Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Φεστιβάλ Πτολεμαΐδας: η πόλη γιορτάΖΕΙ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή  22/1/2017 η τακτική συνάντηση των μελών της οργανωτικής και καλλιτεχνικής επιτροπής για τη διοργάνωση του  «1ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ Πτολεμαΐδας, Η πόλη γιορτάΖΕΙ». Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη διοργάνωση και υλοποίηση των πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Παράλληλα, συζητήθηκαν θέματα του καταστατικού και του ονόματος του συλλόγου που αναλαμβάνει την οργάνωσή του και που αποφασίστηκε να είναι «Υψικάμινος». Επίσης πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση των μελών του συλλόγου στα μέσα της εβδομάδας για την υπογραφή του καταστατικού.
Η καλλιτεχνική επιτροπή συνεδρίασε ξανά την Πέμπτη όπου συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τις καλλιτεχνικές προτάσεις (όροι – έντυπο) και συντάχθηκε το υπόδειγμα του εντύπου υποβολής καλλιτεχνικών προτάσεων.
Με βάση τα παραπάνω ανακοινώνεται το καλλιτεχνικό πλαίσιο του φεστιβάλ και η πρόσκληση κατάθεσης προτάσεων.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ» στο πλαίσιο του πρώτου φεστιβάλ «Η Πόλη γιορτάΖΕΙ» που θα πραγματοποιηθεί από τις 24 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου 2017 στην Πτολεμαΐδα, προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν τις προτάσεις τους στην καλλιτεχνική επιτροπή.
Οι προτάσεις μπορούν να αφορούν τις εξής κατηγορίες: 1. Θέατρο, 2. Μουσική, 3. Χορό, 4. Λογοτεχνία, 5. Κινηματογράφος, 6. Εικαστικά, 7. Φωτογραφία και θα πρέπει να κατατεθούν από σήμερα Σάββατο 28 Ιανουαρίου έως την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στις 12 το βράδυ στο e-mail του συλλόγου ptolemaida.festival@gmail.com.
Για την υποβολή της πρότασης απαραίτητη είναι η συμπλήρωση και κατάθεση της ειδικής φόρμας που μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ. Οι συμμετοχές θα πρωτοκολληθούν και οι αιτούντες θα ενημερωθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την αποδοχή ή όχι της πρότασης τους μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου.
Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 697709345 (κατά τις ώρες 15:00 – 18:00), στο e-mail του συλλόγου ptolemaida.festival@gmail.com καθώς επίσης και στη σελίδα μας στο Facebook ptolemaida.festival .

 ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας