Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

Η. Κάτανας: Η «καιρολαγνία» κάνει κακό στην Δυτική Μακεδονία

Στην τοποθέτηση ανεμοφρακτών σε κομβικά σημεία του οδικού δικτύου που θεωρούνται επικίνδυνα για την συσσώρευση χιονιού από τα ανεμοσούρια, θα προχωρήσει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης ο εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας κ. Ηλίας Κάτανας ενόψει πιθανών χιονοπτώσεων και των χαμηλών θερμοκρασιών που θα σημειωθούν το επόμενο τριήμερο.
Ο κ. Κάτανας συνέστησε ψυχραιμία και υπομονή στους πολίτες όσον αφορά την μεταβολή των καιρικών συνθηκών, έκανε λόγο για καιρολαγνία που κάνει κακό στην Δυτική Μακεδονία καθώς αποτελεί χειμερινό τουριστικό προορισμό και υπογράμμισε με έμφαση ότι ολόκληρος ο μηχανισμός αποχιονισμού της περιφέρειας βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα και ήδη έχουν ξεκινήσει οι ρίψεις αλατιού στο οδικό δίκτυο πριν εκδηλωθούν οι χιονοπτώσεις. Ο ίδιος επεσήμανε ότι η χιονόπτωση θα ξεκινήσει σήμερα το απόγευμα και θα σταματήσει αύριο Παρασκευή το πρωί με την θερμοκρασία να σημειώνει στην συνέχεια κατακόρυφη πτώση. Συνέστησε πάντως στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας τόσο στην μετακίνηση τους με τα αυτοκίνητα όσο και στα ίδια τους τα σπίτια στις βρύσες και τις αυλές τους.
ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου