Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Τέσσερις συλλήψεις από την Αστυνομία!

του Π. Πλιάτσιου από τον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ
Aύριο, Τετάρτη, θα καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου οι τρεις αντιφασίστες που συνελήφθησαν το πρωί του Σαββάτου στην Κοζάνη, μετά τα επεισόδια που συνέβησαν το αμέσως προηγούμενο βράδυ έξω από τα γραφεία της «Χρυσής Αυγής», στην πλατεία Γιολδάση. Χθες, με τη διαδικασία του Αυτόφωρου, οδηγήθηκαν στα δικαστήρια Κοζάνης, όπου και πήραν αναβολή. Να σημειωθεί επίσης πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα οριστεί δικάσιμος και για τον τέταρτο συλληφθέντα, τον 55χρονο εκπαιδευτικό από την Πτολεμαϊδα, ο οποίος τραυματίστηκε στα επεισόδια και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.


Οι συλληφθέντες μεταξύ άλλων αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της αντίστασης κατά της αρχής, της στάσης και της εξύβρισης, ενώ να σημειωθεί πως έξω από τα δικαστήρια Κοζάνης χθες το πρωί βρέθηκαν και αντιφασίστες και άτομα του λεγόμενου αντεξουσιαστικού χώρου για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους.
Όλα ξεκίνησαν το  βράδυ της περασμένης Παρασκευής, όταν περίπου 40-50 άτομα του αντεξουσιαστικού-αντιφασιστικού χώρου προχώρησαν σε κατάληψη της πλατείας Γιολδάση και των γραφείων της «Χρυσής Αυγής», τα οποία ανοίγουν κάθε Παρασκευή. Μάλιστα έγραψαν και με σπρέι επάνω στην πινακίδα με το όνομα του κόμματος. Μετά από μερικές ώρες και ενώ οι συγκεντρωθέντες δεν είχαν προχωρήσει σε κάποια άλλη πράξη, ενώ υποστηρίζουν πως ήταν έτοιμοι να αποχωρήσουν προς την κεντρική πλατεία, υπήρξε επέμβαση των ΜΑΤ, με χρήση και δακρυγόνου, τα οποία απομάκρυναν με τη βία τους συγκεντρωθέντες από το χώρο. Οι νεαροί κάνουν λόγο για «απρόκλητη» και «αναίτια» επίθεση, ενώ η Αστυνομία από την πλευρά της υποστηρίζει πως εκείνη τη στιγμή κάποιοι εκ των συγκεντρωθέντων επιχείρησαν να ανέλθουν επάνω στα γραφεία της «Χρυσής Αυγής» και αυτός ήταν ο λόγος της επέμβασης. Στη συνέχεια ακολούθησε πετροπόλεμος μεταξύ των συγκεντρωθέντων και των αστυνομικών, επί της οδού Παύλου μελά, για μερικά λεπτά, ενώ, πλην του εκπαιδευτικού, οι υπόλοιπες τρεις συλλήψεις έγιναν το πρωί της επόμενης ημέρας.

ΕΛΜΕ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ Â ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ Â ΟΥΣΟΥΛΤΖΟΓΛΟΥ
Ο συνάδελφος μας Μπάμπης Ουσουτζόγλου απεργός – και έντιμος αγωνιστής, γνωστός σε όλους μας για το ήθος, την εργατικότητά του και την συμπεριφορά του, συμμετείχε στην αντιφασιστική διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη το βράδυ της Παρασκευής 20-09-2013. Δυστυχώς, η ειρηνική διαδήλωση διαμαρτυρίας μετά από επέμβαση των ΜΑΤ και όχι μόνο, παρεκτράπηκε με θύμα τους διαδηλωτές.
Ο συνάδελφός μας ξυλοκοπήθηκε από τους αστυνομικούς τόσο βάναυσα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κοζάνης σε πολύ άσχημη κατάσταση όπου νοσηλεύεται. Την επόμενη Σαββάτο 21-09-2913, η αστυνομία προχώρησε και στην σύλληψή του, ενώ παραμένει στο νοσοκομείο φρουρούμενος, είναι προφανές ότι θα του απαγγείλουν και ψεύτικές κατηγορίες.
Ο άγριος ξυλοδαρμός, και η άδικη σύλληψη του συναδέλφου μας, με την λογική
που πραγματοποιήθηκε μας εκπλήσσει, μας θυμώνει, μας κάνει να αγανακτούμε. Ξεδιπλώνει μπροστά στα μάτια μας, την όψη του κράτους της βίας και καταστολής των αγώνων. Οι πράξεις αυτές στόχο έχουν να εκφοβίσουν όλους όσους αντιστέκονται στην μνημονιακή καταστροφή που υλοποιείται βίαια.
Η άδική δίωξη του συναδέλφου μας, είναι μια πράξη απεχθής της αντιλαίκής κυβέρνησης απέναντι στην ελληνική κοινωνία.  Μιας ξενόδουλης κυβέρνησης  που προσπαθεί να σταματήσει, με τις συνεχείς επιθέσεις της αστυνομίας απέναντι σε διαδηλωτές, που πολλές φορές γίνονται σε συνεργασία με παρακρατικούς, την αντίσταση του λαού που ξεσηκώνεται.
Είμαστε όλοι στο πλευρό των διαδηλωτών, είμαστε όλοι παρόντες στην μάχη για την δημοκρατία. Δίπλα στους απεργούς, αντιστεκόμαστε με αγώνες και διεκδικούμε δικαιοσύνη και δημοκρατία. Κανένα σχέδιο εκφασισμού της κοινωνίας δεν μπορεί να μας σταματήσει. Ο αγώνας μας είναι δίκαιος, θα έχει διάρκεια και νικηφόρος.
Απαιτούμε, την απελευθέρωση του Μπάμπη και όλων των διαδηλωτών, που άδικα κατηγορούνται, και διώκονται.
Συνεχίσουμε τον αγώνα για ψωμί – παιδεία –Δημοκρατία.
Οικοδομούμε παλλαϊκό μέτωπο που θα αντισταθεί στην κατεδάφιση της Δημόσιας Εκπαίδευσης και θα διεκδικήσει δωρεάν Δημόσια Εκπαίδευση για όλους.

Εργατική Αλληλεγγύη: Καταγγελία
Καταγγέλλουμε στο λαό της περιοχής μας την αναίτια και προκλητική επίθεση των δυνάμεων καταστολής στην πλατεία Γιολδάση, ενάντια στις αντιφασιστικές ομάδες και συλλογικότητες που συγκεντρώθηκαν εκεί για να διαμαρτυρηθούν για την εγκληματική δράση της Ναζιστικής Συμμορίας με την επωνυμία «Χρυσή Αυγή».
Οι δυνάμεις καταστολής επιτέθηκαν αναίτια (την ώρα μάλιστα που οι αντιφασίστες ετοιμαζόταν να φύγουν) κάνοντας χρήση χημικών και εκτεταμένων ξυλοδαρμών, τραυματίζοντας αρκετούς διαδηλωτές, έναν εξ αυτών πολύ σοβαρά.
Τον τραυματία (επώνυμο και γνωστό κοινωνικό αγωνιστή στην περιοχή) μετέφερε ασθενοφόρο στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και παρέμεινε για περαιτέρω παρακολούθηση. Επειδή η προκλητικότητα και ο αυταρχικός κατήφορος των δυνάμεων καταστολής, που δρα κάτω από την ανοχή της κυβέρνησης, δεν έχει όρια τον συνέλαβαν κι από πάνω του χρέωσαν και τρεις κατηγορίες: αντίσταση κατά της αρχής, εξύβριση και διατάραξη κοινής ησυχίας.
Δεν φτάνουν όλα αυτά αλλά ο τραυματισμένος αγωνιστής ο οποίος έχει σοβαρά καρδιαγγειακά προβλήματα νοσηλεύεται φρουρούμενος και γιατροί και νοσοκόμες τον επισκέπτονται συνοδεία αστυνομικών λες και είναι κανένας τρομοκράτης. Να σημειώσουμε ότι φρουρούμενη στο θάλαμο παραμένει και η γυναίκα του συλληφθέντος που πάσχει από καρκίνο. Το Μαμάτσειο νοσοκομείο  έχει μεταβληθεί σε «Κορυδαλλό» αφού αλωνίζουν από χθες το βράδυ τα ΜΑΤ και οι ασφαλίτες από όροφο σε όροφο κι από θάλαμο σε θάλαμο!
Βρισκόμαστε στο πλευρό του διωκόμενου αγωνιστή εκφράζουμε την αγωνιστική μας αλληλεγγύη και δηλώνουμε ότι θα μας βρουν όλους απέναντί τους γιατί οι κοινωνικοί αγώνες δεν ποινικοποιούνται  και είναι χρέος όλων μας να σταθούμε απέναντι στο φασισμό-ναζισμό και στην εγκληματική συμμορία που δολοφονεί μετανάστες, επιτίθεται και δολοφονεί εργαζόμενους και κοινωνικούς αγωνιστές!
Την ώρα που έφευγε το δελτίο τύπου μαθαίνουμε ότι συλλαμβάνουν κι άλλους αντιφασίστες αγωνιστές..... Αν έδειχναν τέτοιο ζήλο για τους νεοναζί σήμερα το 34χρονο παλικάρι, ο Παύλος Φύσσας θα ήταν ζωντανός
Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές
Να αφεθεί ελεύθερος ο διωκόμενος αγωνιστής μέχρι να αναρρώσει και να πάει σπίτι του.
Να κοπεί άμεσα ο «ομφάλιος λώρος» που συνδέει τους νεοναζιστές με την ΕΛΛΑΣ
Να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη όλοι οι εγκληματίες της Χ.Α (εκλεγμένοι και μη)

Ανακοίνωση της Ν.Ε. Π.Ε. Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ για την καταστολή εκδήλωσης και την κυβερνητική πολιτική σε σχέση με τον νεοναζισμό
Την Παρασκευή, 20/9/2013, πραγματοποιούνταν επί 4 ώρες ανοιχτή αντιφασιστική εκδήλωση σε πλατεία της Κοζάνης για την ανάδειξη της αναγκαιότητας κοινωνικής απονομιμοποίησης και απομόνωσης του νεοναζισμού και της Χρυσής Αυγής.
Η Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης «πήρε μέρος» στην εκδήλωση διαλύοντάς την απρόκλητα με ξύλο και δακρυγόνα και στέλνοντας στο Νοσοκομείο έναν εκπαιδευτικό που συμμετείχε σ’ αυτή. Την επομένη, 21/9/2013, κρίνοντας μάλλον ότι η βία που άσκησε δεν ήταν πολύ αποφασιστική, άρχισε να κατασκευάζει κατηγορητήρια και να προχωρά σε συλλήψεις διαδηλωτών σε χώρους εργασίας τους, ακόμη και στο Νοσοκομείο που νοσηλευόταν ο εκπαιδευτικός.
Λίγες μέρες μετά την πολιτική δολοφονία του Παύλου Φύσσα η κυβέρνηση φαίνεται ν’ ανησυχεί σοβαρά. Το ναζιστικό μόρφωμα, το οποίο τράφηκε από την κοινωνική εξαθλίωση των μνημονιακών πολιτικών, το οποίο, τόσο ή ίδια όσο και μεγάλα οργανωμένα συμφέροντα, το ανεχόταν ή το στήριζαν θεωρώντας το σύμμαχό τους στην τρομοκράτηση και υποταγή της κοινωνίας, λειτουργεί, πλέον, σαν παρακράτος και ξεφεύγει από τον έλεγχό της. Ήδη άρχισαν να της χτυπάνε προειδοποιητικές καμπάνες και από το εξωτερικό. Παράλληλα, η προοπτική να αμφισβητηθεί η πολιτική της ακόμη πιο έντονα και έμπρακτα, καθώς οι απεργιακές διαδηλώσεις θα ενώνονταν με τις αντιφασιστικές, της φαινόταν εφιαλτική.
Τι κάνει λοιπόν η κυβέρνηση; Δεν παραδέχεται τις οικονομικές αιτίες του ναζιστικού φαινομένου. Δεν απορρίπτει κατηγορηματικά την άθλια και ανιστόρητη προπαγάνδα της των δύο άκρων που ακυρώνει στην ουσία την καταδίκη των ναζιστικών εγκλημάτων. Δεν εγκαταλείπει την από μέρους της συνειδητή απαξίωση της δημοκρατίας, τη διαρκή προβολή της ανάγκης για οικοδόμηση αστυνομικού κράτους, τη στοχοποίηση της Αριστεράς και των κοινωνικών αντιστάσεων ούτε για τη μετατροπή των μεταναστών σε αποδιοπομπαίους τράγους. Δεν είναι διατεθειμένη να αλλάξει, δηλαδή, βασικές πολιτικές της που δημιούργησαν ένα ακροατήριο έτοιμο να ακούσει τα κηρύγματα μίσους των νεοναζιστών.
Αντί γι’ αυτά, προσποιείται ότι μεταμορφώθηκε επειδή άρχισε να μιλά (μαζί με τα φερέφωνά της) για τον κίνδυνο του φασισμού «που πρέπει να μας ενώσει όλους στην καταπολέμησή του». Παράλληλα, κινδυνολογεί με εμφυλιοπολεμικό λόγο και σενάρια εκτροπής, χωρίς λέξη όμως για τις πολιτικές της. Στην πράξη, συνεχίζει την καταστροφή κάθε προοπτικής ελπίδας για την κοινωνία και εντείνει την προσπάθεια εκφοβισμού και υποταγής της, όπου η τελευταία διεκδικεί αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη και δημοκρατία, αντιπαραθέτοντας τις δυνάμεις καταστολής, με άγριο ξύλο, με χημικό πόλεμο και με άπειρα κατηγορητήρια.
Πιστεύουμε ότι τόσο η κυβερνητική πολιτική όσο και αστυνομικές πρακτικές σαν την πρόσφατη της Κοζάνης είναι καταδικασμένες στη συνείδηση της πλειοψηφίας του λαού, ο οποίος, με τον ανυποχώρητο οργανωμένο αγώνα του, μπορεί να επιβάλει τη δημοκρατική διέξοδο προς μια κοινωνία της ανθρωπιάς και του πολιτισμού.
Καλούμε, τέλος, όλους του συλλογικούς φορείς της κοινωνίας της περιοχής μας σε συντονισμό της δράσης τους προς την κατεύθυνση της έμπρακτης και σταθερής αποκήρυξης και καταπολέμησης του σύγχρονου ναζισμού, συμβάλλοντας, στο μέτρο των δυνάμεών τους, στο να απονεκρωθούν οι ρίζες του και στον τόπο μας.


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
Η οργάνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Κοζάνης καταγγέλλει την επίθεση των ΜΑΤ και των κατασταλτικών δυνάμεων ενάντια στους αντιφασίστες/στριες που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 20/9/20013, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Κοζάνη. Οι κατασταλτικές δυνάμεις της αστυνομίας ανέλαβαν -για μια ακόμη φορά- το ρόλο του προστάτη των ναζί της παρακρατικής -με στρατιωτική δομή- φασιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή…
Η αγριότητα της επίθεσης είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός διαδηλωτή που διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και εκεί -μέσα στη νύχτα- η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του τραυματία...
Σειρά γεγονότων αποκαλύπτουν την εξελισσόμενη «στρατηγική της έντασης» του αστικού μπλοκ εξουσίας:
Παρά την προσπάθεια που καταβάλουν οι επίσημοι εκπρόσωποι του διεφθαρμένου καθεστώτος της αστικής δημοκρατίας να πείσουν ότι η ομάδα ΔΙΑΣ της ΕΛ.ΑΣ έφτασε μετά την δολοφονία…, οι αυτόπτες μάρτυρες είναι ξεκάθαροι: η ομάδα ΔΙΑΣ της ΕΛ.ΑΣ ήταν εκεί πριν την δολοφονία, ήταν εκεί και την ώρα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα…
Με βίντεο και φωτογραφίες αποκαλύπτεται πως ομάδες με πολιτικά, δήθεν «αγανακτισμένων πολιτών», σε συνεργασία με τα ΜΑΤ και τις κατασταλτικές δυνάμεις επιτίθενται σε διαδηλωτές που συμμετείχαν στη μεγάλη αντιφασιστική συγκέντρωση - διαμαρτυρία για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από μέλος της Χρυσής Αυγής. Αστυνομικός με πολιτικά βγάζει όπλο και πυροβολεί στον αέρα όταν αντιφασίστες διαδηλωτές τον εντοπίζουν ανάμεσά τους…
Σε μια περίοδο που η ανιστόρητη «θεωρία των άκρων» είναι η επίσημη κυβερνητική - κρατική ιδεολογία, η επίθεση των ΜΑΤ στην πόλη μας, εντάσσεται στο εξελισσόμενο βίαιο όργιο καταστολής των αντιφασιστικών διαδηλώσεων και διαμαρτυριών σε ολόκληρη τη χώρα και αποκαλύπτει πως οι «επαγγελματίες συντετριμένοι» που «καταδικάζουν τη βία απ’ όπου και να προέρχεται» είναι και ψεύτες και υποκριτές.

  • ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ που απαγγέλθηκαν στον τραυματία διαδηλωτή.
  • Οι εργατικοί λαϊκοί αγώνες είναι δίκαιοι, δεν καταστέλλονται, δεν ποινικοποιούνται.
  • Όλοι στο δρόμο του αγώνα να τσακίσουμε τους ναζί της Χρυσής Αυγής.
  • Ποτέ ξανά φασισμός!
Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 73... Οι συλλήψεις των αντιφασιστών, ξημερώματα της επομένης της αντιφασιστικής πορείας στην Κοζάνη ήταν η απάντηση του κράτους της βίας και της καταστολής. Ανάμεσά τους και ο απεργός δάσκαλος που νοσηλευόταν μετά από άγριο ξυλοδαρμό από τα ΜΑΤ στο Νοσοκομείο Κοζάνης. Οι στοχευμένες συλλήψεις έχουν σαν στόχο τον εκφοβισμό των πολιτών που ξεχύθηκαν στους δρόμους μετά την άγρια πολιτική δολοφονία του Παύλου Φύσσα και όλων όσων αντιστέκονται στην μνημονιακή λαίλαπα. Την άγρια επίθεση της κυβέρνησης απέναντι στην ελληνική κοινωνία συμπληρώνει η καταστολή, με τις συνεχείς επιθέσεις της αστυνομίας απέναντι σε διαδηλωτές που πολλές φορές γίνονται σε αγαστή σύμπνοια με το φασιστικό παρακράτος. Αυτοί που επέτρεψαν τα τάγματα εφόδου να παρελαύνουν την βία στους δρόμους, λάμποντας με την απουσία τους, κάνουν επιδρομές ξημερώματα στα νοσοκομεία και στους χώρους δουλειάς για να κάνουν συλλήψεις και να απαγγείλουν ψεύτικες κατηγορίες. Είμαστε όλοι στο πλευρό των διαδηλωτών, είμαστε όλοι παρόντες στην μάχη για την δημοκρατία. Δίπλα στους απεργούς, τις αντιστάσεις και τους αγώνες για μια καλύτερη κοινωνία. Κανένα σχέδιο εκφασισμού της κοινωνίας δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Θα κρατήσουμε καθαρές τις πόλεις από τα ναζιστικά σκουπίδια. Ζητούμε εδώ και τώρα την άμεση απελευθέρωση των διαδηλωτών. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για ψωμί – παιδεία –ελευθερία Καμία απειλή και κανένας εκφοβισμός δεν μας αγγίζει.
Εορδαία Ενάντια στον Φασισμό τον Ρατσισμό και την ξενοφοβία


ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ
H ειρηνική-καθʼ ομολογία και των Μ.Μ.Ε.- αντιφασιστική συγκέντρωση της Παρασκευής 20.09.2013, εκατό και πλέον  ατόμων,  δέχτηκε επίθεση με χημικά, χωρίς να υπάρχει καμία πρόκληση, από δυνάμεις των ΜΑΤ.
Ένας 55χρονος εκπαιδευτικός, συνεπής σε κοινωνικούς και εργατικούς αγώνες, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά προβλήματα υγείας από την αναίτια χρήση των χημικών.  Χρήση που έγινε χωρίς να έχει προηγηθεί κανένα επεισόδιο και ενώ η συγκέντρωση ήδη διαλυόταν!
Νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο πληροφορήθηκε, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΕΣ, ότι είναι  φρουρούμενος καθώς κατηγορείται για τρία πλημελλήματα! Είναι αδύνατη η προσέγγιση ακόμα και από συγγενείς!
Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να εκφοβίσει την κοινωνία. Προσπαθεί να τρομοκρατήσει οποιονδήποτε βρίσκεται απέναντι στην εξαθλίωση της κοινωνίας, στην προσπάθειά τους να επιβάλλουν συνθήκες κοινωνικού κανιβαλλισμού.
Ζητάμε την παύση κάθε δίωξης στον τραυματισμένο, αντιφασίστα εκπαιδευτικό. Η αλληλεγγύη μας είναι δεδομένη.

ΟΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ
Σύλλογος Υπαλλήλων Ο.Τ.Α. Ν. Κοζάνης



ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ
H ειρηνική-καθʼ ομολογία και των Μ.Μ.Ε.- αντιφασιστική συγκέντρωση της Παρασκευής 20.09.2013, εκατό και πλέον  ατόμων,  δέχτηκε επίθεση με χημικά, χωρίς να υπάρχει καμία πρόκληση, από δυνάμεις των ΜΑΤ.
Ένας 55χρονος εκπαιδευτικός, συνεπής σε κοινωνικούς και εργατικούς αγώνες, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά προβλήματα υγείας από την αναίτια χρήση των χημικών.  Χρήση που έγινε χωρίς να έχει προηγηθεί κανένα επεισόδιο και ενώ η συγκέντρωση ήδη διαλυόταν!
Νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο πληροφορήθηκε, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΕΣ, ότι είναι  φρουρούμενος καθώς κατηγορείται για τρία πλημελλήματα! Είναι αδύνατη η προσέγγιση ακόμα και από συγγενείς!
Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να εκφοβίσει την κοινωνία. Προσπαθεί να τρομοκρατήσει οποιονδήποτε βρίσκεται απέναντι στην εξαθλίωση της κοινωνίας, στην προσπάθειά τους να επιβάλλουν συνθήκες κοινωνικού κανιβαλλισμού.
Ζητάμε την παύση κάθε δίωξης στον τραυματισμένο, αντιφασίστα εκπαιδευτικό. Η αλληλεγγύη μας είναι δεδομένη.
ΟΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ
Σύλλογος Υπαλλήλων Ο.Τ.Α. Ν. Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας