Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

«Κεντάει» ο Κουράκης σε νέα ποιήματα: «Ερωτας είναι όταν, καθώς ανάμεσα στα σκέλια της...»

Τη νέα του ποιητική συλλογή με τίτλο «Επί σωμάτων λέξεων» θα παρουσιάσει ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης, στις 31 Ιανουαρίου.
Ο κ. Κουράκης έχει εκδώσει και άλλες ποιητικές συλλογές όπως τη συλλογή του «Ιερωτικό. με ποιήματα για το αιδοίο που κυκλοφόρησε το 2009 όπου έγραφε: «Δεν είναι ότι κόβω τα στήθη μου / για να συναντηθώ / μαζί του / είναι ότι εκείνος ξεριζώνει το αιδοίο του / και γίνεται ένα μαζί μου / σε παραλληλία αφής» και
«Ενώναμε τα αιδοία μας καταργώντας την εσοχή της και την εξοχή μου / κατακτώντας την παλινόρθωση του ανδρόγυνου / όπου ο άνδρας αποκτά αιδοίο χωρίς εξοχή και η γυναίκα εσοχή με πλήρωση / Ετσι που ο άνδρας γράφεται πλέον με Αλφα κεφαλαίο και η γυναίκα με Θήτα κεφαλαίο».

Με το «Επί σωμάτων λέξεων» επανέρχεται με νέους γλαφυρούς στίχους: «Έρωτας είναι/όταν, καθώς ανάμεσα στα σκέλια της,/αναρωτηθείς για κλάσμα δευτερολέπτου μήπως/τότε/πρωτοβγαίνεις στη ζωή και αντικρίζεις το φως!».


Η παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής θα γίνει την Τρίτη 31 Ιανουαρίου στο βιβλιοπωλείο Ιανός και τον κ. Κουράκη θα συνοδεύουν ο σκηνοθέτης Θέμης Μουμουλίδης, ο Κώστας Θωμαίδης στο τραγούδι και ο Γιάννης Τσόλκας στο πιάνο.
Ο Τάσος Κουράκης έχει εκδώσεις τις ποιητικές συλλογές Ιχνηλατώντας το παρόν, Η λίμνη Βικτόρια, Λέξεις λάμνουν αεί θάλλουν, Ιερωτικόν, 67%, Το έαρ αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας και τα δοκίμια Τα παρεκκλίνοντα.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας