Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

"Με δύναμη τα όνειρά μας, κάνουμε μια νέα αρχή"


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών το οποίο έλαβε χώρα στη πόλη του Ξυλοκάστρου 18-20 Μαρτίου 2011.

Νέοι , οι οποίοι εκπροσώπησαν τους συλλόγους τους από όλη την Ελλάδα, δήλωσαν το παρόν στην προσπάθεια της Π.Ε.Ν.Ε.Α. και της Π.Ο.Σ.Ε.Α. για την επάρκεια της χώρας σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.

Οι σύνεδροι εκπαιδεύτηκαν από τους επιστημονικούς συνεργάτες στους τρόπους προσέλκυσης και ενημέρωσης του κοινού. Επιπλέον απέκτησαν γνώσεις για την προβολή των συλλόγων, της Π.Ε.Ν.Ε.Α. αλλά και της εθελοντικής αιμοδοσίας στα Μ.Μ.Ε. από καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου.


Στα πλαίσια του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των Νέων της Π.Ε.Ν.Ε.Α. και του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, οι οποίοι παρακολούθησαν τις εργασίες του συνεδρίου. Νικητής δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον εθελοντισμό και το αίσθημα της ανιδιοτελούς προσφοράς.

Τέλος πραγματοποιήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοικούσας Επιτροπής της Π.Ε.Ν.Ε.Α. στην οποία ευχόμαστε να συνεχίσει περαιτέρω το έργο της προηγούμενης.
Με την λήξη του συνεδρίου ανοίγεται ένας νέος κύκλος για το κίνημα της εθελοντικής αιμοδοσίας στη χώρα μας, με την συμμετοχή πολλών υποσχόμενων και ταλαντούχων Νέων.     

                                                         Για τη Δ.Ε. της Π.Ε.Ν.Ε.Α.


            Ο Πρόεδρος                                              Η Γραμματέας

      Ταντσίδης Δημήτρης                                 Σιδηροπούλου Ηλιάνα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

se kathe anartisi, apo kato balate to followers.ti ine ayto;

Το Προφίλ μας