Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Η ομιλία – φάντασμα του Αντώνη στο ΕΛΚ!

Πολύς λόγος γίνεται για την περίφημη ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, επειδή το κείμενό της –περιέργως– δεν έχει δοθεί ακόμη στη δημοσιότητα από το γραφείο Τύπου της NΔ., το οποίο όμως, κατά τα λοιπά, είναι πάντα συνεπέστατο στις υποχρεώσεις του.
Θα ήταν ενδιαφέρον η ομιλία αυτή να διαβαστεί από κάθε ενδιαφερόμενο, καθώς αυτό θα επέτρεπε στους πάντες να εκτιμήσουν την προσωπική συμβολή του προέδρου της Ν.Δ. στις αποφάσεις του συμβουλίου της περασμένης Παρασκευής.
Αντιθέτως, όσο δεν δημοσιεύεται η ομιλία τόσο περισσότερο εξάπτεται η καχυποψία και φθάνουμε στο σημείο ώστε να υποστηρίζουν κάποιοι κακεντρεχείς ότι στη σύνοδο του ΕΛΚ, ο Αντ. Σαμαράς δεν τόλμησε να μιλήσει καθόλου.
Αλλά, εν πάση περιπτώσει, ακόμη και αν οι καχύποπτοι έχουν δίκιο, δεν χάθηκε ο κόσμος. Ο αρχηγός της Ν.Δ. έχει και τώρα τη δυνατότητα να βάλει τον Χρύσανθο να ξεπετάξει μια ομιλία και να τη δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα του κόμματος.
Ούτε μισή ώρα δεν θα του πάρει. Όσο για την προτεινόμενη από τη στήλη μέθοδο, μπορεί να μην ανταποκρίνεται στα ευρωπαϊκά κριτήρια εντιμότητας, όμως η ελληνικότητά της είναι αναμφισβήτητη, όπως μπορεί να το βεβαιώσει σχεδόν ο οποιοσδήποτε Ευρωπαίος πολίτης γνωρίζει την έννοια «Greek statistics»...
Στέφανος Κασιμάτης / / Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας