Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Η νεολαία του Βελβεντού επανέρχεται με δελτίο τύπου - προσωπική επίθεση προς τον Αντιδήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού κ. Ν. Λαζαριώτη

Μας προξενούν μεγάλη έκπληξη οι διαστάσεις που πήρε η αποστολή μιας απλής επιστολής από τη πλευρά της νεολαίας του Βελβεντού προσωπικά προς τον κ. Λαζαριώτη.
Η επιστολή εστάλη προς τον κ. Λαζαριώτη και ΜΟΝΟ, γιατί ο ίδιος υπογράφει έγγραφο του Δ. Σερβίων- Βελβεντού (Α.Π. 4154) σχετικά με το πρόγραμμα εορτασμού της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου στο Βελβεντό. Δεν ήταν σε καμία περίπτωση μια επιστολή που στρεφόταν εναντίον του προσώπου του κ. Λαζαριώτη, όπως σκοπίμως αποδόθηκε τόσο από τον ίδιο όσο κι από μέσα που αναπαρήγαγαν το θέμα.


Η αποστολή της επιστολής ήταν απόφαση συνέλευσης νεολαίας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19/3 και επικροτήθηκε τόσο από τη Συντονιστική Επιτροπή, όσο και από την Λαϊκή Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την επομένη στο «ΜΕΤΟΧΙ».
Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε μια απάντηση από την πλευρά του κ. Λαζαριώτη. Αντιθέτως είδαμε τη δημοσιοποίηση της αλληλογραφίας του, θέλοντας προφανώς να δώσει ο ίδιος στο θέμα άλλες διαστάσεις από τις πραγματικές.
Αλήθεια κ. Λαζαριώτη, έτσι αντιλαμβάνεστε την επικοινωνία και την επαφή σας με τους νέους; Μέσω δημοσιοποίησης σε τρίτους των επιστολών τους, χωρίς ίχνος διάθεσης επικοινωνίας με τους ίδιους;
Η ουσία βέβαια της επιστολής είναι μια και αποκρύπτεται σκοπίμως: η κοινωνία του Βελβεντού στα πλαίσια του αγώνα που κάνει για την αυτοδιοικητική της ανεξαρτησία επέλεξε να απέχει από τις εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου και να μην εκπροσωπείται σε κανέναν από τους νέους «καλλικρατικούς» αυτοδιοικητικούς θεσμούς. Σ' αυτούς που θέλουν να παραστούν ως επίσημοι στις εορταστικές εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν στο Βελβεντό την 25η Μαρτίου, πέρασε ποτέ από το μυαλό τους η ηθική διάσταση του θέματος; Θα εκπροσωπούν τί; Τις τοπικές αρχές στις οποίες η κοινωνία μας αποφάσισε να μη συμμετέχει; Τοπικούς και περιφερειακούς άρχοντες τους οποίους η κοινωνία του Βελβεντού δεν ψήφισε; Γιατί θέλουν να έρθουν στο Βελβεντό τη συγκεκριμένη μέρα; Για επίδειξη δύναμης και εξουσίας; Έσκυψε κανείς από όλους αυτούς μέχρι σήμερα πάνω στο πρόβλημα του Βελβεντού ειλικρινά και με διάθεση βοήθειας ή έστω συμπαράστασης; ΚΑΝΕΙΣ!
Μήπως ο κ. Λαζαριώτης αναγνωρίζει κατά βάθος την ιδιαίτερη κατάσταση που υπάρχει στο Βελβεντό, κατανοεί τα αιτήματα της νεολαίας, αλλά για λόγους σκοπιμότητας και συγκεκριμένης τακτικής από την πλευρά της νέας δημοτικής αρχής δεν θέλει να την παραδεχτεί; Δεν αντιλαμβάνονται ότι η επιλογή αυτής της στάσης από μέρους τους απέναντι στην κοινωνία του Βελβεντού, με την δημιουργία ενός κλίματος εντυπώσεων μόνο προβλήματα δημιουργεί;
Καλούμε τον κ. Λαζαριώτη και τη δημοτική αρχή να αφουγκραστούν τους νέους, να ακούσουν τα αιτήματά τους και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να τους αντιμετωπίζουν σαν υπεύθυνες προσωπικότητες με τις δικές τους απόψεις και θέσεις. Αλήθεια όλοι αυτοί που μιλάνε για καθοδηγούμενη νεολαία του Βελβεντού, όπως εσείς κ. Λαζαριώτη, στην ηλικία των 22, των 25, των 28, ή των 30 από ποιούς καθοδηγούνταν; Μάλλον κ. Λαζαριώτη δεν υπήρξατε νέος και γι' αυτό τώρα μας μιλάτε σαν official αντιδήμαρχος αφ' υψηλού.
Υ.Γ.: Ανάλογες κινήσεις διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Ελλάδα ακόμα και εδώ στην περιοχή μας. Τελικά έχουμε γεμίσει με «τραμπούκους»;
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

66 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΖΑΝ
Kόκκινο πανί για τους Βελβεντινούς νεολαίους, ο οποιοσδήποτε Σερβιώτης εκλεγμένος Αυτοδιοικητικός!

Η ανακοίνωση - παράκληση ώστε να μην υπάρξει εκπροσώπηση από πλευράς Δήμου στις εορταστικές εκδηλώσεις της επετείου του 1821 στο Βελβεντό, οξύνει επικίνδυνα το ήδη ηλεκτρισμένο κλίμα, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα τα όσα από καιρό είχε επισημάνει η στήλη.

Μετά λοιπόν το άβατο του Αγίου Όρους, αποκτήσαμε παραδόξως και το άβατο του - κατά τ' άλλα - φιλόξενου Βελβεντού.

Να ευχηθώ και εις ανώτερα;

Ανώνυμος είπε...

Mπράβο παιδιά,βάλτε στη θέση τους κάποιους που μόλις δουν εξουσία, ξεχνούν κτ απλό,να είναι άνθρωποι πρώτα και μετά πολιτικοί.............

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΡΙΞΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΩ ΠΟΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΗΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΛΑΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΟΝΑΧΟΥΣ - ΜΟΝΑΧΟΥΣ.....

Ανώνυμος είπε...

Έχετε χάσει κάθε έννοια του μέτρου. Η κατρακύλα σας δεν έχει τέλος. Σας έκραξαν ΟΛΟΙ (Βελβεντινοί, Σερβιώτες, Κοζανίτες, ΟΛΟΙ) με τη χτεσινή επσιστολή σας και αντί να βάλετε μυαλό και να πείτε "για κάτσε, γιατί, τι βλέπουν αυτοί που ίσως δεν το βλέπουμε εμείς", στέλνετε και δεύτερη ακόμα χειρότερη από την πρώτη.

ΝΑΙ ΡΕ, ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.

ΝΑΙ ΡΕ, ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΟΥΝ.

ΝΑΙ ΡΕ, ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.

ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ?
ΠΟΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕ????

ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ!!!! ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΔΕ ΣΑΣ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΑΤΕ ΑΞΙΑ! ΟΥΣΤ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

TELIWSAME KAI MEINAME MONAXOI....KI OPIOS KATALAVE KATALAVE...

Ανώνυμος είπε...

Προβλέπω επεισόδια σύντομα. Και είναι κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

Όπως το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας έτσι και αυτό το τριήμερο οι ταβέρνες του Βελβεντού(και όχι μόνο) θα σφίζουν από ζωή!Κάποιοι κακόβουλοι δεν το θέλουν, όμως πάλι θα διαψευστούν!Η κοινωνία του Βελβεντού δεν είχε, δεν έχει και δε θα έχει ποτέ πρόβλημα με την κοινωνία των Σερβίων!! Άλλοι είναι αυτοί που επιδιώκουν την ρήξη δημοσιοποιώντας επιστολές επί προσωπικού!! Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας και να ξέρουν οι κάτοικοι των Σερβίων ότι ποτε δε θα στραφούμε ενάντια τους. Θα είμαστε απέναντι στη Δημοτική Αρχή μέχρι να τηρήσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις της!!

Ανώνυμος είπε...

sas diabazo-akouo toses meres !!!!
TO BELBENTO den thelei re paidia ton eniaio dimo.
Den psifise to simboulio sas, den psifise stis ekloges ektos (ektos 2%.
Poios na erthi? pou na erthi? os ti na erthi?
Ton theli kanenas ?
Ton psifise kanenas?
Gt ta bazete me tin M.K.O. ?
To belbento autin pisfise os dioikitiko ekposopo tis.
O Dimos ton serbio - lazariotis k.t.l den iparxoun - ifistante gia to Belbento - belbentinous , para mono sta xartia sas.
To loipon???
Ti thelete ???
Araxte ta kibika sas sta Serbia kai se olous osous sas theloun.
oso gia tis xaraktirisous tou abatou agiou orous k.t.l ena tha sas po palikaria
opoios nomizei oti mporei na ftasei to velvento sto simio pou briskete tora(gt me auta pou ginonte kathe mera pame piso)oxi mono koimate ala distixos roxarizei kiolas!!!!
Os ti pige re o konstantopoulos stin brixeles???
Ti pige na kanei ????kai den thelete kai ston stergiou?
Alos skabei kai kladeuei alos pinei kai xoreuei??
Dld poios eprepe na paei ?????
Ola auta ta xronia poios etrexe o konstantopoulos?
Loipon magkes xaraloste ta kibika sas asxolithite me ta ploblimata sas kai afiste tis karekles apo ta kefeneia kai deste pos mporeite na pate to topo sas mprosta me erga kai oxi me logia kai paxies koubentes.
To belbento tha tin brei tin akri.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ. ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΤΕ ΜΟΝΟ. ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο τα καλόπαιδα...

Το ερώτημα "Τελικά έχουμε γεμίσει με «τραμπούκους»;" μάλλον θα πρέπει να το απαντήσουν οι ίδιοι κοιταζόμενοι στον καθρέπτη.

Η επιστολή που στείλατε καλόπαιδα απευθύνεται προς τον κ. Λαζαριώτη, που τυγχάνει να είναι και δημόσιο πρόσωπο και σε αυτή του την ιδιότητα απευθύνεστε.

Οποτε τα περί ιδιωτικότητας είναι... άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Ειδάλλως δεν θα είχε κανένα νόημα να σταλεί αυτή, παρά μόνο αν λειτουργείτε με όρους μαφίας.

Αν εσείς βγάζετε διαφορετικά συμπεράσματα κατά την ανάγνωση (έμμεση απειλή) από αυτά που καταλήξαμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι να μας το πείτε... για να συστήσουμε καλούς γιατρούς και επιστήμονες.

Και προτείνω να αποβάλλετε αυτή τη νοοτροπία από την οποία διακατέχεστε και εμποτίζεστε.

Το Βελβεντό δεν είναι τσιφλίκι του μπαμπά σας. Αν εσείς θέλετε αυτονομία και αντάρτικο να τα πληρώσετε από την τσέπη σας και όχι με τα χρήματα των φορολογουμένων να κάνετε ασκήσεις επαναστατικής γυμναστικής.

Προβλέπω σύντομα κίνημα Free Velvento...

Ανώνυμος είπε...

Free Velvento από τη νεολαία και τη ΜΚΟ!

Ανώνυμος είπε...

ma i neolaia kai i mko einai to velvento!!!

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς. free Velvento από αυτήν την νεολαία και από αυτήν την ΜΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_9427.html
"ΑΣΧΕΤΟ με τα παραπάνω αλλά σημαντικό για τη Θεσσαλονίκη μας:

Κύριε Δήμαρχε φροντίστε να είναι ΑΔΕΙΟΙ οι κάδοι σκουπιδιών πριν την αυριανή παρέλαση καθότι ΕΑΝ ευσταθεί αυτό που ακούγεται ότι είναι πλέον διάχυτος ο φόβος σε Κυβερνητικά στελέχη και Βουλευτές άλλων Κομμάτων για «γιαούρτωμα» στην αυριανή παρέλαση αυτό είναι αστείο μπροστά στην απειλή για εμπρησμούς σε σκουπιδοτενεκέδες που έχουν ξεχειλίσει από ΕΥΦΛΕΚΤΑ υλικά στους δρόμους της Θεσσαλονίκης…"

Ανώνυμος είπε...

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_9589.html
"Παιδιά, μην περιμένετε να κάνουμε εμείς την αρχή και να ξεσηκωθούμε. Εμείς είμαστε οι βολεμένοι, άρα τζάμπα περιμένετε από εμάς. Πάρετε επιτέλους την τύχη σας στα χέρια σας. Κάνετε κάτι. Σας υποδουλώνουν για μια ζωή, σας αφαιρούν το δικαίωμα να ζήσετε το μέλλον σας με αξιοπρέπεια. Ακόμα και οι Τροϊκανοι έπαθαν την πλάκα τους με εσάς. Περνώντας αυτά τα μέτρα λιτότητας στην Ελλάδα αναμέναμε να βρούμε μεγάλη αντίσταση από τον κόσμο και τελικός βρήκαμε το άκρων αντίθετο.

Αύριο είναι η 25η Μαρτίου, γεμίστε μπαλόνια με χρώμα και ρίξτε τα στους επισήμους στις παρελάσεις. Πάρετε τους με τις πέτρες όπως λέμε. Τι κάθεστε. Ακόμα τρώτε από τα λεφτά του μπαμπά και της μαμάς αλλά αυτά θα τελειώσουν κάποια στιγμή. Κάνετε κάτι γιατί θα σας τελειώσουν και εσάς.
Αποδείξτε ότι είστε επαναστάτες.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ "

Ανώνυμος είπε...

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_9589.html
"Τι σκαρφίστηκαν για να επηρεάσουν και να αποτρέψουν τους μαθητές!
Υπεύθυνες δηλώσεις από γονείς και κηδεμόνες για να αποτρέψει τη συμμετοχή μαθητών στις πορείες δρομολογεί η διεύθυνση του 4ου Γυμνασίου Ιωαννίνων.
Στο σχετικό αντίτυπο της υπεύθυνης δήλωσης, που μοιράστηκε στους μαθητές, ζητείται οι γονείς να δηλώσουν με την υπογραφή τους αν επιτρέπουν στα παιδιά τους τη συμμετοχή «σε εξωσχολικές δραστηριότητες και πορείες». Κι αυτό στο όνομα της κάλυψης του σχολείου ότι δε θα ζητηθούν ευθύνες από τη διεύθυνση του σχολείου για οτιδήποτε συμβεί στους μαθητές «εξαιτίας αυτής της συμμετοχής». Τέτοιες ενέργειες δεν μπορούν να ειδωθούν ξέχωρα από το γενικευμένο κλίμα τρομοκράτησης των μαθητών που αγωνίζονται (με παρεμβάσεις εισαγγελέων για μαθητικές κινητοποιήσεις, δίκες που στήνονται σε διάφορες περιοχές κ.ά.) και τις προσπάθειες που γίνονται ακόμα και από την ίδια τη διδασκαλία στα σχολεία να αποτρέπονται οι μαθητές από τη συλλογική αγωνιστική διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους. Είναι εμφανής εξάλλου και από το κείμενο της δήλωσης που ζητείται από τους γονείς να υπογράψουν η κινδυνολογία και η προσπάθεια υπονόμευσης των μαζικών αγώνων, με τη δημιουργία συνειρμών για το ...οτιδήποτε μπορεί να συμβεί στους μαθητές από αυτήν τη συμμετοχή."

Ανώνυμος είπε...

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/25-2011_24.html
"Από αύριο στο εορτολόγιο προτείνω να γραφτεί (με χρυσά γράμματα) μία προσθήκη. Δηλαδή οι Έλληνες του μέλλοντος...
που θα γυρίζουν τις σελίδες στα ημερολόγια τους να βλέπουν : 'Ευαγγελισμός της Θεοτόκου - Εθνική εορτή - Επέτειος γιαουρτώματος 2011'. Μαζέψτε κεσεδάκια παιδιά. Ξινισμένο και καλό βόλι αύριο !!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ "

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ. ΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΟΥΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ? ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΔΥΚΝΙΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ. Η ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ ΒΕΛΒΕΝΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΤΗΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ.ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΜ ΜΕΛΑΤΑ ΕΜ ΜΑΛΑΤΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΡΥΔΙΑ .ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΚΟΠΡΟΦΚΙΑΡΑ? ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΓΛΕΙΦΕΤΕ. Η ΥΠΟΚΡΗΣΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ?
ΔΙΑ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ?ΩΣ ΑΠΛΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΙΑ?
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΨΑΧΝΕΤΑΙ?
ΜΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ,ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ?
ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ.
ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ.
ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ "ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ"

Ανώνυμος είπε...

RE MANOLI MAZEPSETOYS LIGO DEN TO KATALABENIS OTI KATASTREFOYN TO OMORFO XORIOMAS.EXIS XAZEPSI TELIOS TELIKA PESMAS POY TO PAS.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί να έρθει ό άλλος το Πάσχα στο Βελβεντό, τι να δει? Τη νεολαία που στηρίζει το δήμο της, τις κατεβασμένες σημαίες, τα πανό στο δημαρχείο, τι???? Και τι να ακούσει? Καβγάδες στα τραπέζια, να αποκαλείτε τον αντιδήμαρχο αντιβασιλέα και να σχεδιάζετε τις επόμενες δράσεις? Ο κόσμος θέλει να γει έξω να διασκεδάσει, να ξεχάσει τα προβλήματα, όχι να τον μπλέξετε σε νέα!

Συμμαζευτείτε, κάντε ότι είναι να κάνετε, θέλετε να γλύψετε τους βουλευτές, με γεια σας με χαρά σας, θέλετε να πάτε Αθήνα στο Ραγκούση, πάτε, αν θέλετε κατασκηνώστε και εκεί, μόνο αδειάστε μας τη γωνιά και κάντε ότι είναι να κάνετε χωρίς να σας βλέπουμε. Η παρουσία σας και μόνο προκαλεί. Εσείς προκαλείτε με τις ακραίες και φασιστικές θέσεις και δράσεις και απόψεις σας και όχι ο αντιδήμαρχος από τα Σέρβια.

Ανώνυμος είπε...

Η επιστολή πήγε στο Δημαρχείο, αλλά ο κ. Λαζαριώτης έλιπε ως συνήθως!!Και φυσικά πρωτοκολήθηκε και στάλθηκε με Fax

Ανώνυμος είπε...

Η επιστολή πήγε. Η νεολαία τη συνόδευε;

Ανώνυμος είπε...

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_3478.html
"Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Καταφύγι του Ν. Κοζάνης"

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΞ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ?
ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΥΞΟΠΑΡΘΕΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΠΛΑΓΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΤΕ,ΕΠΙΣΤΟΛΗ?
4.08
ΓΡΑΦΕΙΣ"ΕΛΙΠΕ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ"
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ?
ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΜΟΝΙΜΑ?
ΤΙ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΕ?
ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ.
ΤΑ ΧΕΤΕ ΠΑΙΞΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣ!

Ανώνυμος είπε...

βελβενοι τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα. οσους βουλευταδες (βολευταδες για εσας ολα τα χρονια) και να γλειψετε οσα τραπεζια και να κανετε οσα οσα οσα δεν προκειτε να γινει τιποτα. α και κατι ακομα. ακουω εδω συνεχεια αγωνας και αγωνας του βελβεντου. μπορειτε να μου πειτε ποιον ακριβως αγωνα κανετε? εκτος φυσικα απο το να γλειφετε αυτους που προπυλακιζατε πριν λιγο καιρο? πραγματι εχω την απορια για το πως ενοειτε εσεις ενα αγωνα. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΗΝΑ ΠΟΙΑ Η ΘΥΣΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΓΩΝΑ? ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΕΩΡΗΤΕ ΑΓΩΝΑ ΤΟ ΓΛΕΙΨΗΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΑΝ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΗΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΥΣΙΑ , ΜΑΧΗ , ΕΠΕΙΦΕΡΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ.(Π.Χ. ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΙΝΑΣ,ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΘΕΙ ΜΕ ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ,ΔΡΟΜΩΝ ,ΟΔΙΚΩΝ ΑΞΟΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΟΣ. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ,ΠΩΣ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΘΕΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ? ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ποια νεολαία βρε παιδια; Πλάκα κάνουμε; Συγνώμη αλλα η χειραγωγία των νέων του Βελβεντού έχει φτάσει στο απροχώρητο!!! Η νεολαία αντιδρά ως 50αρηδες !! Ήμαρτον!!
Πιστεύετε δηλαδή πως εαν δεν έρθει ο ανριδήμαρχος στο Βελβεντό βοηθάει τον αγώνα σας; Μήπως κρύβεστε πίσω απο το δάχτυλό σας; Δηλαδή σας φταίει ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος;
Εαν δεν τους θέλετε τότε να μην ζητάτε και τίποτα απο τον δήμο Σερβίων - Βελβεντού. Ας διαχειριστούν τα κονδύλια οι εκλεγμένοι σας... Α, ξέχασα, έχετε μόνο 3μελές το οποίο ψήφισε το 2%. Η ΜΚΟ δεν μπορεί να τα διαχειριστεί... άρα αφου δεν τους θέλετε και δεν τους αναγνωρίζετε ας τα βάλετε όλα απο την τσέπη σας. Και πρώτοι απο ολους ας τα βάλετε εσεις "νεοι" του Βελβεντού. Εσείς που ποθείται την "ανεξαρτησια" του χωριού σας τόσο πολύ.

Ανώνυμος είπε...

Σκετη ψυχεδελεια για καποιους η 25 Μαρτη
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 21-ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΤΟ 2011
ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ-ΜΚΟ
ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ-ΣΤΕΡΓΙΟΥ
ΣΚΕΤΗ Ψ-Υ-Χ-Ε-Δ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α

Ανώνυμος είπε...

Ai-vres to keimeno sas to esteile kapoios na to kanete anartisi???
ap oso kserw oxi!!!
an to kanate copy-paste apo allo site i blog de diavasa kapou na leei tin PHGH.....
ektos k an to prwto sxolio pou leei apo to KOZAN i8ele na to grapsei o bloger k "kata la8os" evale stin upovoli sxoliou ws anwnumos!!! ws suni8izei twra teleutaia!!!

Ανώνυμος είπε...

Η Νεολαία Σερβίων που είναΙ?

ai-vreS είπε...

Ναι, το κείμενο μας ήρθε με e-mail.
Κανείς από τους διαχειριστές δεν υπογράφει ως ανώνυμος.
Το IP του 2.56 που παραθέτει σχόλιο από το δικτυακό τόπο του kozan.gr είναι στη διάθεσή σου.

Γ.Κ. είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΩΣ ΣΤΟ ΤΣΕΡΒΕΛΟ ΤΟΥ ΤΗ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΗΜΟΤΗ ΩΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΕΔΩ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΛΑ. ΑΠΟ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΕΩΣ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ.....ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ. ΚΡΙΜΑ!!!! ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΑΙ-ΒΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΑΙ-ΒΡΙΣΤΕ!!!

ai-vreS είπε...

Αν σε ενοχλεί κάποιο από τα σχόλια Γ.Κ καλό θα ήταν να το υποδείξεις για να κατεβεί. Η προσωπική επίθεση προς τους διαχειριστές του ιστολογίου είναι αναίτια. Το πώς έπρεπε να ονομαζόμαστε εμείς και το ιστολόγιο είναι σαφώς δική μας δουλειά.

Ανώνυμος είπε...

Πρωτα απο ολους και απο ολα επρεπε να ασχοληθειτε με την ονομασια του εννιαιου δημου.
Το δημος Σερβιων-Βελβεντου ΕΚΠΡΩΣΩΠΕΙ ΤΙ?
Γιατι αποδεχεστε την ονομασια αφου δεν αποδεχεστε ολα τα υπολοιπα?
Καντε επισημη προταση στο Δ.Σ. και οπως ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ.
Θεστε πρωτα στοχους αμεσσα πραγματοποιησιμους και μην ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΕ ΚΑΙ ΔΥΣΧΕΡΕΝΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ετσι για χαβαλε

Γ.Κ. είπε...

ΠΟΥ Ν'ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ; ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ; ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥ ΥΒΡΙΣΤΗ; ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ (ΣΤΗΝ ΕΝΩΤΗΤΑ) ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;;

ai-vreS είπε...

Εμείς κάνουμε κακό στην ενότητα της περιοχής;
1. Ποια ενότητα;;;;
2. Πώς κάνουμε κακό;;;

Ανώνυμος είπε...

Το κακό που κάνετε, γίνεται καθημερινά...
Με τα ανώνυμα υβριστικά σχόλια, που καταχωρείτε, για να εχετε λίγη παραπάνω επισκεψιμότητα.
Μόνο, που μετά τις εκλογές, ο κόσμος σας απαξίωσε.
Δεν σας προβλημάτισε αυτό?
Η εφυσυχάζετε πλέον, αφού βγήκε ο εκλεκτός σας δήμαρχος.
Για αυτό και κυκλοφοριακά,σε τιραΖ, πιάσατε πάτο.
Δεν σας διαβάζει κανείς...
Καταλάβατε.

Ανώνυμος είπε...

Re se Lazarioti, stamatiste na glifete allo tous Velvedinous, afou blepete pia einai i katastasi, se lipon exipiretei to toso glipsimo pou kanete sistimatika esis kai o Kostadopoulos? Parea pigane me ton Stergiou xeri xeris, ayto den mpori na to adilifti kanenas sas? E tote kala sas kanoune kai an fate kai kamia domata kai giaourtaki 8a to axizete.

YG: Mono o Kostadopoulos espeyse na anartisi megali epigrafi sto Dimarxio Servion me on onomasia tou neou dimou, na min xasi prolabe to ekane. Ayta edo den ta blepi kanenas.

YG2: Pros to kirio Bagako, tin magia sou na tin kanis ama boris sto Velvedo, oxi sta Servia, sou ipame 1000 fores gia tin epigrfi kai esi kanis ton xazo, pote lipon 8a topo8etisete idia epigrai sto Velvedo? Etsi mas iposxe8ikes Mpakane!!!

ai-vreS είπε...

Δηλαδή 5.38 για να καταλάβουμε:
κάνουμε κακό στην περιοχή δημοσιεύοντας ανώνυμα σχόλια αλλά δεν μας διαβάζει κανείς.
Αφού δεν μας διαβάζει κανείς λοιπόν, πώς κάνουμε κακό στην περιοχή;

Ανώνυμος είπε...

Vevea iparxi kai i lisi, i oristiki lisi gia to 8ema tou Velvedou me ta Servia kai ton neo dimo pou proekipse.
Kyrioi tou dimotikou Simbouliou o kalikratis problepei me omofoni apofasi ton 2/3 tou simbouliou na allaxti i onomasia tou Dimou. Ofilete meta apo ola ayta po diadramatizode na probite se allagi tou onomatos tou Dimou, se Dimos Servio sketo, na min orisete pleon kanena adidimarxo gia to Velvedo kai an ayto den ginete esto na mn patisi pote kanenas sto Velvedo.
Ayto itane to 8ema 8a exi li8ei, kai aytin tin fora 8a to lisoune oi Sindimotes apo monoi tous.
Tha paroune me ta paloukia ton Stergiou o opoios ofilete 100% gia tin olin katastasi pou epikrati, kai sto telos 8a zitisoune kai signomi gia ola osa ipane kai praxane, is baros dimotikon simboulon. To nero as mpi epitelous sto aylaki, den nomizo na omilo paraloga. Aytin tin stigmi o Dimos Servion exi tosa ma tosa problimata na adimetopisi problimata paleoteron diikiseon alla kai diikitikon metron (kapodistrias). Se ola ayta se kamia periptosi den mporoune na exoume tin grinia ton sidimoton mas.

Γ.Κ. είπε...

ΝΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!!
ΠΟΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ; ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ!! ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ (ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΣ).
ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ) ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΑΠ'ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΗΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ;;;

ai-vreS είπε...

Και ξαναρωτάμε: πώς κάνουμε κακό στην ενότητα της περιοχής αφού δεν μας διαβάζει κανείς; Αφού μας απαξίωσαν όπως διατείνεσαι πώς μπορούμε να κάνουμε κακό στην ενότητα της περιοχής;

Υ.Γ. Μάλλον είσαι νέος αναγνώστης :-) "ένα χρόνο και παραπάνω" άντε καλά...

Ανώνυμος είπε...

Το μεγάλο κακό το κάνατε στην περίοδο 21/12/2008-31/12/2010, εναντίον του δημάρχου Κοκολιού.Τον εκθέσατε ανεπανόρθωτα, με απρεπεις χαρακτηρισμούς.Κανενας δημαρχος, δεν δεχτηκε τέτοια υβρι, οσο ο δημαρχος Κοκολιός.
Μεγάλη ζημια κάνατε στην περιοχη, αυτο το διάστημα, γιατί εισαστε οι μόνοι, που συντηρήσατε το χάσμα αναμεσα στις κοινωνιες σερβιων-Βελβεντού.
Τοτε ειχατε μεγαλη επισκεψιμότητα.
Μετά τις εκλογές, βουλιάξατε στο λήθαργο, γίνατε γραφείο τύπου του νέου δημάρχου και δεν σας νοιάζει τίποτε.
Γιατί τελευταία βαρεθήκατε που ζείτε και σκαλίζετε μόνο το βελβεντό, για απήχηση.
Οι πολίτες λένε/Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε.
Για αυτό, απο 21/12/2008 εως σήμερα, καταστρέψατε την περιοχή...
Πραγματικό Τσουνάμι είσασταν...

ai-vreS είπε...

Ρε συ σ' ευχαριστούμε θερμά για τον σπουδαίο ρόλο που μας αποδίδεις. Πώς γίνονται όλα αυτά με μηδενική επισκεψιμότητα ακόμα δεν το καταλάβαμε, αλλά ας είναι.

Ώστε δεν εκτέθηκε ο πρώην Δήμαρχος λόγω της ανικανότητάς του, αλλά εμείς τον εκθέσαμε ε;
Εμείς τον αναγκάσαμε και να μην ξαναβάλει υποψηφιότητα; Εμείς βγάλαμε και το νέο δήμαρχο;

Ωραίοι είμαστε τελικά, ανεβοκατεβάζουμε δημοτικές αρχές. Μπράβο μας! Άντε και σ' ανώτερα.
Στην περιφέρεια μόνο ρε γαμώτο δεν μας βγήκε ο Παπαϊορδανίδης, αλλά στη χώρα καλά τα πήγαμε, αφού βγάλαμε τον Παπανδρέου...

Και μετά τις εκλογές βουλιάξαμε είπες. Και βαρεθήκαμε που ζούμε. Και είμαστε και τσουνάμι.
Τι λες ρε συ; Όλα αυτά εμείς τα κάναμε;

Ξέχασες να πεις ότι την έβδομη ημέρα ξεκουραστήκαμε κιόλας...

Γ.Κ. είπε...

ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ "ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ". ΜΕ ΤΟ ""ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ) ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ "ΠΟΥΛΑΕΙ" ΣΤΟ ΑΙ-ΒΡΙΣΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΧΑΖΗ ΚΟΝΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ. ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΩΤΩΝ!

ai-vreS είπε...

Μπα και οι αναρτήσεις όπου διαφωνούν Σερβιώτες με Σερβιώτες έχουν πολλά σχόλια. Ιδιαίτερα αυτά μεταξύ υποστηρικτών της παλιάς και της νέας δημοτικής αρχής. Και οι αναρτήσεις με οτιδήποτε έχει μέσα το ΚΚΕ συγκεντρώνουν πολλά σχόλια.
Οι πιο πολυ-διαβασμένες αναρτήσεις όμως είναι άλλες... χεχεχε

Και αν ήξερες πόσα υβριστικά σχόλια κόβουμε...
Και κάτι άλλο: η επισκεψιμότητα έχει αυξηθεί, είτε το πιστεύεις, είτε όχι. Δεν μας απασχολεί καθόλου όμως ο αριθμός των επισκεπτών και των unique IPs. Τα παρακολουθούμε βεβαίως αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο.

Ανώνυμος είπε...

File mou ''24 Μαρτίου 2011 5:53 μ.μ.'' Ayto pou grafis einai megali istoria, Ego prosopika kai anonima to tonizo dino maxi ka8e mera me ton Blogtzi edo, kala na pa8ei kai o Kokolios se teliki, dioti aytos exi kai to maxeri kai to karouzi, me mia agogi stis kataliles arxes, 8a akousoume mia ton imeron oti enas sindimotis ton bgalane me ta paloukia apo to spiti tou i astinomia.

Blogtzi to fadazese ayto pote? ego pados oxi!!!

Apo tin alli pleyra ma8ame kai pola pragmata apo ayto edo to blog, katarxin ma8ame oti sta 8xronia dimarxias tou Kokoliou den diikouse o idios, Diikouse aytoboulos o Mpouxouras, o opios ou oliga rokanise, ka8os kai oi ipolipi mourga. Sto telos ma8ame oloi emis oi dexioi mesa apo ayto to blog oti o Kokolios ADIAZI tin episimi parataxi pou ton stirixe 8 xronia kai prosanatolizete me ena adarti proeleyseos Pa-Sok.


File anagnosti prepi na anagnorizoume lipon oti kai o Kokolios den itane kanenas me sobarotita kai axioprepia. To mono sigouro ean xanaebgene dimarxos 8a allaze amesos to onoma tou Neou dimou Se dimou Servion, mono o o Kokolios 8a mporouse na to kani ayto.

Ανώνυμος είπε...

Κι αλλη ανακοινωση απο την νεολαια.
καλα τρελλαθηκαν τελειως?Βγηκαν 2-3 τσουτσεκια να εκπροσωπησουν τοΒελβεντο?
Αυτα δεν εχουν ενοτητα και ανεξαρτησια στα σπιτια τους η ενοτητα και η ανεξαρτησια του χωριου τους νοιαζει?

Ανώνυμος είπε...

YG2 Xeris file anagnosti kai iperaspisti tou Kokoliou ti einai gia emas tous psifoforous na psifizame Kokolio kai mas ebgene Mpouxouras!!!

asto megali sizitisi sikoni to olo 8ema.

Γ.Κ. είπε...

ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 6.15
ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!! ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΔΕ Μ'ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΕΓΩ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ;;;;;;;........

Ανώνυμος είπε...

kala tora exo dosi resta pos dixnis oti to katexis to al8lima Blogtzi mou ''unique IPs.''


YG: kai emis sas parakolou8oume ta ip sas.

ai-vreS είπε...

ΟΚ καταδίκασε το όπλο δηλ. το όργανο και όχι τον δράστη δηλ. αυτόν που χειρίζεται το όργανο. Ωραία λογική ρε σύ.
Κανένα από τα σχόλια δεν είναι δικό μας. Άρα μήπως να κατηγορήσεις λιγουλάκι και αυτούς που τα γράφουν;;;;;

Γ.Κ. είπε...

ΠΑΝΤΑ ΔΕΙΧΝΩ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ "ΡΕ ΣΥ" Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΔΙΠΛΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ. ΕΔΩ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!

ai-vreS είπε...

Πάντα;;;; Ε, όχι και πάντα....

Ανώνυμος είπε...

Καλά, λετε τόσο καιρό,οτι αγαπάτε τα σερβια, στον τιτλο σας.εσεις δειχνετε οτι αγαπάτε ποιο πολύ το βελβεντό, με αυτες τις αναρτήσεις.
Γιατί δεν βγάζετε και τις ανακοινώσεις της Νεολαίας Σερβίων?
Δεν σας αρέσει, ε!

Ανώνυμος είπε...

Προς aivres: Σύμφωνα με τη νομοθεσία περί διαδικτύου, εφόσον ο διαχειριστής ενημερωθεί για προσβλητικό σχόλιο στη σελίδα του, φέρει εκείνος την ευθύνη του ίδιου του σχόλιου μέχρι την αφαίρεσή του. Όπως το σχόλιο του 24 Μαρτίου 2011 6:20 μ.μ. . Τώρα ενημερωθήκατε επί του συγκεκριμένου. Αναμένω την αντίδρασή σας.

Ανώνυμος είπε...

δηλ, τι περιμενεις να το αφαιρέσει?
κι αν δεν το αφαιρέσει, τι θα κάνεις, 7.33?
θα...πάς στον εισαγγελικό λειτουργό?
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
και εμενα με ενοχλουν ΟΛΑ τα σχόλια.
να τα αφαιρέσει ΟΛΑ
ΒΕΛΒΕΝΤΟ-ΔΥΝΑΤΟ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ

Ανώνυμος είπε...

fwnh voontws en th erhmw auto exw na pw...oso perissotero asxoloumaste mazi tous tosh perissoterh aksia pairnoun lesk to xwrioudaki tous einai to monadiko ston kosmo!!!ksupnhsteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesto 2011 zoume

Ανώνυμος είπε...

http://olavelvento.blogspot.com/2011/03/blog-post_24.html#comments

Ανώνυμος είπε...

ai-vres, ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Η ΜΚΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΝΟΕΙ. ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ. 'ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΥΡΙΟΙ',ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΘΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΒΕΛΒΕΝΔΙΝΟΥ. ΟΧΙ ΔΗΜΟΣ ¨ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΔΟΥ¨. ΣΚΕΤΟ ¨ΣΕΡΒΙΩΝ¨.ΑΚΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝΕ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ Σ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ -ΜΟΝΑ,ΖΥΓΑ- ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.
ΑΛΗΘΕΥΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

na to doyme kai na mhn to pistepsoyme 12:13!!
makari!!!

Ανώνυμος είπε...

Πώ Πώ ρε 12:13 και 2:11
Βγάζετε σπυριά όταν ακούτε ΒΕΛΒΕΝΤΟ...
Πω Πω πως μ΄αρέσει...

Ανώνυμος είπε...

http://news247.gr/ellada/politiki/apodokimasies_kata_ths_annas_ntalara.816156.html

velventinos είπε...

ΕΒΑΛΑΝ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ..........ΚΑΙ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ....ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΝ
ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ........
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ........

ΒΕΛΒΕΝΤΟ-ΔΥΝΑΤΟ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Στεργιου μας τα εχεις πρηξει !!!!!!!!!
Κατω τα χερια απο τον ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ !!!!!!!!

Το Προφίλ μας