Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017

Πρωτοφανές στα χρονικά αλαλούμ του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού με τα σχολεία στα Καμβούνια-Αποφάσισαν να τα κλείσουν στις 10 το πρωί της Τρίτης, αλλά οι μαθητές από Ελάτη και Μικρόβαλτο είχαν μπει στα λεωφορεία μέσα στα χιόνια και τελικά έκαναν μάθημα!-Βίντεο

Από το kozanimedia.gr
Η τραγελαφική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού, με προσωπική και μέγιστη ευθύνη του ίδιου του δημάρχου Αθανάσιου Κοσματόπουλου, αντανακλά σε όλα τα ζητήματα και, ασφαλώς, ακόμη και στις αποφάσεις για τη λειτουργία των σχολείων κάτω από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες των τελευταίων εβδομάδων.
Το πρωί, λοιπόν, της Τρίτης και ενώ ο Δήμος είχε ανακοινώσει πως τα σχολεία σε Καμβουνια και Λιβαδερό θα λειτουργούσαν μια ώρα αργότερα, στις 10.12 π.μ. εστάλη στα τοπικά ΜΜΕ e-mail σύμφωνα με το οποίο τελικά τα σχολεία θα έκλειναν «λόγω αδυναμία τω εκπαιδευτικών» να φτάσουν στις εκεί σχολικές μονάδες!

Όμως, όπως καταγγέλουν στο Kozanimedia γονείς μαθητών από Ελάτη και Μικρόβαλτο, τα παιδιά τους είχαν ήδη επιβιβαστεί στο λεωφορείο, μέσα στα χιόνια και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες και, τελικά, αφού έφτασαν στο Τρανόβαλτο τελικά…έκαναν κανονικά μάθημα!!!
Δείτε και τα σχετικά βίντεο που μας έστειλαν:

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου