Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017

«Κεντάει» ο Κουράκης σε νέα ποιήματα: «Ερωτας είναι όταν, καθώς ανάμεσα στα σκέλια της...»

Τη νέα του ποιητική συλλογή με τίτλο «Επί σωμάτων λέξεων» θα παρουσιάσει ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης, στις 31 Ιανουαρίου.
Ο κ. Κουράκης έχει εκδώσει και άλλες ποιητικές συλλογές όπως τη συλλογή του «Ιερωτικό. με ποιήματα για το αιδοίο που κυκλοφόρησε το 2009 όπου έγραφε: «Δεν είναι ότι κόβω τα στήθη μου / για να συναντηθώ / μαζί του / είναι ότι εκείνος ξεριζώνει το αιδοίο του / και γίνεται ένα μαζί μου / σε παραλληλία αφής» και
«Ενώναμε τα αιδοία μας καταργώντας την εσοχή της και την εξοχή μου / κατακτώντας την παλινόρθωση του ανδρόγυνου / όπου ο άνδρας αποκτά αιδοίο χωρίς εξοχή και η γυναίκα εσοχή με πλήρωση / Ετσι που ο άνδρας γράφεται πλέον με Αλφα κεφαλαίο και η γυναίκα με Θήτα κεφαλαίο».

Με το «Επί σωμάτων λέξεων» επανέρχεται με νέους γλαφυρούς στίχους: «Έρωτας είναι/όταν, καθώς ανάμεσα στα σκέλια της,/αναρωτηθείς για κλάσμα δευτερολέπτου μήπως/τότε/πρωτοβγαίνεις στη ζωή και αντικρίζεις το φως!».


Η παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής θα γίνει την Τρίτη 31 Ιανουαρίου στο βιβλιοπωλείο Ιανός και τον κ. Κουράκη θα συνοδεύουν ο σκηνοθέτης Θέμης Μουμουλίδης, ο Κώστας Θωμαίδης στο τραγούδι και ο Γιάννης Τσόλκας στο πιάνο.
Ο Τάσος Κουράκης έχει εκδώσεις τις ποιητικές συλλογές Ιχνηλατώντας το παρόν, Η λίμνη Βικτόρια, Λέξεις λάμνουν αεί θάλλουν, Ιερωτικόν, 67%, Το έαρ αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας και τα δοκίμια Τα παρεκκλίνοντα.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου