Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

Αγροτικός Σύλλογος Βελβεντού: ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ

Είμαστε ένας νόμιμος και ενεργός αγροτικός σύλλογος και νόμιμος εκπρόσωπος των αγροτών της περιοχής  με δράσεις  για τα προβλήματα του αγροτικού τομέα. Όλο το χρόνο και όχι σταδιακά αγωνιζόμαστε για τα προβλήματα των αγροτών που είναι πολλά και θα μας αφανίσουν. Θα πρέπει να αγωνιστούμε για το μέλλον του αγροτικού κόσμου. Για την αγροτική εμπορεύσιμη παραγωγή .ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
Να αγωνιστούμε καθαρά αληθινά χωρίς πολιτικές ή προσωπικές σκοπιμότητες. Δεν ΘΕΛΟΥΜΕ αρχηγούς και στρατηγούς που θα πουλήσουν τον αγώνα. Ένας για όλους και όλοι για έναν. Εμπρός λοιπόν στον αγώνα για τα πραγματικά  προβλήματα των αγροτών μεγάλων και μικρών  γιατί δεν υπάρχουν μεγάλοι αγρότες στην Ελλάδα αλλά αγρότες με πολύ δουλειά με οικογένειες που είναι αγροτικές. Όχι στον ΑΦΑΝΙΣΜΟ των πραγματικών αγροτών. Αφήστε μας  λοιπόν να αγωνιστούμε τίμια και καθαρά φύγετε μακριά. Όχι στον κοινωνικό αυτοματισμό που οι ίδιοι δημιουργούμε με τον τρόπο που θέλουν κάποιοι να αγωνιστούμε για τα δικά τους συμφέροντα . Όλοι μαζί με τον κόσμο δίπλα μας και όχι απέναντί μας γιατί όλοι δεν θα έχουμε αύριο. Εμπρός στον αγώνα με καθαρές θέσεις.
ΚΑΘΑΡΟΣ  ΑΓΩΝΑΣ  ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου