Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Υπογραφή συμβάσεων των δύο πρώτων έργων από τον Δήμαρχο Βασίλη Κωνσταντόπουλο


Τις συμβάσεις των δύο πρώτων έργων στο Δήμο Σερβίων – Βελβεντού υπέγραψε ο Δήμαρχος Βασίλης Κωνσταντόπουλος. Οι συγκεκριμένες συμβάσεις αφορούν την επισκευή στέγης του πρώην Δημοτικού Σχολείου Τριγωνικού προϋπολογισμού 32.156,84€ καθώς και την επισκευή του Κοινοτικού Καταστήματος Καστανιάς προϋπολογισμού 30.464,11€.
Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Τριγωνικού (αντικατάσταση στέγης κ.α.) ουσιαστικά θα αναδείξουν τον παραδοσιακό χαρακτήρα του κτιρίου ενώ θα επιτρέψουν τη χρήση του για τις ανάγκες των κατοίκων και των συλλόγων του χωριού. 

Αντίστοιχες εργασίες στη στέγη του κτιρίου καθώς και στα κουφώματα και στους τοίχους θα γίνουν στο Κοινοτικό Κατάστημα Καστανιάς. 
Δύο έργα που αντικατοπτρίζουν τη βούληση της Δημοτικής Αρχής να στηρίξει στον τομέα των υποδομών τα Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου, υποδομές που η λειτουργία τους σχετίζεται με την εξυπηρέτηση του πολίτη.
«Η Δημοτική Αρχή θα κάνει κάθε προσπάθεια να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πολιτών υλοποιώντας τις δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει. Στόχος μας είναι να προωθήσουμε και να ολοκληρώσουμε  την κατασκευή μικρών και μεγάλων έργων σε όλη την επικράτεια του Δήμου μέσα από την εξοικονόμηση πόρων καθώς και μέσα από χρηματοδοτικά εργαλεία και προγράμματα όπως το ΕΣΠΑ ο Τοπικός Πόρος, το ΕΛΛΑΔΑ που θα αξιοποιήσουμε» ανέφερε μετά και την υπογραφή των συμβάσεων με τον ανάδοχο των έργων ο κ. Κωνσταντόπουλος.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με μεγάλη αργοπορία, επιτέλους ξεκίνησε, 2 εργα η νέα δημοτική αρχή.Η ουσία είναι στα μεγάλα εργα, που με ωριμες μελέτες και προγραμματισμό, παρέδωσε η προηγούμενη δημοτική αρχή.Εργα,ενταγμένα στο ΕΣΠΑ, με αμεση χρηματοδότηση,χάριν της εντόνου δραστηριότητος του τ δημάρχου Δημ Κοκολιού που ακόμα η νεα δημ αρχή να υλοποιήσει...

Ανώνυμος είπε...

ai-vres otan o konstantopoulos pai gia.....na eise ekei na traviksis to kazanaki

Ανώνυμος είπε...

Το ότι είναι Βελβεντινός ο νεαρός, να υποθέσω πως δεν έχει καμιά συμβολική αξία! Να μας πει όμως και αν ανήκει και στη ΜΚΟ, ξέρετε... αυτούς που φωνάζουν για αυτοδιαχείριση και που δε θέλουν καμία δοσοληψία με τα Σέρβια!!!

Ανώνυμος είπε...

Παρατηρώντας την φωτογρσφία, βλέπουμε οτι το γραφείο του δημάρχου, είναι οπως το άφησε ο τέως δήμαρχος Δημ Κοκολιός!
Τίποτε κατ' ουσίαν,δεν άλλαξε στο εσωτερικό του γραφείου του δημάρχου...
Μόνο μερικές φωτογραφίες, που αντικαταστάθηκαν και μικροαντικείμενα πάνω στο γραφείο...
Ολα τα άλλα παρέμειναν ως έχουν!
Ακόμα και η πολυθρόνα του γραφείου, παρέμεινε η...ίδια!!!
Ολα, στο γραφείο του δημάρχου θυμίζουν Δημ Κοκολιό...Φάκελλοι, Ντοσιέ, στυλοί, λουλούδια, κλπ...

Ανώνυμος είπε...

Ποιες είναι οι μελέτες για τα μεγάλα έργα; Οι απευθείας αναθέσεις σε έναν συγκεκριμένο μηχανικό πλείστων μελετών 14000 Ευρώ εκάστη μόνο και μόνο για να ξοδευτούν τα χρήματα; Λίγη ντροπή δεν βλάπτει

Ανώνυμος είπε...

@ 22 Μαρτίου 3:00 μ. μ.

Ποιές ώριμες μελέτες; Δε ντρέπεστε λίγο μια σκεπή και δυο κουφώματα να τα λέτε ώριμες μελέτες; Αυτή ήταν η αντίληψή σας περί μελετών και έργων τόσα χρόνια γι'αυτό τα Σέρβια έχουν το μαύρο τους το χάλι. Για να μην αρχίσω να γράφω από που και πως τρώγατε. Θα σας έρθει άλλωστε μπιλιετάκι σύντομα...

Ανώνυμος είπε...

@ 22 Μαρτίου 2011 4:43 μ.μ.

Σοβαρά δε άλλαξε τίποτα στο γραφείο του δημάρχου; Ούτε έπιπλα ούτε ντοσιέ, τίποτα. Άρα ο Κοκολιός ήταν μέγας δήμαρχος (πολύ λογικό συμπέρασμα).

Και για όλους τους υπόλοιπους.

Νά το είδος της αντιπολίτευσης αυτών που ψηφίσαμε. Ντοσιέ, στυλοί, λουλούδια...

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα έργα δημοπρατήθηκαν και πότε; Αν όχι δόθηκαν με ανάθεση και γιατί; Οι μελέτες εκπονήθηκαν από την πρώην ή τη νυν Δημοτική αρχή; Αν κάποιος γνωρίζει ας μας ενημερώσει γιατί όλα έχουν τη σημασία τους.

Το Προφίλ μας