Ο Καιρός: Ευάγγελος Βενιζέλος. "Η Ελλάδα δεν είναι πια χώρα δικαίου"

Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. ενημερώνει τους καταναλωτές της τηλεθέρμανσης ότι από το απόγευμα της Κυριακής 22 Ιανουαρίου 2017, βγήκε εκτός λειτουργίας λόγω βλάβης η 5η Μονάδα του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου, απ΄ όπου λαμβάνει θερμική ενέργεια για τη λειτουργία του συστήματος. Η αποκατάσταση της βλάβης αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017.
            Όπως είχαμε ενημερώσει με προηγούμενο δελτίο μας, εκτός λειτουργίας βρίσκεται αυτή την περίοδο και η 4η Μονάδα του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου, λόγω προγραμματισμένων εργασιών αναβάθμισης της. Έτσι για το διάστημα αυτών των δύο ημερών το σύστημα τηλεθέρμανσης θα λαμβάνει θερμική ενέργεια μόνο από την 3η Μονάδα.
            Προκειμένου να καλύψουμε αυτό το έλλειμμα θερμικής ενέργειας και για να συνεχίσει το σύστημα να λειτουργεί απρόσκοπτα, θέσαμε ήδη σε πλήρη λειτουργική δυναμικότητα το εφεδρικό λεβητοστάσιο και τους εναποθηκευτές θερμικής ενέργειας.
            Ελπίζουμε ότι το διάστημα αυτό δεν θα υπάρξουν προβλήματα. Σε περίπτωση όμως που παρουσιαστούν προβλήματα οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 2461051555.
            Παρακαλούμε για την κατανόηση όλων και συνιστούμε στους καταναλωτές μας να κάνουν όσο είναι δυνατόν πιο οικονομική χρήση της τηλεθέρμανσης, καθώς έτσι θα συμβάλουμε όλοι μαζί στην αποτελεσματική λειτουργία του συστήματος και την ελαχιστοποίηση του αριθμού των προβλημάτων που τυχόν θα παρουσιαστούν.
            Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου