Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Yποβάθμιση του Παραρτήματος ΕΚΑΒ Κοζάνης

Σήμερα είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ενημερώσουμε τους πολίτες  της Δυτικής Μακεδονίας για την πρόταση Επιτροπής Εκπόνησης Σχεδίου Τροποποίησης και Εκσυγχρονισμού του Ισχύοντος Οργανισμού του ΕΚΑΒ. 
Η πρόταση αυτή αφορά την μείωση από 11 Περιφέρειες σε 8 και την υποβάθμιση του Παραρτήματος ΕΚΑΒ Κοζάνης (με τους τομείς Πτολεμαΐδας, Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας) σε τομέα και υπαγόμενο στο Παράρτημα ΕΚΑΒ Λάρισας.


 Δυστυχώς σ’αυτή την επιτροπή δεν συμμετείχε εκπρόσωπος (εργαζόμενος) του Παραρτήματος ΕΚΑΒ Κοζάνης αλλά και κανένας φορέας της Δυτικής Μακεδονίας.

 Ο σχεδιασμός για άλλα παραρτήματα που συνενώνονται είναι η δημιουργία Υποδιευθύνσεων κάτι που δεν συμβαίνει για το Παράρτημα Κοζάνης. Γιατί αυτή η εξαίρεση; Γιατί αυτή η υποβάθμιση και η αδιαφορία για την περιοχή
 Απορίας άξιο είναι η προ ολίγου ημερών επίσκεψη του Προέδρου του ΕΚΑΒ κατά την οποία δεν διατυπώθηκε το παραμικρό επί του θέματος. Την ίδια στιγμή βέβαια είχαμε περιχαρής ανακοινώσεις για το νέο κτίριο του ΕΚΑΒ Κοζάνης, που θα στεγάσει ποιους; Οι πολίτες δεν έχουν ανάγκη να βλέπουν κτίρια αλλά αξιόπιστα Ασθενοφόρα και επάρκεια εκπαιδευομένων ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ – ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ. Τα σχέδια βέβαια της τρόικας και των αυτών υπηρετούντων είναι άλλα!

Ζητάμε την στήριξη όλων, ώστε να μην υλοποιηθούν τα σχέδια τους.

Ας αντισταθούμε, αφορά την υγεία όλων μας.

 ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας