Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΩΝ ΦΑΝΩΝ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΖΙΑΝΗ

Στο σεμινάριο χορού και λαογραφίας που διοργανώνει το διήμερο της Μικρής Αποκριάς 18-19 Φεβρουαρίου 2017, ο πολιτιστικός και λαογραφικός σύλλογος Κοζάνης « η Κόζιανη», υπάρχει εισήγηση με θέμα : η ιστορία και τα τραγούδια των φανών της Κοζάνης.
Η εισήγηση θα γίνει το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο Δυτικής Μακεδονίας και  ώρα 17.30 το απόγευμα. Την εισήγηση αναμένεται να την παρακολουθήσει πολύς κόσμος τόσο από την Κόζανη, όσο και από άλλα μέρη της Ελλάδας που εγγράφονται στο σεμινάριο.
Εκτός των άλλων θα δοθεί η δυνατότητα στους ενδιαφερομένους να κάνουν και πρακτική εξάσκηση σε πραγματικές συνθήκες, και θα τραγουδήσουν την καθημερινή ημέρα που θα ανάψει ο φανός « Κόζιανη».
Εισηγητές στο σεμινάριο θα είναι : ο Λάκκας Θεόδωρος (φανός Λάκος τ΄Μάγγαν΄), ο Δαβζάκης Αθανάσιος (φανός Κόζιανη), ο Δούρβας Ευάγγελος (φανός Κόζιανη) και ο Θανάσας Λάζαρος (φανός Κόζιανη).
Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6948286427 (Τζουμερκιώτης Γρηγόρης), η μπορούν να εγράφονται στη φόρμα που ακολουθεί : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf-KkT3liGqRZHt-7oxr0W0x9sDRjqA-RyU4R04-wlUgixyrQ/viewform.
Στους ενδιαφερομένους θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοσής και φάκελος που θα περιέχει την εισήγηση που θα γίνει και cd με τραγούδια των φανών της Κοζάνης.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου