Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Διαγωνισμός για προμήθεια και τοποθέτηση παρκέ για γυμναστήριο Σερβίων

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
    Ο Δήμος Σερβίων - Βελβεντού διενεργεί Πρόχειρο διαγωνισμό με σραγισμένες προσφορές με τις διατάξεις της Υπ. Αποφ. 11389/1993 (ΦΕΚ 185Β') περί Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α., για την προμήθεια και τοποθέτηση Παρκέ για το Κλειστό Γυμναστήριο Σερβίων, με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή.
ΛΟΙΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
  • Προϋπολογισμός προμήθειας: 72.213,30€ με Φ.Π.Α. 23%
  • Τόπος παράδοσης: Κλειστό Γυμναστήριο Σερβίων
  • Γλώσσα υποβολής προσφορών: Ελληνική
  • Ημερομηνία υποβολής προσφορών: 04/10/2013 ημέρα Παρασκευή έως ώρα 11:00 π.μ.
  • Εγγύηση συμμετοχής: 3.610,67€
  • Έξοδα δημοσίευσης: Ανάδοχος προμήθειας
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στο Γραφείο Προγραμματισμού του Δήμου, τηλέφωνα επικοινωνίας 24643 50117, αρμόδιος υπάλληλος κ. Θεόδωρος Πιτένης
 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Βασίλειος ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
 
ΕΝΤΥΠΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
 Α/Α  ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ / ΛΗΨΗ
1 pdf ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ
2 pdf ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
3 pdf ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
4
pdf ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΣΟ;ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;ΘΑΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ !

Ανώνυμος είπε...

Ειχε και εξασφαλισμενη την χρηματοδοτηση του εργου,απο την προηγουμενη Δημοτικη Αρχη του Κοκολιου, για την ολοκληρωση του κλειστου ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ και ΟΧΙ του ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ οπως αναφερθηκε ο Κωνσταντοπουλος στην εκπομπη του Τ Ο Π με την κα Τσιουρα, αποκλειετε ο ανθρωπος να ξερει την διαφορα γιατι δεν ασχοληθηκε ποτε με τον αθλητισμο,

Ανώνυμος είπε...

Λαμόγια σας τσούζει αλλά δεν πειράζει. Το μεγάλο φαγοπότι σας τελείωσε πάρτε το χαμπάρι.
Σιγά σιγά θα το συνηθήσετε και θα σας αρέσει. Τα πρώτα 10 χρόνια ειναι δύσκολα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ . ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑΠΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ . ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΗΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ 11.33 πρεπει να εισαι μεγαλο λαμογιο,περνοντας παραδειγμα τον εαυτο σου κατηγορεις τους αλλους, 3 χρονια τωρα δεν ειδα κανενα λαμογιο οπως λες να μπαινει φυλακη οπως λεγανε καποιοι της ποιοτητας σου.για να θελεις να καθησης στην εξουσια 10 χρονια φαντασου τη λαμογιο εισαι. σαν τους σωτηρες του Π Α Σ Ο Κ ενας ενας κατευθηνονται για την μπουζου. και αυτοι ειχαν ερθει στην εξουσια για να μας σωσουν απο τα λαμογια της δεξιας και αποδειχτηκαν αρχιλαμογια.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΙΩΣΗ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 1992 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΤΟΙΜΟ. ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΙΩΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΔΥΟ ΚΟΡΔΕΛΕΣ. ΕΙΧΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ . ΚΑΛΟΣ Η ΚΑΚΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΤΕΛΙΩΝΕΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ;.......ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.......

Το Προφίλ μας