Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Κλειστή η Εγνατία για φορτηγά και λεωφορεία

Λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης σε περιοχές των Γρεβενών, των Τρικάλων και των Ιωαννίνων απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των φορτηγών αυτοκινήτων και των λεωφορείων επί της Εγνατίας Οδού από τον κόμβο της Σιάτιστας Κοζάνης μέχρι και τον κόμβο των Ιωαννίνων, ενώ η κίνηση των ΙΧ επιβατικών αυτοκινήτων γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.
Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με την Αστυνομία έχει ως εξής ανά Διεύθυνση Αστυνομίας:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, καθώς και σε όλο το Εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή ειδικού τύπου χειμερινά ελαστικά.
Η κυκλοφορία όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μεικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και λοιπών βαρέων οχημάτων (λεωφορείων) έχει διακοπεί από την 20:00 ώρα της 18-01-2017 έως την 08:00 ώρα της 19-01-2017 και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας των κάτωθι σημείων:
-στην Εγνατία Οδό από το 181,7ο χλμ. του Ανισόπεδου Κόμβου Σιάτιστας έως το 121,5ο χλμ. του Ανισόπεδου Κόμβου Παναγιάς και
– από το 1ο χλμ. έως το 40ο χλμ της Εθνικής Οδού Γρεβενών-Τρικάλων.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:
Η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το Εθνικό και επαρχιακό οδικό  δίκτυο διεξάγεται κανονικά, εκτός από το ορεινό δίκτυο καθώς  και τα κάτωθι σημεία, όπου η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή ειδικού τύπου χειμερινά ελαστικά:
από το 23ο χλμ έως 34ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Καστοριάς – Αμυνταίουαπό   το 18ο  χλμ έως 28ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου) και
από το 28ο χλμ έως 55ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού  Καστοριάς – Ιωαννίνων  (μέσω Κοτύλης) .
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ:
Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό και στον κάθετο άξονα Α-29 (Εγνατίας – Καστοριάς),διεξάγεται κανονικά.
Η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το Εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο διεξάγεται κανονικά εκτός από τα κάτωθι σημεία, όπου η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή ειδικού τύπου χειμερινά ελαστικά:
από το 12ο χλμ έως 24ο χλμ της Επαρχιακής οδού Πτολεμαϊδας-Βλάστης καθώς και
στις Τ.Κ. Τσοτυλίου και Νεαπόλεως.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ:
Η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το Εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή ειδικού τύπου χειμερινά ελαστικά.
Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί από  το 4ο έως το 18ο χλμ. της Νέας Εθνικής Οδού Φλώρινας – Θεσσαλονίκης, λόγω φθορών του οδοστρώματος. Η κίνηση των οχημάτων εκτρέπεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Φλώρινας – Θεσσαλονίκης.
ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου