Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Hλίας Βλαχόπουλος: «Ναι, διεκδικώ τα αναδρομικά-Παραιτούμαι αν τα δώσουν σε χαμηλοσυνταξιούχους»!

Από το kozanimedia.gr
«Ναι, είμαι ανάμεσα στους βουλευτές εκείνους που διεκδικούν αναδρομικά»! Αυτό τόνισε πριν από λίγο, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Top Channel, o πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Κοζάνης Ηλίας Βλαχόπουλος, υπεραμυνόμενος του αιτήματος πρώην βουλευτών, που έχει προκαλέσει σφοδρότατες αντιδράσεις!

Ο κ. Βλαχόπουλος επισήμανε πως το θέμα δεν είναι τωρινό, αλλά ξεκίνησε το 2005-2006, ενώ επέρριψε την ευθύνη για την έκταση που δόθηκε στα ΜΜΕ, αφήνοντας αιχμές και κατά του υφυπουργού Οικονομικών Φ. Σαχινίδη. Πάντως, ερωτηθείς επίμονα, τόνισε πως «παραιτούμα της διεκδίκησης αναδρομικών, μόνο εάν ο κ. Σαχινίδης δεσμευτεί πως θα δώσει τα 200 εκατομμύρια στους χαμηλοσυνταξιούχους»…

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

are megale sosialisti an se ekane diikiti gramatea ikati alo 8a eixes pareti8i.gia rota tous proin psifoforoys soy an simfonoyn mazi soy .krima .enas pasokos apo ta palia.

Ανώνυμος είπε...

ειλικρινα υπαρχουν ακομα ανθρωποι που πιστευουν οτι εχουν διαφορα οι πασοκοι απο τους νεοδημοκρατες???

τα σκυλια της εξουσιας εχουν ολα το ιδιο χρωμα

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε μάγκες όταν ψηφίζονταν οι νόμοι ήταν όλα οκ και τώρα που ζητάνε τον νόμιμο σας πειράζει;

Ανώνυμος είπε...

μπράβο σου ρε ΜΑΓΚΑ που βγένεις και στηρίζεις τέτοιους ανθρώπους ,μάλλον τους μοιάζεις ,δεν μας λες και μας ρε μάγκα ήσουν και εσύ όταν τον ψήφιζαν αυτόν τον νόμο,γιατί ότι είναι για αυτούς το ψηφίζουν μόνοι τους εμείς δεν έχουμε λόγο εμείς μόνο πληρώνουμε,μήπως εχεις κανένα σόι απο τη βουλή και θα πάρεις και εσύ (καμία δραχμούλα)γιατί σωστός και λογικός νούς αυτά τα κατακρίνει ακόμα και αν είναι πασοκ εσύ δεν βλέπεις γύρο σου,δεν είδες που οι γέροι πήραν δώρο του πάσχα μια κοροίδια αντί αυτά που ήταν ΝΟΜΙΜΑ γιατί αυτοί δουλέβανε όταν ήταν νέοι δεν ήταν ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ όπως αυτοί που ζητάνε ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΔΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΕΦΤΑ ΑΡΚΕΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ αυτά μάγκα απο μία μάνα που είναι ΑΝΕΡΓΗ .

Ανώνυμος είπε...

7:37
Πολύ το μέσον και το γλείψιμο σκέφτεσαι. Βλέπω θα αλλάζεις απόψεις και στάσεις ανάλογα με τα σόγια σου. Έτσι φαίνεται τουλάχιστο από αυτά που λες. Την λογική σου πάντως δεν την καταλαβαίνω. Είναι κακό να παίρνουν λεφτά αυτοί που δουλεύουν ή αυτοί που τα δικαιούνται νόμιμα. Αυτό που είπα είναι ότι οι νόμοι ισχύουν και όταν ψηφίζονται όχι μόνο όταν τους παίρνουμε εμείς χαμπάρι. Όσο για την ανεργία σου θα σου έδινα μια συμβουλή. Μην περιμένεις να σε διορίσουν οι Βουλευτές που άμα δεν το κάνουν είναι κακοί. Πέτα την τηλεόραση από το σπίτι σου και σκέψου τι δουλειά μπορείς να κάνεις, ακόμα και μόνη σου.

Ανώνυμος είπε...

κύριε 9.40 νομίζω όλλος ο κόσμος καταλαβαίνει ποιός έχει μέσο για ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ και ποιος εχει το μυαλο του στο ΓΛΕΙΨΥΜΟ και το οτι κάποιος η κάποια ειναι ανεργη δεν σημένη οτι βλέπει τηλεόραση αλλα μαλλον εσύ με τόσο μεσο που εχεις που ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗ ΘΑ ΠΕΙ ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΠΥ ΡΙΧΝΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ τοτε να βάλεισ όνομα αν έχεις κότσια ΟΧΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ αλλα μάλλον θα πρέπει να είσαι πολύ πολύ γυναικούλα και δεν ΣΕΒΑΣΤΗΚΕΣ οτι χθες ΗΤΑΝΕ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ,<> ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΙΠΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ

Το Προφίλ μας