Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Παίζουν τα ρέστα τους κι εμείς το ΜΕΛΛΟΝ μας !...

Αυτό το χρονικό διάστημα, που γίνονται εργώδεις προσπάθειες για να βρεθεί λύση στο μεγάλο πρόβλη-μα της Ελλάδας, το οποίο είναι, εν πολλοίς, και πρόβλημα της Ευρωζώ-νης, η διεθνής των αχόρταγων και αδίστακτων κερδοσκόπων παίζει τα ρέστα της, καθώς ένα μεγάλο μέρος των CDS που κατέχουν λήγουν ! Ενώ στο εσωτερικό επιχειρείται να βρεθεί η "χρυσή τομή" και να σχεδιαστούν τα μέτρα εκείνα που θ΄ αποτελέσουν αξιόπιστη απάντηση στο αίτημα των εταίρων μας για περαιτέρω βοήθεια κι ενώ σε ευρωπαϊκό επίπεδο δίνουν και παίρνουν οι αντιπαραθέσεις και οι, κάθε είδους, διεργασίες, για εύρεση της εκεί "χρυσής τομής", έτσι ώστε στο επερχόμενο συμβούλιο κορυφής να ληφθούν οι τελειωτικές, αλλά και αποτελεσματικές αποφάσεις, οι ύαινες του ληστρικού καπιταλισμού έχουν εξαπολύσει μια λυσσώδη επίθεση κατά της χώρας, χρησιμοποιώ-ντας όλες τις μεθόδους κι όλα τα μέσα που διαθέτουν και ελέγχουν, (εταιρείες αξιολόγησης, ΜΜΕ, κατευθυνόμενους σχολιαστές και "οικο-νομολόγους", καθοδηγούμενους πολιτικούς και πολιτικάντηδες κλπ...).

Δυστυχώς σ΄ αυτή τους την εγκληματική προσπάθεια, τους επιβουλείς της χώρας, τους σιγοντάρουν, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και οι ντόπιοι ανεγκέφαλοι, που βρίσκουν ένα σωρό δικαιολογίες για να γκρινιάξουν, για ν΄ απαξιώσουν, για να μηδενίσουν, για ν΄ αφορίσουν, για να κινδυνολογήσουν και για να φέρουν την καταστροφή στα σίγουρα και μια ώρα αρχύτερα !

Πρόκειται για τις πιο δύσκολες στιγμές που περνάει η Ελλάδα, για αφόρητη κατάσταση, που, όμως, σε καμιά περίπτωση δεν είναι μη αντιμετωπίσιμη και μη αναστρέψιμη κι αυτό οφείλουμε να τόχουμε υπ΄ όψιν όλοι μας και να κάνουμε κάτι, ο,τιδήποτε ο καθένας μας, προς τη θετική κατεύθυνση : προς τη σύμπνοια και την ενότητα !...
logoplokies.blogspot.com 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι ενας απ' τους ανεγκεφαλους και εχω να κανω την εξης πολυ απλη και γεματη αφελεια ερωτηση, και θα ηθελα πολυ μια απαντηση.
Μπορει να μας πει ενας απο τους σωτηρες της χωρας της κυβερνησης, ενας απ' τους υποστηρικτες τους, ενας απ' την τρόικα τελος παντων το εξης?

Τι πρεπει να ιδιωτικοποιηθει απ' το δημοσιο, ποσοι δημοσιοι υπαλληλοι πρεπει να απολυθουν, ποιοι φοροι να μπουν, τι αλλο πρεπει να γινει ωστε να ξερουμε με βαση της θυσιες που θα κανουμε το ποτε θα σωθει η χωρα, ωστε να τους υποστηριξουμε κι εμεις στην τελικη...
Η γνωμη μου ειναι οτι κανενας δε θα πει κατι, και ο λογος ειναι οτι ειναι παραπανω απο βεβαιο οτι τα μετρα που παιρνουν δεν αποσκοπουν σε καποιου ειδους οικονομικη σωτηρια, αλλα σε αλλους σκοπους.
Είδε ποτε κανεις καποια οικονομικη αναλυση που να εξηγει ΠΩΣ θα σωθουμε? Οχι βεβαια... απλα καποιοι αφελεις, καποιοι απατεωνες εως και προδοτες για να υποστηριξουν τα συμφεροντα τους αλλα ακομα και τη μαλακια που τους δερνει επιμενουν......

Το Προφίλ μας