Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Πρόσκληση σε Λαϊκή Συνέλευση των πολιτών της Δημοτικής Κοινότητας Σερβίων.

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 6μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Λαϊκή Συνέλευση των πολιτών της Δημοτικής Κοινότητας Σερβίων. Η συμμετοχή όλων κρίνεται απαραίτητη καθώς βασικό θέμα της συνάντησης θα είναι οι  εξελίξεις στο Δήμο μας, η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στα εσωτερικά της Δημοτικής Αρχής και την καταψήφιση του προϋπολογισμού καθώς και οι συνέπειες που θα υπάρξουν για όλους τους δημότες.
   Ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Σερβίων
   Ιωάννης Θύμνιος

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το γενικό μπάχαλο στον Δήμο δεν είναι μονό σε πολιτικό επίπεδο, είναι και σε διοικητικό και αναφέρομε στους μόνιμους υπαλλήλους σε άτομα από τα Σέρβια που παριστάνουνε τον προϊστάμενο στον εαυτό τους. Ποιος ζητά από τον ΟΑΕΔ τις συγκεκριμένες θέσεις εργασίας στο Δήμο? Ποιο είναι αυτό το άρρωστο μυαλό που δεν θέλει νέα άτομα να δουλέψουνε στα Κοινωφελή προγράμματα τσεκάροντας από προηγούμενα πεντάμηνα τις ειδικότητες που φέρει ο ενδιαφερόμενος και τις οποίες πλέον τις αποκλείει? Γιατί? Γιατί πολύ απλά δεν θέλουνε η μπόχα και η δυσοσμία να βγει προς τα έξω. Δεν θέλουν νέα άτομα του τόπου να βλέπουν τις ατασθαλίες τους και τα καραγκιοζλίκια τους τα οποία επαναλαμβάνουν εδώ και χρόνια συνέχεια και συνέχεια και δεν βρέθηκε ένας ικανός ΔΗΜΑΡΧΟΣ να τα σταματήσει.

Ανώνυμος είπε...

Ευχομαι να μπουμε σε εποπτεία.Γνωριζω πολυ καλα τι σημαίνει εποπτεια. Να ερθουμε να πουμε τι? Τι αλλαξε απο περυσι μεχρι σημερα. Εσεις εκει στο δημαρχειο ειστε ολοι μαζι για τα τα πανηγύρια. Ντροπη ντροπη ντροπη. Οσο για εσενα κυριε θυμνιο εχεις μεγαλη ευθυνη. Τα σερβια ειναι οσο χαλια απο ποτε. Παραιτησου Γιαννη για να σ εκτιμα ο κοσμος. Συνεχιζεις να παιζεις το παιχνιδι του Δημαρχου.

Ανώνυμος είπε...

Ησυχία η ανιψιά του Δημάρχου κοιμάται.....

Ανώνυμος είπε...

Για να δουμε..ωρα να απαιτησει ο κοσμος να φυγει ο δημαρχος..παρτε τον παραμαζωμα ρειι...να παει στα γρεβενα

Ανώνυμος είπε...

Αυτήν την προσβολή πάλι που την πας. Να λέει στα Γρεβενά ότι παραλίγο να ήταν δήμαρχος εκεί αλλά τον πρόλαβε άλλος. Από κει να καταλάβετε σε τι εκτίμηση έχει τα Σέρβια και τα άλλα χωριά.
Δηλαδή πήγαινε γύρω γύρω και τον έκατσαν τα Σέρβια. Τον πήρε από το χέρι εκείνος ο ξοφλημένος βελβενο-αμερικάνος που τον είχε σύμβουλο στην Περιφέρεια και τον πήγε στα πρόβατα του Βελβεντού να τον στηρίξουν. Όλοι οι εγχειρισμένοι και οι τραυματισμένοι που πέρασαν από την κλινική του Κωνσταντινίδη τον ψήφισαν από φόβο μην ξαναπέσουν στα χέρια του. Εμείς οι υπολοιποι τι χρωστάμε ομως;

Ανώνυμος είπε...

o dhmarxos sta grevena ki o giannhs sthn kastania ..den se ekatse h mpilia ayth thn fwra 8hmio dev mporeis na volepseis kai ton teleyteo e kai tis mazoxeis me toys velvenoys na peis na se xhrokrothsoyme kiolas .

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεχάσετε να βάλετε μια τρανή πολυθρόνα για τον Κοκκινίδη την νταντά του Κοσματόπουλου.

Ανώνυμος είπε...

Η Λαρκο δεν μπορει να παρει αλλους μονιμους?

Ανώνυμος είπε...

tora mas thimithikate emas tous polites AA kalla....k.gianni ksereis polli kalla ti theloume emeis oi serviotes ti na poume ekei mazemenei me tous ALLOUS tin antipoliteusei leo kai tous antartes ti na poume me aftous pou theloun to kako mas breite mia lusei eseis kai petakstetous ekso.....kai meta na ta poume kai gia ton dimarxo kai gia oti allo thelete.....

Το Προφίλ μας