Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Συνέβη κι αυτό στο Δήμο μας! Χωρίς πρόσβαση στο κτίριο που στεγάζεται το ΚΕΠ Βελβεντού οι υπάλληλοι του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού!

Τι άλλο θα συμβεί σ’ αυτό το Δήμο! 

Χωρίς πρόσβαση στο χώρο του ΚΕΠ Βελβεντού βρέθηκαν οι υπάλληλοι του ΚΕΠ. Μετά την αργία της Πρωτοχρονιάς και πηγαίνοντας κανονικά στη δουλειά τους, με έκπληξη διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν να ανοίξουν την πόρτα του ΚΕΠ Βελβεντού! Ο ιδιοκτήτης του κτιρίου είχε αλλάξει την κλειδαριά χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εν λόγω ιδιοκτήτης είχε επανειλημμένως ενοχλήσει τον δήμαρχο και τους αντιδημάρχους για την εξόφληση του ενοικίου του χώρου του. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού δεν έχει πληρώσει το ενοίκιο του γραφείου του ΚΕΠ για πάνω από ένα χρόνο… 

Παρά τις διαβεβαιώσεις του κ. Δημάρχου ότι θα το φροντίσει και παρά τις συνεχείς οχλήσεις ο ιδιοκτήτης δεν είχε λάβει μέχρι σήμερα κανένα ποσό για την εξόφληση του ενοικίου κι έτσι αποφάσισε αλλάξει την κλειδαριά στο ΚΕΠ Βελβεντού, ώστε να μην λειτουργήσει.

Λύση έδωσε ο αντιδήμαρχος κ. Κυριακίδης ο οποίος πλήρωσε κάποια χρήματα στον ιδιοκτήτη και έτσι επετράπη  η πρόσβαση στο ΚΕΠ Βελβεντού… 

Και μη χειρότερα να λέμε… 



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Θόδωρος Ο Κυριακίδης κρατάει ζωντανό το Δήμο !!!!
Εμείς που τον αγαπούμε του λέμε όμως να ΠΡΟΣΕΧΕΙ .

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή μπαίνει ο ιδιοκτήτης μέσα σε δημόσια υπηρεσία και αλλάζει κλειδαριά? Αυτό σηκώνει εισαγγελική παρέμβαση.Επιτρέπεται ο κάθε ιδιοκτήτης καταστήματος να έχει κλειδιά μαγαζιού πόσο μάλλον υπηρεσίας που νοικιάζει και να προβαίνει σε τέτοια κίνηση.Εξώδικο στο Δήμο κύριε ιδιοκτήτη αν έχετε πρόβλημα.Προσέξτε αυτό που κάνατε διώκεται νομικά.

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Κυριακιδη προσεξτε. αν δεν ενεργησετε οπως πρεπει θεωρειται παραβαση καθηκοντος και διωκεται ποινικα. Και το βασικοτερο ειναι οτι δε θα προλαβεις να γινεις αναπληρωτης δημαρχου γιατι αυριο επιστρεφουν οι ανεξαρτητοι εκτος αν λογω καιρου αναβληθει το συμβουλιο.

Το Προφίλ μας