Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Ανακοίνωση από το Υπουργείο Οικονομικών σχετικά με δημοσίευμα που αφορά στην εταιρεία CC&C:

Σχετικά με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» για την σύμβαση που έχει υπογραφεί από την Διυπουργική Επιτροπή Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων (ΔΕΑΑ), για παροχή υπηρεσιών από την εταιρία CC&C, το Υπουργείο Οικονομικών διευκρινίζει ότι:
Η εταιρία CC&C προσελήφθη για την παροχή υπηρεσιών όσον αφορά στην υποστήριξη του σχεδιασμού του προγράμματος Αναδιαρθρώσεων, Αποκρατικοποιήσεων και αξιοποίησης περιουσιακών στοιχείων εν γένει. Η διάρκεια της σύμβασης είναι ένα έτος και οι συνολικές ετήσιες μεικτές αποδοχές έχουν οριστεί σε 50.000 ευρώ. Το στέλεχος το οποίο παρέχει υπηρεσίες, έχει εργαστεί μεταξύ άλλων και στην Παγκόσμια Τράπεζα και διαθέτει ακαδημαϊκούς τίτλους από πολύ γνωστά πανεπιστήμια του εξωτερικού. 


Οι διαδικασίες πρόσληψης που έχουν ακολουθηθεί ορίζονται από το νόμο 3049/2002. Το Υπουργείο Οικονομικών πρόκειται να καταθέσει στην Βουλή, σε συνέχεια ερώτησης Βουλευτή, κάθε έγγραφο που συνδέεται με την εν λόγω παροχή υπηρεσίας, συμπεριλαμβανομένης της σύμβασης, αλλά και κάθε στοιχείου που αποδεικνύει την εμπειρία και τα τυπικά προσόντα του στελέχους που παρέχει τις υπηρεσίες προς το Ελληνικό Δημόσιο.
Δυστυχώς, για όσους φαντάστηκαν ότι αποκάλυψαν σκοτεινά κανάλια ροής δημόσιου χρήματος,  άνθρακας ο θησαυρός.
Το Υπουργείο Οικονομικών εκφράζει τη λύπη του για τα σχετικά δημοσιεύματα και στον καιροσκοπισμό που μπορεί να υποκρύπτουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας