Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

ΤΕΕ/ΤΔΜ – Επανεξελέγη Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας ο Δημήτρης Μαυροματίδης

Ολοκληρώθηκαν, σε ειδική συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ/ΤΔΜ (17/1/2017), οι αρχαιρεσίες της νέας Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Πρόεδρος αναδείχθηκε και πάλι ο επικεφαλής της παράταξης "ΔυναμικόΤΕΕ”
Δημήτρης Μαυροματίδης. Αντιπρόεδρος αναδείχθηκε ο Γιώργος Τζίτζικας από τη "Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών" και στη θέση του Γενικού Γραμματέα ο Κωνσταντίνος Ράλλης από την παράταξη "Δυναμικό ΤΕΕ".


Μέλη στη εννιαμελή Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ/ΤΔΜ εκλέχτηκαν ακόμη οι: 
Ευστράτιος Παπαδημητρίου (Δυναμικό ΤΕΕ), Καλλιόπη Κυριακίδου (Δυναμικό ΤΕΕ), Αντώνης Δημητρίου (Δυναμικό ΤΕΕ),  Στέργιος Κιάνας του Ιωάννη (ΔΚΜ), Στέργιος Κιάνας του Μενέλαου (ΔΚΜ) και Νικόλαος Συλλίρης (Νέα Πρόταση Μηχανικών).

Στην Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ/ΤΔΜ εξελέγησαν στη θέση του Προέδρου, η Παρασκευή Χριστοπούλου (Δυναμικό ΤΕΕ), στη θέση του Αντιπροέδρου ο Δημήτρης Γιαννακίδης (Δυναμικό ΤΕΕ) και στη θέση Γενικού Γραμματέα η Ζαχαρένια Αγγελλίδου (Δυναμικό ΤΕΕ).
Για τη Δ.Ε. του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ.
Ο Πρόεδρος


Δημήτρης Μαυροματίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου