Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Δράσεις του συλλόγου "Σέρβια εν δράσει"

Ο εθελοντικός σύλλογος «Σέρβια εν Δράσει¨, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ξεκίνησε άλλη μια δράση που έχει ως στόχο την ενίσχυση της συλλογικότητας, του εθελοντισμού και της ευαισθητοποίησης για τον όμορφο τόπο μας, και φυσικά της ανάδειξής του: τον καλλωπισμό του περιπατητικού μονοπατιού στο φαράγγι των Σερβίων. Η δράση θα συνεχιστεί και σ’ αυτό το Σαββατοκύριακο προκειμένου να ολοκληρωθεί.  
Σχόλιο ai-vreS: συγχαρητήρια στο σύλλογο. Πάντα τέτοια! 



  Ας συνδράμουμε όλοι, όσο και όπως μπορεί ο καθένας μας για να καθαρίσουμε το μονοπάτι και να βάψουμε τα κάγκελα. Σας περιμένουμε και όποιος μπορεί ας φέρει μαζί του σκούπα, φαράσι, πινέλα, γιατί… δε ξεχνάμε, είμαστε εθελοντές!
Σάββατο 14/5 και Κυριακή 15/5, από τις 10 το πρωί και μέχρι όσο αντέξουμε & μπορεί ο καθένας!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Den Vafete kai ta kalivia tou Sobarou, dioti mono eisodos apo monopati den 8imizei eki to meros. To xero ginome kakos alla i ali8ia na legete.

Ανώνυμος είπε...

Mπράβο στα παιδιά.Το μισά κάγκελα στο φαράγγι είναι έτοιμα.Αντε και στο σκεπασμένο μετά το πέρας του κατορθώματος σας για να δουν οι Βιλβινοί τι σημαίνει πραγματικός εθελοντισμός όχι εθελοντισμός της φωτογραφίας του θεάματος και της κάμερας.Μπράβο και πάλι μπράβο και φυσικά καλή συνέχεια στον άθλο σας...

Ανώνυμος είπε...

βρε τι κολλημα εχουν φαει μερικοι με τους βελβεντινους....για κοιταξτε να κανουμε κατι ολοι μαζι και αφηστε τους ανταγωνισμους για αλλους.....

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Το Προφίλ μας