Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Συνάντηση αντιπροσωπείας του Βελβεντού με τον υπουργό εσωτερικών κ. Ραγκούση

Συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Ραγκούση είχαν σήμερα στις 18:00 στην πρωτεύουσα αντιπροσωπεία Βελβεντινών δημοτών με επικεφαλή τον πρόεδρο της Μ.Κ.Ο «Κοινωνίας των Πολιτών του Βελβεντού», κ. Μανώλη Στεργίου και  μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Πολιτών Βελβεντού, της Νεολαίας Βελβεντού και της Κίνησης  Γυναικών Βελβεντού. Η συνάντηση η οποία έγινε παρουσία των τριών τοπικών κυβερνητικών Βουλευτών (κ. Κουκουλόπουλος, κ. Αθανασιάδης και κ. Βλατής) διήρκησε περί την μία ώρα και αφορούσε το πάγιο αίτημα της Βελβεντινής κοινωνίας για αυτόνομη παρουσία του Δήμου Βελβεντού στον αυτοδιοικητικό χάρτη.
Ο κ. Ραγκούσης άκουσε τους τρεις βουλευτές οι οποίοι στήριξαν τις θεσεις της αντιπροσωπειας και το αίτημα της και αφού του παρατέθηκαν τα επιχειρήματα από πλευράς των Βελβεντινών αντιπροσώπων, αναγνώρισε τις ιδαιτερότητες και την σταθερή αναπτυξιακή πορεία του Βελβεντού, ενώ στάθηκε και στην αξιοθάυμαστη επιμονή της Βελβεντινής κοινωνίας στο αγώνα με αίτημα έναν ανεξάρτητο Δήμο.
Παρ’ όλα αυτά επισήμανε πως η χρονική συγκυρία δεν ενδείκνυεται για κάποια αλλαγή στο εν λόγω νόμο,  αφού λόγω του σύντομου χρόνικού διαστήματος της εφαρμογής του μέχρι στιγμής, δεν μπορεί να γίνει ακόμα ασφαλή αξιολόγηση της πορείας του Καλλικράτη.
http://www.kpvelventou.gr/

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΟΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ!!!

...ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!!!

ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ, ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ, ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ 2 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΖΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ..."ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ..."

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.-

ΒΕΛΒΕΝΤΟ-ΕΝΩΜΕΝΟ-ΔΥΝΑΤΟ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Αυτές τις Μα.ακίες κάνουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τόσο καιρό καικρατούν στη "ζωή" τον Στεργίου. Ωστε κύριοι βουλευτές στηρίζετε τις θέσεις της αντιπροσωπείας. Πασοκτζήδες του υπόλοιπου δήμου χαρείται τους . Η διπλοπροσωπέια σε όλο της το μεγαλείο.
Κατάντια !!!
Κύριε δήμαρχε Σερβίων - Βελβεντού μήπως πρέπει να παίξεις τον ρόλο σου και να κάνεις πέρα τα κομματόσκυλα και τους μανδαρίνους. Ανάγκη σε έχουν δεν τους έχεις. Αν έχεις και την έχεις την κοινωνία μαζί σου μην τους λογαριάζεις γιατί στους υπολογισμούς τους το μόνο που τους εδνιαφέρει ειναι το προσωπικό τους συμφέρον και τίποτα άλλο.
Αει σιχτίρ.

Ανώνυμος είπε...

Για τις μακακιες του στεργιου ενδιαφέροντε οι βουλευτες, για τα προβλήματα ανεργίας,..μούγκα!!!..ελάτε να σας ξαναψηφίσουμε, θα σας στείλουμε στο Βελβεντό..

Ανώνυμος είπε...

STIN AIANI K.BOYLEYTES SAS PERIMENOYME.K.RAGKOYSI TO BELBENTO MPROS STIN AIANI DEN INE TIPOTA.PROSOXI STIS KINISISAS K.YPOYRGE

Ανώνυμος είπε...

Κακίες!
Όπως λενε και στο χωριό μου!

Άσε αυτός που λέει για ανεργία είναι σίγουρα βολεμένος και εκ του ασφαλούς μιλάει!

Ουστ από εδώ κομματόσκυλο!

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΩΝ. ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΧΟΛΗ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΝ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Epitelous kurioi, polu aksia dwsame sto Velvento. Afhste to hsuxo kai koitakste ta provlhmata mas.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα..!Ας ασχοληθούμε με τα προβλήματα στα Σέρβια επιτέλους. Όλο προβλήματα μας δημιουργούν αυτοί οι Βελβεντινοί.Και αν είναι να συνεχίσουν έτσι ας γίνουν Δήμος,να δούμε τι θα καταλάβουν.Μετά θα θέλουν τη συνένωση, λόγω του ότι δε θα παίρνουν κονδύλια, αλλά ας πρόσεχαν..Άντε γιατί θα θα περάσει μια τετραετία κρύβοντας τα προβλήματα της πόλης μας λόγω Βελβεντού..............!

Ανώνυμος είπε...

Κτ έγραψα και ακόμα να αναρτηθεί ai-vres..Why???

Ανώνυμος είπε...

konsantopoyle 8ar8oyn i ekloges ke 8a psaxnese.enas proin fanatikos opadosoy.

Ανώνυμος είπε...

eyxome velbento aneksartito..-exoyme 2011....logo ton sygirion kai tis adynamias na alaksei o nomos..na min bgo pseyftis sas blepo aneksartitoys gyro..sto 2000 AGNOSTO.....DEITETO PLEON LIGO REALISTIKA...

Ανώνυμος είπε...

2:17
Εμείς ποτέ δεν κοκορομαχήσαμε με τους Βελβεντινούς για το αυταπόδειχτο.

Το Προφίλ μας