Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Η καθηγήτρια του έρωτα

Του Θεολόγου Αλεξανδράτου
Επιτέλους. Ο Μάης του ’68 ξαναζεί, 43 χρόνια μετά. Όχι στους δρόμους και στους αγώνες αλλά στις αίθουσες διδασκαλίας και τον έρωτα. Οι Έλληνες, πρωτοπόροι για πολλοστή φορά, εφάρμοσαν –με ιδιωτική πρωτοβουλία μάλιστα- το μάθημα της σεξουαλικής αγωγής. Και μπορεί στα σχολεία να μην το διδάσκει κανείς αλλά η αρχή έγινε έστω και στα πανεπιστήμια.
Η σταρ του αισθησιακού κινηματογράφου (sic) Ηλέκτρα Γαλανού ήταν προσκεκλημένη των φοιτητών στο Πανεπιστήμιο της Μακεδονίας όπου έδωσε διάλεξη με θέμα τα ερωτικά φετίχ.
Και μπορεί τα παιδιά μας να μην πατάνε στα περισσότερα μαθήματα αλλά στη διάλεξη της Ηλέκτρας το αμφιθέατρο γέμισε ασφυκτικά.
 


Hλέκτρα Γαλανου1
Ηλέκτρα Γαλανού2
Η φίλη και συμπρωταγωνίστρια της υπέροχης Τζούλιας, ντυμένη απλά, με ένα κόκκινο λατέξ που άφηνε να φαίνεται το χυμώδες μπούστο της και ασορτί γάντια, απάντησε με θάρρος και ειλικρίνεια σε κάθε φοιτητική απορία. Άλλωστε, αυτό που ξεχωρίζει τον καλό διδάσκοντα από τους πολλούς είναι η αμεσότητα και η αλήθεια.
Και η Ηλέκτρα απέδειξε ότι είναι γεννημένη δασκάλα.
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, τέσσερις ολόκληρες ώρες κράτησε η διάλεξη και η Ηλέκτρα έλυσε τις απορίες. Οι φοιτητές δεν ήθελαν να την αφήσουν να φύγει και στο τέλος, όταν η κοσμαγάπητη σταρ εγκατέλειψε αγέρωχη την αίθουσα, οι νεολαίοι έχυσαν ποτάμι τα δάκρυα.
Τότε εκείνη γύρισε με τσαχπινιά προς το μέρος τους και τους αποχαιρέτησε με το εκπληκτικό: «Αγόρια, όχι δάκρυα για την Ηλέκτρα».
 http://kafeneio-gr.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ω!Τι τελεια καταπτωσης του παιδαγωγικου μας συστηματος και δη του πανεπιστημιακου.Αυτα ειναι η καταντια και τα αποτελεσματα σας ολοι εσεις κυριοι οι θολοκουλτουριαρηδες , οι αναρχοφασιστες , οι ψευτοαριστεριζοντες ,οι ψευτοπροοδευτικοι ,οι εχοντες πειραγμενα "τας φρενας" , οι απατριδες , οι ανθελληνες , που με τις μακακιες σας και τις χαζοιδεες σας , αντι να υπαρχουν στην πανεπ/ιακη εδρα παναξιοι ΕΛΛΗΝΕΣ καθηγητες (στο εξωτερικο τοσοι διαπρεπουν) και να δηδαξουν στα παιδια μας για τις αρετες που εχει μεσα του ο Ελληνας (αλλα εν υπνωση σκοπιμως σημερα) οπως φιλοπατρια , αρετη , τολμη ,ηθος ,σεβασμο και τα κ.λ.π. ,φερνετε πορνοσταρ για να μαθουν στα παιδια μας τι????ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ!!!ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ!!!ΠΕΤΥΧΑΤΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ - ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΥΣ ΑΝΤΑΜΑ................

Το Προφίλ μας