ελληνικής περιφέρειας,  δημιουργία περιφερειακών αστικών κέντρων στα πρότυπα Αθήνας - Θεσσαλονίκης (ωραία πρότυπα!) και γι' αυτό αγωνιζόμαστε με τη Συντονιστική Επιτροπή Πολιτών Βελβεντού για την αυτοδιοικητική μας ανεξαρτησία.
            Κάποια πράγματα όμως ξεπερνάνε τα όρια του ανεκτού πλέον. Ένα από αυτά, είναι και η εικόνα της κεντρικής Παιδικής Χαράς του Βελβεντού. Ένας χώρος στολίδι μέχρι πρότινος. Άπλετος, περιφραγμένος, ένα ιδανικό περιβάλλον για να παίζουν ελεύθερα και ακίνδυνα στις παιχνιδοκατασκευές του τα παιδιά. Που οι συνοδοί τους είχαν τη δυνατότητα να τα προσέχουν διακριτικά σε ένα όμορφο περιβάλλον απολαμβάνοντας τον καφέ τους ή o,τιδήποτε άλλο από το κυλικείο. Ένας χώρος που ήταν ο πλέον προσεγμένος μέσα στο οικιστικό περιβάλλον του Βελβεντού.









            Σήμερα τα σημάδια της εγκατάλειψης είναι κάτι παραπάνω από εμφανή. Θα αναφερθούμε καταρχάς στην προσωπική εμπειρία κάποιων από μας, όταν την περίοδο του Πάσχα βγήκαμε για καθαριότητα σε κεντρικά σημεία του χωριού και ένα από αυτά ήταν και η παιδική χαρά. Ο καιρός είχε αρχίσει να ανοίγει και τα παιδιά, που θα είχαν αρκετό ελεύθερο χρόνο μέσα στις πασχαλινές διακοπές, σίγουρα θα προτιμούσαν το συγκεκριμένο χώρο για να περάσουν τον ελεύθερο χρόνο τους. Σίγουρα όχι, αν δεν περνούσαμε εμείς πρώτα από μέσα!
            Καμία σημασία από κανέναν. Πλήρης εγκατάλειψη! Σκουπιδαριό, χόρτα, ασυντήρητες παιχνιδοκατασκευές, οι κούνιες δεν είχαν τοποθετηθεί... Κάποιος από το Δήμο είχε φιλοτιμηθεί και είχε κόψει λίγο από το χορτάρι το οποίο βέβαια και παράτησε να σαπίζει! Τέλος πάντων, μπήκαμε μέσα και της δώσαμε εικόνα παιδικής χαράς, αφού καθαρίσαμε και μαζέψαμε απίστευτες ποσότητες χόρτων και σκουπιδιών! Δε θέλουμε να σας αναφέρουμε πόσα και τι είδους σκουπίδια ήταν αυτά...
            Ας έρθουμε στο σήμερα. Η εικόνα ίδια κι απαράλλαχτη! Περνάς απ' έξω και σε πιάνει η ψυχή σου... Στο εσωτερικό αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο έξω ακριβώς από την περίφραξη, τα χόρτα έχουν πάρει επικίνδυνες διαστάσεις! Οι κατασκευές είναι ασυντήρητες και κάποιες έχουν αρχίσει να γίνονται άκρως επικίνδυνες για τα παιδιά (γίνεται εύκολα αντιληπτό πόσο συχνά χρειάζονται συντήρηση αυτά τα πράγματα και για την υγιεινή και για την ασφάλεια των παιδιών).
            Αυτός ο χώρος είχε πάντα υπευθύνους που τον κρατούσαν χειμώνα - καλοκαίρι σε άριστη κατάσταση, είτε αυτός λεγόταν αντιδήμαρχος είτε δημοτικός υπάλληλος είτε υπεύθυνος της Παιδικής Χαράς. Τώρα ποιον έχει; Μάλλον κανέναν. Στη λογική του δε βαριέσαι, της ανυπαρξίας, της "τιμωρίας" ίσως των απείθαρχων Βελβεντινών, την πληρώνουν και τα μικρά παιδιά.
            Ένας χώρος σημείο αναφοράς για το Βελβεντό και τους κατοίκους του και κυρίως για τα παιδιά και τους εφήβους βρίσκεται υπό πλήρη εγκατάλειψη προκαλώντας θλίψη σε όλους μας. Ένας χώρος όπου περάσαμε τα καλύτερα χρόνια της ζωής μας και θέλουμε να συνεχίσει να λειτουργεί όπως λειτουργούσε για να τον απολαύσουν όπως πρέπει και οι επόμενες γενιές των Βελβεντινών. Για τη νεολαία το θέμα είναι προσωπικό γιατί προκαλεί πολύ ευαίσθητες χορδές και δεν πρόκειται να το αφήσουμε έτσι.
            Η κοινωνία του Βελβεντού δε συμμετείχε στις εκλογές του Νοεμβρίου και στο ευφάνταστο  αυτοδιοικητικό δημιούργημα που επιβλήθηκε στην περιοχή. Πληρώνει όμως κανονικά τα δημοτικά τέλη ενώ οι κρατικές επιχορηγήσεις, όσο μειωμένες κι να είναι λόγω συγκυρίας, έρχονται στο Δήμο τακτικά. Και για τον καποδιστριακό Δήμο Βελβεντού.
Αν σε κάποιους έχει μείνει απάνω τους λίγη τσίπα ή κάποιο ίχνος υπευθυνότητας ή ντροπής ας αφήσουν τα παιδιά έξω από τα παιχνιδάκια που θέλουν να παίξουν με την κοινωνία του Βελβεντού. Ο δημόσιος βίος και η διαχείριση των κοινών δεν είναι παιδική χαρά.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

61 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ "ΝΕΟΛΑΙΑΣ" ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΠΟΥ
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ "ΑΧΑΝΗΣ ΔΗΜΟΣ" ΒΛΕΠΕ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΗ ΜΚΟ; Η' ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ; ΥΣΤΕΡΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ. ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΡΟΥΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ;

Ανώνυμος είπε...

to pws skouriasan k sapisan ola mesa se ena xrono apisteuto omws...aman vre !!

Ανώνυμος είπε...

να κάνουν κρούση στο Δήμο για τις αυτονόητες υποχρεώσεις του, για εργασίες που έτσι κι αλλοιώς θα επιβαρύνουν τη δημοτική ενότητα του Βελβεντού;

Ανώνυμος είπε...

αστους ρε 1.13 φωναζν και δεν φωναζν

Ανώνυμος είπε...

Εσείς δεν λέγατε ότι δεν θα βγάλετε εκπροσώπους γιατί σας εκπροσωπεί η ΜΚΟ; Αν η ΜΚΟ δεν μπορεί να μαζέψει δυο σκουπιδάκια και να κόψει το χορταράκι τι μπορεί τότε να κάνει; Μήπως νομίζεται ότι θα κυβερνήσει;

Ανώνυμος είπε...

Προς 1:13
Εάν για ένα τόσο αυτονόητο πράγμα (όπως είναι η συντήρηση και ο καθαρισμός μιας παιδικής χαράς) θα πρέπει να γίνεται επίσημη κρούση στην δημοτική αρχή τότε τι να πω, συγχαρητήρια έχετε την δημοτική αρχή που σας αξίζει.

ενας βελβεντινος είπε...

το θεμα ειναι πως ο ενιαιος δημος εισπρατει τα λεφτα που αναλογουν στο βελβεντο.αυτα οφειλουν να χρησιμοποιηθουν ωστε το βελβεντομ να διατηρηθει καθαρο και πανω απ'ολα ανθρωπινο.δυστηχως αυτο δε συμβαινει και υπαιτα ειναι η νεα δημοτικη αρχη.και ιδιαιτερα ο υπευθυνος δημαρχος οικονομικων και ο υπευθυνος αντιδημαρχος για το καποδιστριακο δημο βελβεντου

Ανώνυμος είπε...

1.51 ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ;
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΙΩΤΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΡΑΒΑΣΑΚΙ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ Η "ΝΕΟΛΑΙΑ" ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΚΟ; ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ Η ΜΚΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Η "ΝΕΟΛΑΙΑ" ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ; ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΜΠΡΑΒΟ.
ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΧΟΥΜΕ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ. ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο 1.40 ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορει 'μονα-ζυγα' δικα σας.
Τα προβληματα που υπαρχουν, με καποιο τροπο κοινωποιουνται στην Αρχη που ειναι ο ΔΗΜΟΣ και στη συγκεκριμενη περιπτωση το Τοπικο Συμβουλιο.
Εδω εγινε κατι τετοιο?
Δεν νομιζω.
Απ την αλλη παλι, πως γινεται ο αρμοδιος Αντιδημαρχος να γινει γνωστης ενος προβληματος, η ενος αιτηματος , οταν ειναι ανεπυθημητος απ την ιδια νεολαια , να παραστει στην παρελαση και να κινηται με ανεση στα στενα σοκακια του Βελβεντου?
Θα βγει αυριο-μεθαυριο και καποιος αλλος συλλογος του βελβεντου (π.χ αθλητικος) και θα ζηταει κατι απ τον κ. Κακαφικα , οταν ο συγκεκριμενος συμβουλος εχει δεχτει επιθεση σε κεντρο διασκεδασης.
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή όλα αυτά γίνανε σε λιγότερο απο ένα χρόνο; Μήπως ο παλιος Καποδιστριακός δήμος Βελβεντού τα ειχε παρατήσει για πολύ περισσότερο καιρό;

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δεν μαζεύεστε λίγοι εθελοντες να κάνετε κουκλί το παρκάκι? Αν νοιάζεστε και ενδιαφέρετε τι στο καλό, τόσο δύσκολο είναι?

Ανώνυμος είπε...

Προς 2:09
Φίλε μου κάπου μπερδεύεσαι. Το σημερινό κείμενο της νεολαίας δεν αποτελεί επιστολή προς κάποιον, επιστολή αποτελούσε και μάλιστα επίσημη (με αριθμό πρωτοκόλλου) η επιστολή που έστειλε η νεολαία τον Μάρτιο στον αντιδήμαρχο και αυτός φρόντισε να την βγάλει στην δημοσιότητα. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι βάση νόμου είχε το δικαίωμα να το κάνει αλλά εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι επιστολές που βγήκαν στην δημοσιότητα από την αρχή της θητείας της νέας δημοτικής αρχής ήταν δύο. Η μια ήταν της νεολαίας και η άλλη ήταν μια επιστολή κάποιου ο οποίος ισχυριζόταν ότι είχε να λαμβάνει χρήματα από τον δήμο Βελβεντού. Και ενώ στον δήμο τους πρώτους μήνες του χρόνου καταφθάνανε δεκάδες τέτοιες επιστολές για χρέη του πρώην δήμου Σερβίων καμία από αυτές δεν βγήκε στην δημοσιότητα. Λέτε να ήταν τυχαίο? Δεν νομίζω

Ανώνυμος είπε...

και οι παιδικες χαρες των σερβιων ετσι και χειροτερα ειναι.το επιπεδο μας φαινεται απο τον τροπο που φερομαστε στα παιδια μας.σταματηστε επιτελους τις πολιτικοοικονομικες σας ανοησιες και ασχοληθειτε με τα βασικα.τα 5χρονα δεν ενδιαφερονται αν φταιει ο καλλικρατης η ο καποδιστριας,εναν ασφαλη χωρο για να παιξουν θελουν.

Ανώνυμος είπε...

Τα παιχνίδια αυτά θα επρεπε να είχαν αντικατασταθεί απο πριν το 2000, αλλα τότε οι δήμαρχοι αλλού κοιτούσαν, τους αρκούσαν βλέπεις τα σομόν συντριβάνια στην είσοδο της πόλης, τα παιδιά τότε είχαν αλλη αξία γι αυτούς.... πως αλλάζουν οι καιροί.

Αααα!!!! το σομόν συντριβάνι εγινε με τα λεφτά της δωρεάς για κολυμβητήριο;

Ανώνυμος είπε...

Με το τούρκικο σχολείο που λειτουργεί τι έγινε?
Και με το Κλειστό Γυμναστήριο Σερβίων θα θέλαμε επίσης ενημέρωση..
Εσείς εκεί στα Σέρβια δεν ενδιαφέρεστε να μάθετε που πήγαν τα λεφτά σας και δεν έγιναν τα έργα?

Ανώνυμος είπε...

Πέρα από την ουσία, αυτό το επικοινωνιακό παιχνίδι εντυπώσεων μόνο κακό κάνει στην περιοχή σας. Γενικώς. Και στην εν λόγω επιστολή δεν βλέπω πουθενά να γράφεται εάν έχει γίνει πρώτα κάποια επικοινωνία με τη δημοτική αρχή για το θέμα. Όπως θα έπρεπε, πριν την ανακοίνωση.
Από εκεί και έπειτα, οι φωτογραφίες δείχνουν μια πραγματικότητα και, πλέον, νομίζω πως μια απάντηση οφείλει να τη δωσει ο Δήμος. Θα μπορούσε να είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση.

Π.Π.

Υ.Γ. Η τελευταία φράση είναι απαράδεκτη. Και, δυστυχώς, φαίνεται πως γίνεται ακριβώς το αντίθετο...

Ανώνυμος είπε...

Από τις φωτογραφίες είναι πασιφανές πως εκτός από τα χόρτα και τα σκουπίδια, τα παιχνίδια και η περίφραξη είχαν χρόνια να συντηρηθούν. Κακώς λοιπόν φωνάζουν και κατηγορούν τον Κων/πουλο πως ευθύνεται αυτός για την εικόνα της παιδικής χαράς, μιας και η προηγούμενη δημοτική αρχή που τα είχε όλα στην εντέλεια, απ' ότι φαίνεται την παιδική χαρά την είχε εγκατελειμμένη.

Όσο για τα σκουπίδια, χρήστες της παιδικής χαράς είναι ο κόσμος του Βελβεντού. Η επιστολή αυτή που μιλάει για σκουπιδαριό υπονοεί πως οι καθαροί και νοικοκυρεμένοι Βελβεντινοί είναι τελικά βρωμιάρηδες και ανοικοκύρευτοι??? Εκτός αν και την παιδική χαρά τους τη βρωμίζουν οι βρωμιάρηδες Σερβιώτες.

Ατυχής η επιστολή, ατυχέστατο το θέμα, για άλλη μια φορά!

Ανώνυμος είπε...

Άντε να μας πείσει η νεολαία Βελβεντού ότι νοιάζετε τάχα μου για τα παιδιά. αλλού βαράν τα όργανα κι αλλού χορεύει η νύφη

Ανώνυμος είπε...

Σωστος ο 5.24!!!!

Ανώνυμος είπε...

5 Σεπτεμβρίου 2011 1:55 μ.μ.
Τα λεφτά που παίρνουμε για το Βελβεντό τα δίνουμε για να σας καθαρίζουμε αλλά δεν φτάνουν. Τι να πω βρε συνδημότες. Μήπως τελικά είστε πολύ βρομιάρηδες; (Εννοώ ότι βρομίζεται πολύ)

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΟΡΙΑ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΣΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΑΠΛΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΒΓΑΖΑΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ SITE . ΑΦΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΤΙ «ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ» ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΑΖΕΥΕΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΗ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ . ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΦΕΔΕΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ΜΚΟ?

Ανώνυμος είπε...

Εδώ έχουν σαπίσει τα σίδερα από την αφροντισιά και την ασυντηρισιά κι αυτοί μας λένε ότι ευθύνεται ο Κωνσταντόπουλος και ο Λαζαριώτης στους 8 μήνες!!!!! Αλλά οι τάχα μου νεολαίοι που κοντεύουν τα 40 είχαν να πατήσουν εκεί 30 χρόνια και τη θυμόντουσαν τζι τζι! Τώρα την είδαν ξανά από τότε!

Ανώνυμος είπε...

Τι να σας πεί κανείς Ώ άνδρες "νεολαίοι"?!!του Βελβεντού!!...
Εσείς φωνασκούσατε και λέγατε ότι δεν σας αντιπροσωπεύει αυτός ο Δήμος!!,Δεν τον θέλετε ούτε τον αναγνωρίζετε ότι σας αντιπροσωπεύει!!..
Φτειάξατε μια ΜΚΟ για να μπορείτε να λειτουργήσετε!.
Πληρώνετε ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ στη ΜΚΟ για να κάνει τις εργασίες που πρέπει, ΤΙ ΈΓΙΝΕ τώρα και δεν μπορεί ούτε τα χόρτα να κοψει??..
ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ???..ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΈΦΑΓΕ ή ΤΑ ΤΡΩΕΙ??..ΠΟΥ ΤΑ ΞΟΔΕΥΕΙ??..ΈΧΕΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ??..
Όσο για την σκουριά, είναι από τα σκουριασμένα σας μυαλά!!!..
Πουνηροί Βιλβινοί!!!..

Ανώνυμος είπε...

Καλά τι σόϊ Νοικοκυρές είναι αυτές οι Βελβινές ή Βελβινοί??..που πετάν τα σκουπίδια εκεί που παίζουν τα παιδιά τους και δεν τα συμμαζεύουν??!!
Εκδίκηση σε ποιόν πάνε να κάνουν??.Στα παιδιά τους??..
Σαν δεν ντρέπονται λέω εγώ!!!

Να πάρουν μια μπογιά και ένα πινέλο Απ τη ΜΚΟ και να τα βάψουν!!!,,
Εκτός άν δεν έχουν μπογιά στο Βελβεντό και δεν θέλουν να αγοράσουν από άλλο μαγαζί "καλλικρατικό"!!!..
ουουουουσσττ κοπριτοΜΚάδες!!!..

Ανώνυμος είπε...

Η παιδικη χαρα ειχε εγκαταλειφθει πολυ πριν τις τελευταιες δημοτικες εκλογες.
Οσοι επισκεπτοταν το Βελβενδο το εβλεπαν!
Αληθεια η επομενη κατηγορια εναντια στη δημοτικη αρχη ποια θα ειναι;
Σκεφτηκατε κατι βελβεντινοι;

ενας βελβεντινος είπε...

προς Π.Π.
ο κυριος λαζαριωτης,πληρωνεται απο το ελληνικο κρατος οντας "υπευθυνος" για το δημο βελβεντου.η παιδικη χαρα με το δημοτικο σχολειο,το μετοχι και η πλατεια ειναι τα πιο πολυσυχναστα σημεια του χωριου.κι'ομως ειναι παρατημενα(κατ'εμε επιτηδες εδω και πολλοι καιρο).
οταν βλεπεις τα μερη που μεγαλωσες,που επαιξες,που χτυπησες,που τσακωθηκες,που ειχες το 1ο σου ραντεβου σε τετοια αθλια κατασταση δεν αντιδρας για επικοινωνιακους λογους.πραγματικα σε πνιγει το δικιο.
οσο για την τελευταια φραση αποτυπωνει επακριβως την κατακτητικη συμπεριφορα της νεας δημοτικης αρχης απεναντι στο βελβεντο.η ωμη αληθεια μπορει να φαινεται σκληρη αλλα ετσι ειναι.

Ανώνυμος είπε...

Μια ερώτηση στην δεύτερη φωτογραφία, μετά τη λήψη της εξακολουθούσαν να υπάρχουν το πλαστικό πιάτο και η σακούλα;
Εαν η απάντηση είναι ΝΑΙ, δεν είσαι απ'το χωριό μου.
Εάν η απάντηση είναι ΟΧΙ, προς τι το θέμα της φωτογραφίας;

Η κατάσταση του μύλου, της κούνιας και της τσουλίθρας (κίτρινη φωτο), προδίδουν οτι τα παιχνίδια αυτά εχουν παληώσει και χρήζουν αντικατάστασης εδώ και αρκετά χρόνια, αρα εχουν ευθύνη οσοι διοίκησαν το δήμο την τελευταία ισως δεκαετία και που δεν φρόντισαν να γίνει, αντί για το σομόν κολυμβητήριο στην είσοδο της πόλης θα μπορούσε να αντικαταστήσει κάποια επικίνδυνα παιχνίδια...λέμε τώρα.

Αλλα τι θέμα θα είχατε τώρα εσείς αν το φρόντιζε τότε;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ την ΜΚΟ Βελβεντινοί????..

Ανώνυμος είπε...

Για τον καλό φίλο από το Βελβεντό: Η ένστασή μου εχει να κανει με την ίδια την ανακοινωση: Σε αναλογες περιπτωσεις παίρνετε ενα τηλεφωνο τον αρμοδιο αντιδημαρχο ή το δήμαρχο, του λέτε πως η κατάσταση στην παιδική χαρά ειναι απαραδεκτη και να κανει κατι και εαν δεν το κανει, τοτε βγαζετε την ανακοινωση...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΒΕΒΕΝΤΟ... ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!...

Ανώνυμος είπε...

ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Ο ΄ΛΑΖΑΡΙΩΤΗΣ.
ΜΕ ΝΟΜΟ.
ΚΑΙ Ο ΄ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.
ΜΕ ΝΟΜΟ ΕΠΙΣΗΣ.
Ο ΦΙΛΟΣ 12.44, ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ.
ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟ ΄ΔΑΚΤΥΛΟ , ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΟ.
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΥΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΑΠ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑ, ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ-ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜ ΑΡΧΗ.
ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
ΕΝΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ , ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΣΑΤΕ...ΑΚΟΥΣΑΤΕ...
«Αγάδες, πασάδες, δερβισάδες, γιουσουφάκια... Κατά διαταγήν του πολυχρονεμένου μας πασά (ο οποίος αγρόν αγοράζει...),
όποιος καταφέρνει και προκαλεί περισσότερο τους καταραμένους Βελβεντινούς,
όποιος πάει κόντρα στις αποφάσεις τους,
όποιος υπονομεύει και υποσκάπτει τον αγώνα τους,
θα παίρνει μπαξίσια πολλά,
θα είναι και ο πρώτος μάγκας στα καφενεία της πλατείας,
θα είναι πάντα πιστό γιουσουφάκι στο πασαλίκι της περιοχής και στο βιλαέτι της Κοζάνης (με το αζημίωτο).
Γράψτε γι’ αυτούς στα site και στα blog, διασύρετέ τους, ασύστολα, χωρίς ντροπή, γράψτε για τις μανάδες, τους πατεράδες και την προσωπική τους ζωή, μήπως και λυγίσουν, πάρτε τους τα κλειδιά από δημόσια κτίρια, αλλάξτε τις κλειδαριές, πάρτε τους το μηχανολογικό τους εξοπλισμό ή αφήστε τον να σαπίζει στο δημοτικό γκαράζ, μην τους δίνετε ούτε ψίχουλο, μην πληρώνετε τους υπαλλήλους των δημόσιων κτιρίων και χώρων (κάποια στιγμή θα τα βροντήξουν κι αυτοί και θα φύγουν), μην πληρώνετε κανέναν τους, παρακρατάτε απροκάλυπτα τα χρήματα που πρέπει να πάνε προς τα κει (το βαρέλι εδώ δεν έχει πάτο). Δε θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί. Τώρα κάνουμε κουμάντο εμείς! Και θα γίνουν όπως θέλουμε εμείς. Είτε τους αρέσει είτε όχι!
Τολμάνε και ζητάνε αυτοδιοικητική ανεξαρτησία;;;; Τη σήμερον εποχή;;;;; Θα δουν τί θα πάθουν!!!»
Κάποιοι άνθρωποι έχουν μείνει πραγματικά κολλημένοι στο μεσαιωνικό και οθωμανικό τους παρελθόν. Και φυσικά πάντα θα βρίσκουν και πρόθυμα γιουσουφάκια να τους διευκολύνουν στις δουλειές τους. Να παριστάνουν δηλαδή τους αγάδες και τους Βεληγκέκες της περιοχής Σερβίων - Βελβεντού.
Όπως καταλαβαίνετε, όλα τα παραπάνω αποτελούν προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχουν με πρόσωπα και καταστάσεις της πραγματικότητας...
(Από το blog της Νεολαίας Βελβεντού)

ai-vreS είπε...

Θλιβερό...

Ανώνυμος είπε...

Που τα βρήκες όλα αυτά να γίνονται, γιουσουφάκι του Στεργίου και τα διαλαλάς??..

Τέτοια παραμύθια τσ'χαλιμάς σας λέει ουου Μανώλ'ς, κι θέλ'τι να παίξ'τι τις χιλιοις κι μιά νύχτις???..
Κι αυτός να παίζ' τουν Άλή Μπαμπά μι τσ'σαράντα κλέφτις, κι λουγαριασμό να μή δίν'???..

ΑΑαα Ρεεεε!! Ξυπνήστιιι!!!..σας δ'λεύ'.!!!..

ενας βελβεντινος είπε...

προς Π.Π.
δε μιλαω για μια βλαβη που ειναι λογικο να μην τη γνωριζει ο λαζαριωτης.μιλαμε για δημοσιο χωρο και οπως προειπα για 1 απο τα κεντικοτερα και πιο πολυσυχναστα μερη του βελβεντου.γι'αυτα τα πραγματα δεν χρειαζεται ειδοποιηση.ετσι πιστευω τουλαχιστον.μπορει να φαινομαι προκατηλειμενος αλλα μ'αυτα που ζω τους τελευταιους 8 μηνες στο βελβεντο,αυτα νιωθω.

Ανώνυμος είπε...

EINE POLU 8LIVERO!!!OI NOIKOKIRAIOI NA EXOUN AUTIN TI KATADIA!!!! TO UPODEIGMA TOU E8ELONTISMOU NA FASKEI KAI NA ANTIFASKEI!!!NDROPI MONO AUTO SAS AKSIZEI!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις Βελβεντινοί, κάτι σας ρώτησε ο 10:37 πμ
Γιατί πληρώνετε την ΜΚΟ??.

Ανώνυμος είπε...

Για τον φίλο από το Βελβεντό, εκτιμώντας την ποιότητα της συζήτησης: Επί της ουσίας σημείωσα εξαρχής πως πλέον ο Δήμος οφείλει μια απάντηση για τους λόγους που αφέθηκε η παιδική χαρά έτσι. Διαφωνώ με την κίνηση σας και έγραψα το γιατί. Απάντηση δεν έλαβα: Γιατί δεν κάνατε ένα τηλέφωνο πρώτα, γιατί δεν ζητήσατε να επιληφθεί του θέματος η δημοτική αρχή, παρά επιλέξατε την ανακοίνωση;;;; Αν το κάνατε και δεν είχε γίνει τίποτε, τότε, ναι, ολα τα δίκια μαζί σας...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Αυτόνομο Βελβεντό
ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ Κ. ΠΛΙΑΤΣΙΟΥ ΣΤΟ ΑΙ-ΒΡΕΣ

Ανώνυμος είπε...
Για τον καλό φίλο από το Βελβεντό: Η ένστασή μου εχει να κανει με την ίδια την ανακοινωση: Σε αναλογες περιπτωσεις παίρνετε ενα τηλεφωνο τον αρμοδιο αντιδημαρχο ή το δήμαρχο, του λέτε πως η κατάσταση στην παιδική χαρά ειναι απαραδεκτη και να κανει κατι και εαν δεν το κανει, τοτε βγαζετε την ανακοινωση...

Π.Π.
Μου αρέσει!Δεν μου αρέσει · · πριν από μία ώρα περίπου


Αυτόνομο Βελβεντό ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ! ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΛΑ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ... ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΔΩ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΤΑΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ ΤΟΠΙΚΟΣ "PART TIME" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ! ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΗΘΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΕ! ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΛΑ!!!!
πριν από μία ώρα περίπου · Μου αρέσει!Δεν μου αρέσει · 2 άτομα
Elpida Twra Μήπως κύριε Πλιάτσο να τον παίρνουμε τηλέφωνο και για τα σκουπίδια στο δρόμο στην είσοδο των Σερβίων; Δεν τα βλέπει; Κάθε μέρα περνάει από κει για να πάει σπίτι του στην Κοζάνη με το αμάξι του Δήμου που εχει και μεγάλο μπαμπρίζ. Τι λέτε κύ...ριε Πλιάτσο; Είπαμε να τον στηρίζετε αλλά όχι και τόσο πιά. Τι φοβάστε; Μην σας κάνει ντα ο Κουκουλόπουλος; Και σαν τον έστειλαν χαρτί για το νερό που δεν έιχε χλώριο είδατε να ιδρώνει το αυτί του; Και σαν είδε τόσους εθελοντές να καθαρίζουν είδατε να πει μια καλή λέξη για την προσπάθεια; Και σαν έχει χαλασμένα τα μηχανήματα των Σερβίων, τον μάλωσε κανένας απο σας που ξεπαρταλιάζει τα μηχανήματα του Λιβαδερού, των Καμβουνίων και του Βελβεντού;Δείτε περισσότερα
Πριν από 51 λεπτά · Δεν μου αρέσειΜου αρέσει! · 1 άτομο

Ανώνυμος είπε...

Πλιάτσε μην αλλάζεις κουβέντες με ανούσια πράγματα!!..

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΏΩ!! ΒΕΛΒΙΝΟΙ!!!..
ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ τη ΜΚΟ ??????.....

Ανώνυμος είπε...

Προς Π.Π.
Ας μιλήσουμε με γεγονότα αφού είσαι δημοσιογράφος.
1. Επιστολή Ορειβατικού Συλλόγου Βελβεντού προς δήμο (24.2.2011) για αποχιονισμό. Αποτέλεσμα: δημοσιοποίηση επιστολής στα ΜΜΕ.
2. Επιστολή νεολαίας Βελβεντού προς αντιδήμαρχο Λαζαριώτη (παραμονές 25 Μαρτίου). Αποτέλεσμα: δημοσιοποίηση επιστολής στα ΜΜΕ.
3. Επιστολή ΜΚΟ προς δήμο για το νερό (Ιούλιος 2011, παραμονές γιορτής ροδακίνου).
Αποτέλεσμα: δελτίο τύπου του κ. Λαζαριώτη.
Ε, λοιπόν Π.Π. το ...τετράκις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Εξάλλου τα παιδιά τώρα με την εξ'αρχής δημοσιοποίηση του θέματος της παιδικής χαράς ...δρόμο έκοψαν.

Ανώνυμος είπε...

http://neolaiavelventou.blogspot.com/2011/09/blog-post_06.html

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΡΓΑΣΕΙΩΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΣ.ΑΡΧΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΠΑΘΕΝΕΙ ΒΛΑΒΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ,ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΝΧΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΤΙΝΑΖ ΛΟΓΟ ΠΑΓΩΝΙΑΣ.ΜΕΣΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ,ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΒΑΖΕΙ ΔΕ ΤΟΥΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΛΥΘΟΥΣ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!!6-9-2011,Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΤΣΙ ΣΥΝ ΑΛΛΕΣ 2 ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΕΡΑ.ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΥΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΒΛΑΒΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΝΑ ΡΕΙΜΑΖΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΥΤΟ?ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΣ(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ)ΠΕΡΕΙ ΟΡΕΞΕΟΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ Υ.Γ .ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΥΠΑΛΥΛΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΤΖΙΠ.ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΑΠΟ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΑΥΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Προς aivres: Kαι ειχα την απορία τοση ωρα...δεν θα εμφανιστεί κανείς από τους γνωστούς "φούφουτους" να διαλύσει τη συζήτηση; Μια χαρά μιλάω και διαφωνω με τον πρώτο φίλο από Βελβεντο, αλλά δυστυχώς καποιοι συνεχιζουν να δυσφημούν τον ίδιο τους τον τόπο...Ο οποίος τυγχάνει χρόνια τώρα και ο πλέον αγαπημένος για βόλτα και φαγητό του γράφοντος σε όλο το Νομό. Κρίμα...

Π.Π.

ενας βελβεντινος είπε...

προς Π.Π.
πραγματικα στο βελβεντο ζουμε πρωτογνωρες καταστασεις.καποιοι ειναι πιο συγκρατημενοι,καποιοι λογικο ειναι να ειναι πιο ευεξαπτοι.το κακο ειναι οτι οσο συνεχιζεται αυτη η κατασταση της εγκαταλειψης του βελβεντου τοσο πιο δυσκολα θα ειναι τα πραγματα.οταν στερεις απο καποιον αδικα τα κεκτημενα του ειναι λογικο να εξεγειρεται.και οσο αργει να δωθει λυση στο θεμα (ανεξαρτησια του δημου βελβεντου) τοσο οι κατοικοι του θα τα βαζουν με τη δημοτικη αρχη.

ενας βελβεντινος είπε...

Υ.Γ.
ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΜΗΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνούμε απόλυτα ότι «...όλοι οι δημότες και κάτοικοι του Δήμου πρέπει να ζουν σε ένα περιβάλλον με στοιχειώδεις ανέσεις και υπηρεσίες (νερό, καθαριότητα, οδικό δίκτυο). Η διασφάλισή τους είναι αυτονόητη υποχρέωση και όχι παραχώρηση προς τους πολίτες. Δυστυχώς έχουμε φθάσει στο σημείο να θεωρούμε σπουδαίες κατακτήσεις τα αυτονόητα και τα άκρως απαραίτητα για τη στοιχειώδη επιβίωση των πολιτών». (Απόσπασμα από άρθρο του Β. Κωνσταντόπουλου στην εφημερίδα KOSMOS, Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010).

Ανώνυμος είπε...

Το καταλαβαινω. Εδω δεν θα διαφωνησω. Ομως, απο τα οσα βλεπω, λογω της οικονομικης καταστασης, και σε πολλους αλλους Δημους υπαρχουν τεραστια προβληματα. Δεν εχει ευθυνη γι αυτο η σημερινη δημοτικη αρχη. Εδω, φυσικα, φαινεται να δικαιωνεται η αποψη σας πως ελεω "Καλλικρατη" θα υποστείτε κι εσεις τελικα τα προβληματα που κληρονομησε η σημερινη δημοτικη αρχη στα οικονομικα.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

A....Kαι για τον φίλο νωριτερα: Και πάλι σημειωνω πως η δημοσιοποιηση και ανταλλαγη αναλογων επιστολων ειναι λανθασμενη και γινεται για επικοινωνιακους λογους κυριως. Το ειχα γραψει και για την επιστολη Λαζαριωτη για το νερο, που ηταν λαθος.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως Πλιάτσε πληρώνεσαι και σύ απ τη ΜΚΟ??
και γι αυτό δεν απαντάτε τι γίνεται με τα λεφτά που ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ στη ΜΚΟ???!!..

ΓΙΑΤΙ ΩΩ Βελβεντινοί πληρώνετε τη ΜΚΟ????...

Θα ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ στην απορία αυτή που έχει ο κόσμος??

ή Θα κάνετε τις π...νίτσες χαχανίζοντας δήθεν για άλλα??...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν πάνε οι Σέρβια εν δράσει να καθαρίσουν-βάψουν την παιδική χαρά και να τελειώνουμε με το πρόβλημα;

Ανώνυμος είπε...

Προς κ. Π.Π.
Συμφωνούμε απόλυτα ότι «...όλοι οι δημότες και κάτοικοι του Δήμου πρέπει να ζουν σε ένα περιβάλλον με στοιχειώδεις ανέσεις και υπηρεσίες (νερό, καθαριότητα, οδικό δίκτυο). Η διασφάλισή τους είναι αυτονόητη υποχρέωση και όχι παραχώρηση προς τους πολίτες. Δυστυχώς έχουμε φθάσει στο σημείο να θεωρούμε σπουδαίες κατακτήσεις τα αυτονόητα και τα άκρως απαραίτητα για τη στοιχειώδη επιβίωση των πολιτών». (Απόσπασμα από άρθρο του Β. Κωνσταντόπουλου στην εφημερίδα KOSMOS, Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010).

.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ Κ. Π.Π.; ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ; ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΑ ΣΩΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ Η ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΜΠΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ; ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΛΗΞΑΝ Π.Π.
ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ ΤΟ "ΣΕΡΒΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ".
ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ

Ανώνυμος είπε...

1. Ποσες δηλωσεις πολιτικων και αυτοδιοικητικων μπορω να σου δειξω που δεν εγιναν πραξη...σημειωσα πως σε ολους τους Δημους τα οικονομικα προβληματα εχουν ως συνεπεια να μη γινεται η δουλεια που πρεπει. Πχ στο Δημο Κοζανης ειναι σε θεση να ξερω καλα πως δεν μπορουν πλεον να μαζεψουν καν τα σκουπιδια, καθως δεν μπορουν να πληρωσουν και να παρουν προσωπικο. Και, για να τα λεμε ολα, δεν νομιζω πως για τη σημερινη οικονομικη κατασταση του Δημου σας φταιει η σημερινη δημοτικη αρχη ε...Παντως εξαρχης ειχα πει πως για το θεμα της παιδικης χαρας, μια απαντηση οφειλει ο Δημος. Δεν εχει δοθει.
2. Φυσικα και η καθε δημοτικη αρχη οφειλει να ενεργει χωρις να περιμενει τους πολιτες. Ομως, εαν θελουμε πραγματικα να γινει κατι και οχι να δημιουργησουμε επικοινωνιακες εντυπωσεις, κανουμε ακριβως αυτο που ειπα. Και εαν δεν δουμε κατι, τοτε η ανακοινωση. Η οποια εδω εγινε για εντυπωσεις και μονο. Οσο και αν δεν σας αρεσει η κριτικη και θεωρειτε πως οποιοι δεν ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σας ειναι ΕΧΘΡΟΙ σας.
3. Το εχω ξναγραψει εδω. Αποφασιστε απο ποιον τα παιρνουμε. Απο τον Κωνσταντοπουλο ή τη ΜΚΟ;;;; Καλημερα σε ολους....Σερβιωτες και Βελβεντινους...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Κορυφαίοι Πολιτικοί Αναλυτές στην Κοζάνη, εκτιμούν οτι ήρθε η κατάλληλη χρονική στιγμή, να προχωρήσει η Δημοτική αρχή Σερβίων στην μετενομασία του Δήμου και Ολική Επαναφορά σε ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ...
Αξιοσημείωτο είναι οτι η Δημοτική Αρχή Σερβίων, είναι πολύ ''διστακτική '' στο θέμα αυτό, δεν εχει την βούληση να προχωρήσει και φοβάται τις αντιδράσεις της υστερόβουλης ΜΚΟ Βελβεντού!!
>> Επι του θέματος αυτού, της μετενομασίας,
ΠΠ ποιά είναι η άποψη σας;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΚΟ.
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΠΛΕΙΡΩΝΕΙ 10ε ΕΓΓΡΑΦΗ.ΕΚΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΛΥΡΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΠΟΛΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΕΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΚΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ.

Ανώνυμος είπε...

Μπα. Εδω μιλαμε απλα...Ας μιλησουν οι κορυφαίοι πολιτικοι αναλυτες...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Ειρωνεύεσθε 4.19 τους πολιτικούς Αναλυτάς;
Είναι προφανές, οτι δεν ανήκετε σε αυτούς!
Η δική σας άποψη είναι πέραν αυτών...
Μακράν!

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΕΚΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΝΕΟΛΑΙΟΙ?
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ?
ΓΡΑΦΟΥΝ"ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ,ΙΣΩΣ ΤΩΝ ΑΠΕΙΘΑΡΧΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΩΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ"
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΝΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ "ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟ" ΤΡΟΠΟ?
ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΤΟΥ "ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΕΚΔΙΚΗΤΗ",ΝΑ ΛΕΝΕ,ΤΑ ΞΕΡΑΜΕ,ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ.
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΔΕ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΧΥΔΑΙΑ!
ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΛΛΑ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ "ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΩΝ" ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥΣ.
ΝΕΟΙ,
Η ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΙΣ "ΟΠΟΙΕΣ" ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Τα Σέρβια εν δράσει, αν το κάνουν θα το κάνουν ΔΩΡΕΑΝ!!.. Οι ΜΚάδες θέλουν να το κάνουν επί χρήμασι!!.. Έλα όμως που ο Στεργίου έμασε Όλες τις συνδρομές ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ και δεν δίνει πεντάρα!!.
ΟΥΤΕ δίνει λογαριασμό τι ξοδεύονται από ποιούς και για ποιό σκοπό!!!..

Αυτά π'λέτε ΜΚάδις!!!..ΞΑΝΑΔΟΣΤΕ!!
κι άμα βρείτε τι τα φκιάν' ου Στιργίου τα λιφτα,
ιμένα να μου τρυπήστι...το κουκούτσ' απ'του ρουδάκ'νου!!!!..

Το Προφίλ μας