Ο Καιρός: Severna Makedonija

Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας ΣΜΑΚ και έκδοση με συμβουλές οδήγησης για τη χειμερινή περίοδο

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης σας προσκαλεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 6:00 μ.μ. για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Έλενα, Δημοκρατίας 47, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου ορόφου. Η είσοδος είναι ελεύθερη και καλούμε τα μέλη και τους φίλους των αγώνων αυτοκινήτου για καφέ και ποτό.

Θα χαρούμε να σας έχουμε όλους κοντά μας.


Με την ευκαιρία αυτή ανακοινώνουμε την διάθεση σε ηλεκτρονική μορφή μιας έκδοσης με συμβουλές οδήγησης για τη χειμερινή περίοδο που απευθύνεται σε κάθε οδηγό. Περιέχει πληροφορίες που θα πρέπει να γνωρίζει κάθε υπεύθυνος χρήστης του οδικού δικτύου και απευθύνεται κυρίως στους νέους οδηγούς που θέλουν σωστή πληροφόρηση.
Αυτή η έκδοση είναι μια ακόμα συμβολή του ΣΜΑΚ στον τομέα προώθησης της Οδικής Ασφάλειας και μπορείτε να το κατεβάσετε από την ιστοσελίδα  http://www.smakracing.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου