Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Κορυφαίο δελτίο τύπου του ΚΚΕ προς τα γουρούνια τους καπιταλιστές!

Εεε μα... έτσι πρέπει να είναι τα δελτία τύπου. Σύντομα, περιεκτικά, αιχμηρά και να μην είναι γραμμένα με ξύλινη γλώσσα.  "Μόνο με τη χρεοκοπία των βιομηχάνων, τραπεζιτών, εφοπλιστών θα σωθεί ο λαός" ... Δεν σας πάμε κύριοι βιομήχανοι (λέει το ΚΚΕ) ... να φύγετε να πάτε αλλού...πως αλλιώς να σας το πούμε πια.

Εμείς απλά θα γελάσουμε με το παρόν, γιατί αν κάτσουμε να το σκεφτούμε σοβαρά, μάλλον θα κλάψουμε, αφού τέτοιες παρόμοιες λογικές έχουν μεγάλο σουξέ στη χώρα μας και δεν είναι τυχαίο ότι στη χώρα μας συμβαίνει ότι συμβαίνει και δεν συμβαίνει ούτε στη Δανία, ούτε στη Γερμανία, ούτε στη Σουηδία, όπου όποιος θα έλεγε κάτι παρόμοιο δεν υπήρχε ούτε μια περίπτωση στο εκατομμύριο να παίρνει 11% στις δημοσκοπήσεις. Δυστυχώς όμως όπως όλοι ξέρουμε, έχουμε το πολιτικό σκηνικό που μας αξίζει.
pelasgia.blogspot.com

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σας καει το 11 ε? Για πες μας στη Γερμανια τη Σουηδια και τη Δανια κατι ΦΕΛΛΟΙ σαν εσενα ποια ακριβως θεση θα κατειχαν? Α ρε ΚΚΕ που σας χρειαζεται να μπειτε ολη στη θεση σας, μια ζωη γλυφτες κομματοσκυλα....

Ανώνυμος είπε...

Γιατί αν κρατικοποιηθούν οι βιομηχανίες των βιομηχάνων, τα πλοία των εφοπλιστών, οι τράπεζες και έχει το κράτος- η χώρα, έλεγχο και περιουσία κρατική, εσένα αι-βρες πως σούρχονται τα γέλια???...
Αν όλα ιδιωτικοποιηθούν όπως πάει να γίνει τώρα μ'αυτή την κυβέρνηση, τηλεπικοινωνίες, ενέργεια(ΔΕΗ-φυσικό αέριο-αιολική κλπ), στρατός(μισθοφόροι), χωράφια(τσιφλικάδες), Παιδεία, υγεία κλπ,..Τότε γιατί να έχουμε κυβέρνηση???.. και γιατί να πληρώνουμε φόρους αφού δεν θα έχουμε ευεργετικές υπηρεσίες από την κυβέρνηση για τα οποία, όλα αυτά τα παραπάνω πληρώνουμε και έχουμε..έστω κάποια απολαβή, όπως ασφάλιση, υγεία, παιδεία, φτηνό ρεύμα, σύνταξη??...
που βρίσκονται τα γέλια???,..ποιός σε γαργαλά μακάκα???..
ή επειδή ψήφισες αυτή την...ε..κυβέρνηση, θεωρείς ότι τα κάνει σωστά υπέρ εσού???..
ή είσαι ανεγκέφαλος και εγωίστής και δεν θέλεις να πιστέψεις ότι ψήφισες λάθος!!!!...
γιατί αν έκανες αυτοκριτική, θα έβλεπες πόσο "κότσο" σε πιάσανε!!!..κορόϊδο, προσκύνα τους!!!!

Ανώνυμος είπε...

αρκετα πια με την ασυλια και το χαιδεμα στο ΚΚΕ.Εχουμε αηδιασει πια με το οτι για ολα τα κακα της μοιρας μας , φταιει η κακια και ενιοτε "φασιστικη" δεξια ολα τα χρονια για αυτα που συμβαινουν στην χωρα μας.Για τα εθνικα εγκληματα του ΚΚΕ κουβεντα???Απο την ιδρυση του στη δεκαετια του 1900 απο Εβραιους στην Θεσ/νικη εως και στις μερες μας , υπαρχουν αποφασεις της Κεν. Επιτροπης που ειναι ανθελληνικες και επικινδυνες για τη χωρα και το εθνος.Και ειναι καλα κλειδαμπαρωμενες στα υπογεια του Περισσου.Γιατι δεν τα βγαζεται στη δημοσιοτητα κυριοι???Τι φοβασται???Φτανει πια η ασυλια σας.Για τα χαλια αυτου του ερμου του τοπου εχεται κι εσεις μεγαλο μεριδιο ευθυνης.ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ,συμφωνα και με τη δηλωση του Λεωνιδα Κυρκου αλλα και αλλων αριστερων ""ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ"" γιατι αλλιως μπορει να ειμασταν και χειροτερα απο την Αλβανια!!!!Δεν ειστε η πανακεια και οι μοναδικοι σωτηρες για τον τοπο.

Ανώνυμος είπε...

Για τον 10.01


Το φασιστικό παραλήρημά σου είναι εμφανές σε όποιον διάβασε το γραφόμενό σου. Μιλάς για τερματισμό της ασυλίας του ΚΚΕ. Σε ποια ασυλία αναφέρεσαι και από ποιόν; Τι ζητάς αλήθεια; Μήπως νέο ιδιώνυμο και εξορίες; Παρακάτω αναφέρεσαι υποτιμητικά στους εβραίους, λές και όλοι οι εβραίοι (που να σου θυμίσω ότι τότε αποτελούσαν τη μεγαλύτερη μερίδα πληθυσμού της Θεσσαλονίκης) ήταν σιωνιστές και ανθέλληνες. Το ρατσιστικό κρεσέντο σου φανερώνει ότι είσαι και παντελώς αδιάβαστος και ανιστόρητος.
Κατ΄ αρχήν το 1900 είναι εκατονταετία και όχι δεκαετία.
1)Το ΚΚΕ (τότε ΣΕΚΕ) ιδρύθηκε το 1918. Στο ιδρυτικό του συνέδριο μόνο δύο εβραίοι συμμετείχαν (οι οποίοι μάλιστα πολύ σύντομα αποχώρησαν από το κόμμα). Φυσικά το ΚΚΕ είχε μεγάλη επιρροή στις τάξεις του εβραικού πληθυσμού της Θεσσαλονίκης, όπως και τα άλλα τότε κόμματα, αλλά που βρίσκεις το κακό; Θα προτιμούσες «ελληναρά» μου να ψήφιζαν οι εβραίοι μόνο δεξιά και κεντρώα κόμματα;
2)Το ΚΚΕ ιδρύθηκε στον Πειραιά και όχι στη Θεσσαλονίκη.
3)Μιλάς για « αποφασεις της Κεν. Επιτροπης που ειναι ανθελληνικες και επικινδυνες για τη χωρα και το εθνος» που «ειναι καλα κλειδαμπαρωμενες στα υπογεια του Περισσου». Για ποιες αποφάσεις μιλάς; Το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα στην Ελλάδα που έχει δημοσιεύσει όλες τις αποφάσεις των καθοδηγητικών οργάνων του. Μπορείς αν θέλεις να προμηθευτείς το πολύτομο έργο των κειμένων του και να το διαπιστώσεις. Εκεί θα βρείς και αποφάσεις τις οποίες εσύ και οι όμοιοί σου θεωρείς «ανθελληνικές». Τίποτα δεν έκρυψε το ΚΚΕ, ποτέ. Ακόμη και αποφάσεις που κατά καιρούς πήρε η Κ.Ε. και αργότερα κριτικαρίστηκαν ή αναθεωρήθηκαν από συνέδριά του, είναι δημοσιευμένες και γνωστές.

Ανώνυμος είπε...

Το ΚΚΕ τα κάνει όλα,το ΚΚΕ ανεβάζει την ανεργία που κυβερνά τα τελευταία 35 χρόνια..

Βόδια ε βόδια,μια ζωή θα σας βάζουν οι πλούσιοι να πλακώνεστε για ότι μακακία υπάρχει και θα σας τα μασάνε χωρίς να καταλαβαίνετε τι σας γίνεται.

Ρε ή με τον λαό ή με τους πλούσιους,διαλέξτε πλευρά.

Ανώνυμος είπε...

Να μας βαλεις και κανενα απ τα δελτια τυπου του ΚΚΕ που αναφερονται σε πετρελαϊκα συμφεροντα και υφαλοκρηπιδες στο Αιγαιο. Να δουμε ποιος ειναι γραφικος και ανθελληνας..

Ανώνυμος είπε...

9:56 μ.μ.

Όταν το ΚΚΕ λέει την αλήθεια,οι κομμουνιστές είναι όλοι άθεοι,είναι όλοι ανθέλληνες,είναι όλοι προδότες,είναι όλοι ότι βλακεία τους κατέβει αρκεί να μην αφεθεί ο λαός να ανοίξει τα μάτια του να στηρίξει τα συμφέροντά του.

Το Προφίλ μας