Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη: Τόπος να ζεις» Προβολή του Ντοκυμαντέρ «ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΓΗ ΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ» του Στ. Κούλογλου


Ο δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου θα παρευρεθεί στην Κοζάνη, σε εκδήλωση, όπου θα προβληθεί το βραβευμένο σε διεθνές φεστιβάλ ντοκυμαντέρ του "Εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου".
Την εκδήλωση διοργανώνει η Ανεξάρτητη Δημοτική  Κίνηση "Κοζάνη-Τόπος να ζεις" στο Κοβεντάρειο, την Παρασκευή 18-3-2011 στις 20:30.
Το αποκαλυπτικό αυτό ντοκυμαντέρ του Στέλιου Κούλογλου, βασισμένο σε σπάνιο προπαγανδιστικό υλικό, με δραματοποιημένες φιλμ-νουάρ σκηνές κι αποκλειστικές εξομολογήσεις του Τζον Πέρκινς, συγγραφέα best sellers, ρίχνει φως στους μηχανισμούς που χρησιμοποιούν όσοι κυβερνούν τον κόσμο, στις ρίζες της ισλαμικής τρομοκρατίας και τους λόγους ανέχειας ενός μεγάλου μέρους του παγκόσμιου πληθυσμού.
Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση.

2 σχόλια:

ακρη ελασσονας μανιταρια ελασσονας κοντοτασιος νικος είπε...

φοβερο αξιζει να το δει ο καθενας μας

Ανώνυμος είπε...

Στ. Κουλογλου.Ο Εθνομηδενιστης.Ο εθνικα επικινδυνος για τη χωρα.Με τις μπουρδες του και τις πα...ριες του , βαλθηκε να αποτελειωσει οτι απεμεινε απο εθνικη ομοψυχια και ενοτητα στο ονομα της Νεας Ταξης Πραγματων.Και ολα αυτα με χρηματα δικα μου , δικα σου , δικα του , ολων μας!!!!Ο ποιο ακριβοπληρωμενος δημοσιογραφος της Ε.Τ και ΝΕΤ , εν μεσω κρισης παρακαλω!!!!Οταν ηταν η Ν.Δ. στα πραματα , τον ειχε σουταρει κακην κακως.Με το που ηρθε το παΣΟΚ ( ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ), αμεσως να τον τακτοποιησει.ΜΠΡΑΒΩ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ!!!!!Δεν ειναι απομακρα οι μερες που θα εισαι κι εσυ στο νεο ΓΟΥΔΙ!!!!!!!!

Το Προφίλ μας