Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Ο Μολυβιάτης ουσιαστικά επιβεβαίωσε και τη Ντόρα και τα WikiLeaks

Όταν στην πολιτική σου προσάπτουν κάποια καταγγελία βγαίνεις και απαντάς. Όταν μάλιστα τα WikiLeaks σχεδόν σε τοποθετούν στην κατηγορία του «βαθιού λαρυγγιού» τότε υποχρεούσαι να δώσεις εξηγήσεις και διευκρινήσεις. Έτσι όφειλε να κάνει και ο Μολυβιάτης.
Ειδάλλως ισχύουν στο ακέραιο οι κατηγορίες που τον έλουσε κάποτε ο Σαμαράς, ως τον υπέρτατο «άνθρωπο του έντονου παρασκηνίου». 
Από τη δράση του έτσι φαίνεται και πρέπει οπωσδήποτε να μας διευκρινίσει εάν τον Σαμαρά τον επέβαλλαν στις επιλογές του οι ίδιοι οι Αμερικάνοι μια και ήταν όπως ξέρουμε γνώριμος και οικείος στα πρακτοριλίκια τους ή μήπως ήταν αποκλειστικά δική του πρόταση, που συμπτωματικά ταυτίζονταν με τις επιλογές των Αμερικάνων και μάλιστα δύο χρόνια πριν τις εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία!
Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν περιποιεί τιμή να σε ξευτελίζουν τόσο άγρια τα WikiLeaks, που όλοι περιμέναμε ότι "είχαν κάψει τη Ντόρα" σύμφωνα με τον φοροφυγά Αναστασιάδη! Τελικά τα WikiLeaks έκαψαν και ζεμάτισαν τον υπερπατριώτη Σαμαρά και όλα του τα πρακτοράκια. Μαθαίνουμε έτσι για ποιά Πρεσβεία δούλευαν οι γνωστοί σε όλους πράκτορες και τα πρακτοράκια τους.
Διαβάστε και εδώ: Απολείπειν ο θεός (Καραμανλής) Αντώνιον


http://periothiko.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας