Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΑΔ-ΔΑΣΚ-ΑΚΕ: συμμετοχή στο κεντρικό συλλαλητήριο της ΔΕΘ

Η πραγματικότητα που βιώνουμε είναι απελπιστική. Η ανεργία βρίσκεται στο μεγαλύτερο ποσοστό που είχε ποτέ η χώρα μας και δε διαφαίνεται να αλλάζει κάτι. Αντίθετα, φαίνεται πως η κατάσταση όλο και χειροτερεύει.

Οι απολύσεις εργαζομένων σε τομείς όπως η Υγεία, η Παιδεία, οι Ο.Τ.Α αλλά και σε πλήθος άλλων οργανισμών, έχουν γίνει πια  «προτεραιότητα»   της κυβέρνησης κατ’ εντολή της Τρόικας. Το ίδιο συμβαίνει με το ξεπούλημα της ενέργειας και όλης της Δημόσιας περιουσίας.
Η κατεδάφιση της Παιδείας και της Υγείας, οι μειώσεις των μισθών και συντάξεων έχουν φέρει εργαζόμενους και συνταξιούχους σε κατάσταση απόλυτης εξαθλίωσης και τους ανέργους, σε κυριολεκτική αδυναμία επιβίωσης.
Σε αυτές λοιπόν τις συνθήκες θα πρέπει να κάνουμε το αυτονόητο. Θα πρέπει να βροντοφωνάξουμε όλοι μαζί πως ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ και πως θα πρέπει την κρίση να την πληρώσουν αυτοί  που την δημιούργησαν . Η πολιτική που μας επιβάλλεται θα πρέπει να ανατραπεί ΤΩΡΑ πριν καταστεί πάγια και χαθεί κάθε ελπίδα για αναστροφή μιας κατάστασης που αυτή την ώρα, υποθηκεύει τη ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας.
Η ΣΑΔ-ΔΑΣΚ-ΑΚΕ καλεί  εργαζόμενους, συνταξιούχους και ανέργους να συμμετέχουν στο κεντρικό συλλαλητήριο της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης που διοργανώνουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 6 το απόγευμα στο άγαλμα Βενιζέλου.
Η συμμετοχή του κάθε ένα μέσα από τη δράση των Σωματείων, των Εργατικών Κέντρων και των Ομοσπονδιών καθίσταται –ειδικά τούτη την ώρα- επιτακτική και μάλιστα θα πρέπει για την ημέρα αυτή, να αποτελέσει προτεραιότητα του καθενός.
Θα πρέπει με τη συμμετοχή μας να αναπτύξουμε μία δυναμική ικανή να διαμορφώσει την απόλυτη στάση ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ/ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ απέναντι στις μνημονιακές πολιτικές που συνεχίζει η κυβέρνηση να εφαρμόζει.




Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας