Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Συνέντευξη με τον Πρόεδρο του Δ.Σ του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού Κο Χρήστο Ελευθερίου

Ο Χρήστος Ι. Ελευθερίου είναι ο σημερινός Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού.
Πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, καθηγητής φυσικής από το 1990, είναι ιδιοκτήτης του φροντιστηρίου «Σύγχρονο» στα Σέρβια και στο Βελβεντό.
Συνιδρυτής του συλλόγου Φροντιστών Δυτικής Μακεδονίας, αγωνίζεται στο στίβο της Εκπαίδευσης καθοδηγώντας τους νέους ανθρώπους στην απαρχή της καριέρας τους.

Ε: Πρόεδρε πώς σηκώνεσαι τόσο πρωί;

Α:  Βλέπεις μετά αρχίζουν τα μαθήματα. Δεν έχω την πολυτέλεια πια να απολαμβάνω τα πρωινά μου.

Ε: Πώς και το αποφάσισες να ασχοληθείς με τα κοινά;

Α: Ρωτάς τι δουλειά έχει η αλεπού στο παζάρι! Πήγε για να δει ποιος έτρωγε τόσα χρόνια τις κότες...

Ε: Δηλαδή;

Α: Υπάρχει κάποια στιγμή που αγανακτείς. Βλέπεις ανθρώπους να διαχειρίζονται τις τύχες του τόπου σου με τόση αδιαφορία και τόσο εμπαιγμό, που λες "δεν πάει άλλο, πρέπει κάτι να γίνει". Και αν δε δράσεις, αν καθίσεις απλώς και κοιτάζεις, τότε είσαι πιο ένοχος από αυτούς που κάνουν κακό.

Ε: Προεκλογικά ειπώθηκαν πολλά. Ήρθε η ώρα να τα δούμε να γίνονται πράξη ή θα τα στείλουμε και αυτά στις ελληνικές καλένδες;

Α: Όλα θα γίνουν με την αράδα τους. Όσα είπαμε σαν παράταξη θα γίνουν πράξη. Δεσμευόμαστε όλοι γι' αυτό και βέβαια με πρώτο τον Δήμαρχό μας Βασίλη Κωνσταντόπουλο.

Ε: Όλα στη φόρα λοιπόν ή κουκούλωμα;

Α: Τη λέξη κουκούλωμα δεν τη γνωρίζουμε. Κουκουλώνουν αυτοί που έχουν κάτι να κρύψουν κι εμείς δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα και ούτε θέλουμε να κρύψουμε τα των άλλων. Είναι επιθυμία όλων μας για πλήρη διαφάνεια. Οι δημότες μας πρέπει να γνωρίζουν και να μάθουν και το τι παραλάβαμε και βρήκαμε και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, αλλά και πώς θα τα λύσουμε.

Ε: Ποιες είναι οι προτεραιότητες που έχετε θέσει;

Α: Πρώτα πρέπει να βρούμε άκρη με τα οικονομικά του Δήμου. Να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε και να μη βαδίζουμε στα τυφλά. Δεν σας κρύβω ότι επικρατεί ένα μικρό αλαλούμ σ΄ αυτό το κομμάτι.

Ε: Υπάρχουν δηλαδή οικονομικές ατασθαλίες;

Α: Αυτό δεν το ξέρουμε… Γι' αυτό ζητήσαμε τη συνδρομή ορκωτών λογιστών, για να δούμε τι έχει γίνει. Πρέπει να μάθουμε!  Καλό είναι να μη βγάζουμε συμπεράσματα αυθαίρετα.  Το λέει άλλωστε και το ρητό. "Κοντή είν’ η νυφ'; Να κι ου μέτρους!"

Ε: Και αν τελικώς προκύψουν ευθύνες;

Α: Τότε θα δούμε. Αυτά είναι θέματα νομικής φύσεως  των οποίων πρέπει να επιλαμβάνεται η δικαιοσύνη.


Ε: Οι άλλες σας προτεραιότητες;

Α: Όλα ξεκινάν’ από τα οικονομικά. Να συμμαζέψουμε τα έξοδα, να περικόψουμε το λίπος ώστε να μην ξοδεύουμε παραπάνω από αυτά που χρειαζόμαστε. Να πάμε ίσως σε πιο συμμαζεμένα και ευέλικτα διοικητικά σχήματα. Και βέβαια, να καταρτίσουμε ένα στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης, ώστε να αρχίσει η τοπική οικονομία να παίρνει μπρος, να αρχίσουν να δημιουργούνται νέοι άξονες παραγωγικής και οικονομικής ανάπτυξης για τον τόπο.

Ε: Και πώς θα γίνει αυτό;

Α: Εμείς δεν  θα  ανακαλύψουμε τον τροχό. Υπάρχουν παραδείγματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό που η τοπική αυτοδιοίκηση έκανε θαύματα. Δείτε με εμάς εδώ, με τον τόπο μας. Έχουμε έναν τόπο απαράμιλλης ομορφιάς και τόσα χρόνια μένει αναξιοποίητος. Έχουμε μία λίμνη και ένα βουνό που θα μπορούσαν να γίνουν πόλος έλξης για διαφόρων ειδών τουρισμού. Να αναδείξουμε τα ιστορικά μας μνημεία, που δυστυχώς δεν τα γνωρίζουν πολλοί.

Ε: Για αυτού του είδους τις επενδύσεις χρειάζονται λεφτά. Πού θα τα βρείτε;

Α: Σαφώς και χρειάζονται λεφτά. Πόροι μπορούν να βρεθούν από τα ευρωπαϊκά προγράμματα. Ήδη 'τρέχουν' προγράμματα για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και για την τουριστική ανάπτυξη και σκοπεύουμε να συμμετάσχουμε. Επίσης θα δοθούν κίνητρα και σε ιδιώτες να επενδύσουν σε τουριστικές επιχειρήσεις.

Ε: Ο Τουρισμός λοιπόν είναι η μόνη δίοδος για την ανάπτυξη;

Α: Όχι βέβαια! Είναι όμως πρωταρχική.  Η ανάπτυξη της γεωργικής παραγωγής με νέες δυναμικές καλλιέργειες, η πρωτογενής παραγωγή, η μεταποίηση και η διάθεση προϊόντων ονομασίας προέλευσης, μέσω κατοχύρωσης και πιστοποίησης στην ελληνική και διεθνή αγορά, είναι ένας ακόμη τρόπος για ανάπτυξη. Ακόμη και η διασυνοριακή συνεργασία με Δήμους όμορων χωρών, μέσω των προγραμμάτων INTEREGG.

Ε: Μπορεί ο Δήμος με την υπάρχουσα δομή του να υποστηρίξει τέτοιου είδους ενέργειες;

Α: Αν υπάρχει κάπου αδυναμία, θα την εντοπίσουμε και θα τη διορθώσουμε. Ο Δήμος μας, εάν θέλει να είναι σύγχρονος και αποτελεσματικός, πρέπει να προσανατολιστεί στην καινοτομία και στις νέες τεχνολογίες. Πρέπει να εφαρμόσει νέες μεθόδους διοίκησης και να κινηθεί σε νέους ρυθμούς, αν θέλει να προσελκύσει και να αναπτύξει νέες επενδύσεις.

Ε: Το Βελβεντό συμμετέχει στα δρώμενα του νέου Δήμου ή συνεχίζει να αρνείται;

A: Δυστυχώς όχι. Δυστυχώς, αντιμετωπίζουμε μια «δύσκολη» συμπεριφορά από αρκετούς  συνδημότες μας του Βελβεντού. Μια -κατ’ εμέ- αδικαιολόγητη και αδιέξοδη εμμονή στο θέμα της ανεξαρτητοποίησής τους. Πιστεύω ακράδαντα στους αγώνες και τις διεκδικήσεις, όταν στηρίζονται στο δίκιο των αιτημάτων, αλλά στην περίπτωσή μας –προφανώς- η κατάσταση οδεύει προς την πλήρη εκτράχυνση. Σε ένα αδιέξοδο, το οποίο θα πρέπει κάποια στιγμή (όσο συντομότερα, τόσο καλύτερα) να το αντιμετωπίσουν οι ίδιοι με θάρρος και λογική. Υπάρχουν φωνές προς αυτή την κατεύθυνση και ευελπιστώ ότι θα εισακουσθούν.
Δε συμφωνώ με τη μέχρι τώρα στάση τους, αλλά θα είμαι πάντα στη διάθεσή τους (τόσο εγώ, όσο και όλη η δημοτική αρχή), άλλωστε το είπαμε τόσες φορές πια: με το Βελβεντό και τους ανθρώπους του δε μας χωρίζει τίποτα, αλλά υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ που μας ενώνουν.
Εδώ θα’θελα να στείλω και ένα μήνυμα προς τους «πρωτεργάτες» και συνεχιστές αυτής της κατάστασης:  Δεν μπορείτε να κατανοήσετε ότι μόνο συντεταγμένα, ενωμένοι, με κοινό όραμα και στόχους δικαιούμαστε να προσδοκούμε ευημερία και ανάπτυξη; Ας κάνουμε επιτέλους πράξη το σύνθημα "κοινός τόπος, κοινό συμφέρον".
 

Ε: Ως καθηγητής και φροντιστής, είσαι συνεχώς στο ρυθμό της νεολαίας. Τι προσδοκούν οι νέοι σήμερα; Πώς φαντάζονται τον τόπο τους στο μέλλον;

Α: Οι νέοι σήμερα έχουν απαιτήσεις. Θέλουν διαφάνεια, να μην τους κοροϊδεύει καμία κυβέρνηση και κανένας τοπικός αξιωματούχος. Απαιτούν την αλήθεια και σε καταδικάζουν αν δεν είσαι αληθινός. Και καλά κάνουν. Έχουν βαρεθεί την ανομία και την ατιμωρησία. Δεν μπορώ να σου πω πώς φαντάζονται το μέλλον, σίγουρα όμως μπορώ να σου πω πως δεν το θέλουν ίδιο με το παρόν.
Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε κι εμείς ως νέα Δημοτική αρχή. Να φέρουμε μια ελπίδα αλλαγής στη νοοτροπία του κόσμου, να βάλουμε τέλος στο σκοταδισμό και την ανομία και επιτέλους, όποιοι έφταιξαν ή θα φταίξουν να πληρώσουν ή τουλάχιστον να λογοδοτούν.


Σχόλιο ai-vreS : Καλά είναι όλα αυτά Πρόεδρε, και μακάρι να γίνουν, αλλά όπως λες κι εσύ ( και ο Χρήστος ο Ψαλλίδας) , "μαύρος κώλος, άσπρος κώλος, στο ποτάμι φαίνονται..."

Υ.Γ Η επικοινωνία έγινε με e-mail

54 σχόλια:

ενας βελβεντινος είπε...

<>.
ακριβως γι'αυτους τους λογους χρηστο η νεολαια του βελβεντου και ολη η κοινωνια του βελβεντου αντιδρα και συνεχιζει τον αγωνα της μεχρι τελικης δικαιωσης.αν δεν εννοεις ή δεν κατανοεις τα δικα σου λογια,με συγχωρεις,αλλα ειναι ενα πολυ κακο ξεκινημα.

Ανώνυμος είπε...

Και στο τέλος φίλε Βελβεντινέ, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να γυρίσετε πίσω τον τόπο σας. Όσο και εαν προσπαθήσει ο νέος δήμαρχος το μόνο που θα καταφέρει με αυτή σας την στάση θα είναι να μείνετε στάσιμοι. Κακό του κεφαλιού σας και η ιστορία θα γράψει πως θα είστε και η τροχοπέδη στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής. Μετα να δώ τι θα πείτε στους νέους του Βελβεντού

Ανώνυμος είπε...

Χρήστο περιμένουμε πολλά από ‘ σας .
Οργάνωση – ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ – αποτελεσματικότητα.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμη περιμένουμε ενημέρωση για τα οικονομικά του Δήμου.
Τελικά πόσο είναι το Χρέος ;
Τι γίνεται με τις καταγγελίες που έχουν γίνει κατά καιρούς για την περίοδο Κοκολιού ;
ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ;;;;;;;;;;
...

Ανώνυμος είπε...

xristos =egkiisi

Ανώνυμος είπε...

Re daskale egrapses pali, na se rotiso kati Tosa xronia sto kourbeti tin lexi metriotita tia gnorizis? Diladi dnis sinedeyxi se kati pou xirizese o idios? Giannis kernaei giannis pinei. Proti fora blepo na dini kapios sinedeyxi sto eaytoto tou, na na apodixi se emas ti? Tin ergatikotita, tin sinepia kai oles tis aretes tis opies tis exis, tis dia8etis alla den tis xrisimopiis sosta.
Sou 8imizo episis oti apo tin 8esi pou katexis xekinisane kai ta dimosieymata tou prokatoxou sou Mpouxoura kai sto telos gnorizis kala pia itane i katalalixi olon ayton kai pia i apixisi tous, fenete to exi i sigekrimeni 8esi aytin tin gademia 8a elega. Prosgiosou kai des ta problimata tou topou, 3 mines perasane kai tipota den exoume di akoma. Sou 8imizo merika: Fota kamena stous dromous, bromika pezodromia, lakouves ateliotes sta Servia, kai polla alla.

Klino me mia frasi tou Einstein:
Δύο πράγματα είναι ατελείωτα (άπειρα), το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, για το 1ο δεν είμαι σίγουρος."

Ανώνυμος είπε...

Re blogtzi pos pas na kamouflaristis tora? Diladi drepome kiriolextika pou 8eoris olous emas tous anagnostes koutorni8ia. Blepis ego omilo me stixia kai oxi aorista. exoume kai leme.

''Υ.Γ Η επικοινωνία έγινε με e-mail''

Ayto giati to egrapses? oi anagnostes pou to diabazoune mporoune na odigi8oune se simberasmata?

Na sou 8imiso kati allo, kitodas tis proales to blog sas diapistosa to exis: me to idio e-mail dimiourgi8ikan 3 diaforetika blogs
1) ai-vres
2) Eklogomagiras
3) Blog xristou Eley8eriou.

gia ayto ti exis na pis?

Exis tin ey8ixia na to dimosieysis to sigekrimeno minima kai na dosis exigisis?

Edo isxiei i parimia mayros aspros sto patami fenode. Kai kalitera ka8ete i parimia
Na doume pos 8a perasi o gabos to gefiri.

Ανώνυμος είπε...

Με τς πορδές αυγά δεν βάφονται...!

Ανώνυμος είπε...

Παγκόσμια πρωτοτυπία...
Συνέντευξη Προέδρου Δ.Σ Σερβίων, με...email!!!!
Δεν εχει ξανασυμβεί στα χρονικά αυτό, να δίνει συνέντευξη ενας αιρετός, σε εναν...αγνωστο ενός μπλόγκερ, που δεν τον γνωρίζει κανείς, ενω ο ιδιος ο κ Ελευθερίου, γνωρίζει με ποιους συνομιλεί απο το ιστολόγιο....
--------------------------------------------
Η συνέντευξη του Προέδρου Δ.Σ είναι ομολογία σαφούς αδυναμίας, άσκησης διοίκησης του ιδίου, με απειρία και πολλά αόριστα σε στόχους και προγραμματικές δηλώσεις.Ο Πρόεδρος ΔΣ ομολογεί, οτι τρέχουν προγράμματα!!! Μόνο που αυτά τα προγράμματα, είναι αποτέλεσμα της διοίκησης Κοκολιού και εχουν ενταχθεί σε χρηματοδοτικά προγράμματα απο την προηγούμενη δημοτική αρχή...
Στους 2,5 μήνες διοίκησης της νέας Δημ αρχής, το μόνο που κατάφερε είναι να παρευρίσκεται σε εκδηλώσεις και θεάματα.Κανένα παρεμβατικό εργο για τους πολίτες δεν εγινε...
Είναι σημαντικό, οτι η νέα Δημ αρχή, δεν μπορεί να κάνει οικονομική ερευνα για το παρελθόν και αξιοσημείωτη είναι η θέση του κ Ελευθερίου, οτι για αυτά υπευθυνοι είναι οι ορκωτοί λογιστές, που ακόμα ψάχνουν και τίποτε δεν βρίσκουν και οτι αν βρούν, υπευθυνη είναι η δικαιοσύνη!!!!!
Να γνωρίζει ο Πρόεδρος ΔΣ οτι οσο και ο ιδιος να ψάξει, δεν πρόκειται να βρεί τίποτε και πολιτικά ο ιδιος δεν μπορεί να προβεί σε ερευνα για το παρελθόν. Μόνο κούφια λόγια για το μέλλον εχει να πεί! Πολλοί απαιτουν να μάθουν το οικονομικό μέγεθος του δήμου, στο παρελθόν.
Πρόσφατα γνωστοποιηθηκε οτι το συνολικο ελλειμα του δημου είναι 5,5 εκ ευρώ και οτι ο νεος δήμος, θα στραφεί σε....νέα δανειοδότηση!!!
Αφού δεν μπορείτε κ Πρόεδρε ΔΣ μετά απο 3 μήνες διοίκησης, να πείτε τι επικρατούσε μέχρι 31/12/2010 στο ταμείο του δήμου, δείχνετε οτι δεν είσαστε ικανός, να ενημερώσετε τους πολίτες παραστατικά, για το τι παραλάβατε!!
H διοίκηση κ Ελευθερίου είναι δύσκολη υπόθεση και οχι φροντιστήριο, για να απευθυνεσθε σε μαθητές, γιατί απευθύνεσθε στους πολίτες. Και μέχρι τώρα αποδείξατε, οτι πολιτικά, είσαστε χαμηλών προσδοκιών και ελπίδων για τους πολίτες.Δεν αρκεί μόνο να δείχνετε οτι εχετε ρυθμιστικό ρόλο στις συνεδριάσεις Δ.Σ και να φέρνετε σε δύσκολη θέση την αντιπολιτευση, που δεν μπορεί να μιλήσει εξ αιτίας σας, διακόπτωντας της αδιαλλείπτως, μόλις ερθει σε δύσκολη θέση ο δήμαρχος.
Ως πρός το Βελβεντό, κ Ελευθερίου, η υπόθεση είναι πολιτικά δύσκολη.Στείλατε μηνυμα με λόγια, αλλά στην πράξη οι Βελβεντινοί, ούτε κάν δίνουν σημασία στο....SMS σας!! Ζούνε και στον κόσμο τους αυτοί και ελπίζουν στην θεία αποκάλυψη οτι θα ξαναγίνουν αυτόνομος δήμος...
Η προηγούμενη Δημοτική αρχή κ Ελευθερίου, σας παρέδωσε πολλά ετοιμα προγράμματα εργων και ακόμα δεν μπορείτε να τα υλοποιήσετε.Και κανείς δεν εχει την απαίτηση να ανακαλύψετε εσεις πρώτος τον ...τροχό, γιατί ηδη η τεχνολογία είναι πολυ μπροστά και σεις μείνατε πολύ πίσω...
Για αυτό, ενω πολιτικά ακόμα είσαστε απειρος στην διοίκηση, τουλάχιστον δείξτε οτι προσπαθείτε για το καλύτερο, για την περιοχή και οχι μόνο λόγια (σας) για το μέλλον, για αναπτυξη και πολλά που δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ...
Στο ερώτημα, ποιός ετρωγε τις κότες, δεν εχετε την τόλμη να προσδιορίσετε ποιός την ετρωγε και με ποιον τρόπο;
Γιατί;
Αφού ομολογείτε οτι εισαστε μια...εξυπνη αλεπού, που βγήκε στο παζάρι, γιατί βγήκατε;
Mόνο για την δόξα;
Μόνο για την ... μισθοδοσία;
Πείτε στους πολίτες, για να ξέρουν γιατί βγήκατε στο παζάρι της πολιτικής και δημαρχιακής θέσεως σας...

ai-vreS είπε...

Κάτι λάθος έχεις καταλάβει 5.40 και οδηγείσαι σε λάθος συμπεράσματα. Με το ίδιο e-mail υπάρχει ένα μόνο blog το ai-vreS και το back up του.

Ο εκλογομάγειρας του servianet έχει δώσει πρόσβαση δηλ. έχει κάνει πρόσκληση για δημοσιευση στον Μίκα, στον Χρήστο Ελευθερίου, στον εαυτό του φυσικά και σε μας, για να δημοσιεύουμε όποτε θέλουμε στο δικό του blog.

Διάβασε πρώτα ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ τα στοιχεία της ταυτότητάς μας και μετά άρχισε τις κατηγορίες. Μάλλον ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙ είσαι ΕΣΥ και μην πας να αποπροσανατολίσεις την κουβέντα από τα πραγματικά ζητήματα.

Ανώνυμος είπε...

6.04 ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ
ΚΑΤΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΑΣ ΓΥΡΕΥΟΥΝ!!!!!!!!
ΑΚΟΥ ΕΤΟΙΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Ο ΚΟΚΟ. ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ 8 ΧΡΟΝΙΑ. ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΝΤΑΣΣΩ ΜΕΛΕΤΗ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΤΟ ΦΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ.

ΑΚΠΠ(Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών πέρα από το Ποτάμι) είπε...

Αχ Κούλα !!! Αχ Κούλα !!!
Βρε κάτι ΜΑΥΡΟΙ ΤΥΠΟΙ που βγήκαν και λεν όλο ΜΑΚΑΚΙΕΣ.
Ρε σύ, καλά σε λέει το aivres ΚΟΥΤΟΡΝΙΘI.
Πέρνα από το ΔΗΜΟΤΙΚΟ να μάθεις τι είναι το blog και πως το χειρίζεσαι.
Εμ ο άλλος που αγωνιά, πότε θα γίνουν τα έργα,του ρίχνεις την ΚΕΡΑΜΙΔΑ στο κεφάλι να ξυπνήσει ή όχι?
Εχετε ΡΕ να πείτε τίποτα σε αυτά που λέει ο Κος Χρήστος ? Ποιές είναι οι θέσεις οι δικές σας?
Αλλά από ΜΑΥΡΟΥΣ τί περιμένεις? Μόνο ΜΑΥΡΑ και ΑΡΑΧΝΑ και τίποτε άλλο.

Γιαυτό ΕΜΕΙΣ σας βάλαμε στην γωνία και:
ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΧΡΗΣΤΟ
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΧΡΗΣΤΟ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΧΡΗΣΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε παιδιά. Το e-mail σας πείραξε? Σταθείτε στην ουσσία. Και μη βιάζετε τόσο να κρίνετε τις πράξεις και μάλιστα μέσα σε τρεις μήνες. Ειδικά όταν δεν υπάρχει συνέχεια στο Δήμο, χρειάζεται κατανόηση. Είπε ο άνθρωπος, ανέλαβαν ορκωτοί λογιστές να ξεκαθαριστούν τα οικονομικά, να δουν τι έχουν στην τσέπη και μετά θα δουν πως θα διαθέσουν τα όποια χρήματα υπάρχουν. Και για το Βελβεντό, άψογος. Λογικός και ξεκάθαρος. Μπράβο Χρήστο!
Το μόνο που καταλογίζω, καμένες λάμπες και λακκούβες, αντιμετωπίζονται εύκολα. Είναι απλό θέμα που δε χρειάζεται ιδιαίτερη μελέτη και προγραμματισμό. Για να μη δίνετε λαβές για σχόλια, πρέπει σε θέματα καθημερινά, όπως αυτά, να βελτιωθείτε.

ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΑΣ είπε...

Αν και απάντησαν από το ai-vreS θα ήθελα να προκαλέσω (σιγά τα ωοά) τον εξυπνάκια που βρήκε ότι έχουν τον ίδιο "δημιουργό" το ai-vreS, ο Εκλογομάγειρας και το blog του νυν Προέδρου να μας παρουσιάσει τί στοιχεία έχει γί' αυτό...
Ήλπιζα -πραγματικά- ότι οι ανεγκέφαλοι που μας τα πρήξαν πριν τις εκλογές και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, θα καταλάβαιναν πια ότι τους διαολόστειλαν οι συνδημότες μας και θα καθόντουσαν στ' αυγά τους (ωά παραπάνω), αλλά θα μου πείτε που να καθίσουν, αφού "έχουν λερωμένη τη φωλιά τους" και η μπόχα μας πήρε όλους και θα αποκαλυφθεί.
ΠΡΩΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ και ΝΥΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ... ΟΥΣΤΤΤ ρε
Σιγά μην αποκαλύψατε την ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ και την τρισυπόσταση φύση της σερβιώτικης ιντερνετικής παρέμβασης.
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ ... (απλά) ΗΛΙΘΙΕ

Μετά από καιρό Ο ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

να ρωτήσω κατι και όποιος θέλει απαντάει.
πόσο καιρό περιπου θα κανουν οι ορκωτοι λογιστές να βγάλουν πόρισμα?? μέχρι τότε δν θα γίνει τίποτα στα Σέρβια? μόνο κάμερες στα Δ.Σ?(καλές κ αυτές δε λέω αλλά η πραγματική ουσία είναι αλλού).
και επειδή το μόνο σίγουρο είναι ότι οι λογιστές χρέος θα βγάλουνε (το ποιος και το γιατι είναι δουλειά της δικαιοσύνης μετά) ο δήμος τι ακριβώς θα κάνει? Από τη στιγμή που ούτως ή άλλως σαν δήμος χρωστάμε δεν πρέπει να αρχίσουν κάποιες βασικές εργασίες? (π.χ. ασφαλτοστρώσεις, γιατί οι περισσοτεροι δρόμοι έχουν καταντήσει καρόδρομοι)

Ανώνυμος είπε...

agapite xristo perimenoyme pola apo ti nea D,A ke idietera apo sena.i ali8ia ine oti den pire mprosta akoma i mixani.prosoxi min mas apogoitepsis.

Ανώνυμος είπε...

TORA PRAGMATIKA -EKLOGOMAGEIRA KAI AI VRES- SAS PISTEPSAME!!!!..XA XA XA XA XA....
KSANASTEILTE DIKAIOLOGIES!!!
ETSI KI ALLIOS DIKO SAS BLOG EINAI KANTE OTI THELETE!!!!...

Ανώνυμος είπε...

xrhsto proxwra...
filos apo velvento
kammia fora den exei shmaseia ti sou lene, alla pios sto leei......

Ανώνυμος είπε...

Kala o filos pio pano exi grapsi pali. Apo aytin tin 8esi den itane, tou proedrou Dimotikou Simbouliou, kai o Mouxouras kai estelne biletakia stin efimerida Cosmos pou a8elelatou xoris pro8esi kai boulisi eximnouse ton eayto tou? Ti metriotita re pedia. To idio kani kai o daskalos tora. Mprabo re Xristo, exete kai to idio onoma mono sta epi8eta allazete alla en geni kai apo tin katestimeni blakia tou prokatoxou sou den mporis na xefigis. i metriotita sto megalio, Re deskale mipos exis apoxtisi kai tipota madikes ikanotites dialdi na katalabenis kai esi apo ta skalopatia tou dimarxiou pioi anebenoune kai ti akribos 8eloune. Ayto mono o allos Xristos o prokatoxos sou to exi kataferi. Den ton rotas kalitera na sou to ma8i?

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ti egine re blogtzi sou 8ixame ton filo sou? i ali8ia ponaei kai blepis den xriazode ivristikes lexis gia na skiagrafisis tin prosopikotita tou kiriou Eklogomagira.

Blogtzi mou xerome pou eisai fasistas, kai malista pasokikis proeleysis, xeris diaferi apo ton dexio fasismo. Dioti o dikos fasizmos tergiazi me ton neonazismo. Drepo pragmatika dioti kai esas sas tergiazoune oi xaraktirismoi.

Ανώνυμος είπε...

egw ena exw na pw...!kai dn einai upervolh!!
pwpw ntroph na ste velventinoi!!
de ntrepeste ligo!!

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΗΣΤΟ ΠΡΟΧΩΡΑ,ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!!
ΘΥΜΝΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Χρήστο, και οι λοιποί εδώ μέσα ( Βελβεντινοί και Σερβιώτες), καταλάβατε ότι ο Δήμος δεν είναι πλέον μόνο Σερβίων ή μόνο Βελβεντού? Οι άλλες περιοχές δεν υφίστανται για σας? Και κάτι δεύτερο! Δεν μας ενδιαφέρουν τα Internetika σας προβλήματα(ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΑ φίλε μου). Θα παρακαλέσω όταν μιλάτε, τουλάχιστον να καταθέτετε προτάσεις για την ανάπτυξη του τόπου μας και όχι να αναλώνεστε σε κοκορομαχίες. Όσο για τους άλλους που μπαίνουν εδώ, πρέπει να καταλάβουν ότι και το διαδύκτιο είναι μια μορφή επικοινωνίας προβολής και ενημέρωσης. Καλή επιτυχία Χρήστο και όσο για τους διαχειριστές του blog : Λιγότερο ΠΑΣΟΚ ρε παιδιά. Μας πήγατε στον πάτο . Στραβομάρα έχετε? Για να μην κατηγορηθώ για ΝΔ. Και αυτοί τα ίδια χάλια ήταν. Κ.Τ.

ai-vreS είπε...

Φίλε δεν είναι ώρα για αντιπολίτευση, βρισκόμαστε σε πόλεμο και πολεμάμε.
Όταν περάσουμε εντελώς τον Ρουβικώνα θα τα σούρουμε και στο ΠΑΣΟΚ.
Γιατί καλά να λέμε και να γράφουμε ότι θέλουμε αλλά κάποιος πρέπει να μεριμνά ώστε στο τέλος του μήνα να πληρωνόμαστε να παίρνουμε τις συντάξεις μας κτλ

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή aivres συγκρίνεις τον GAP με τον Ιούλιο Καίσαρα. Μόνο το <> δεν μας είπε ο Γιώργος. Αλλά αν θυμάσαι καλά ο Μέγας Στρατηγός Ιούλιος Καίσαρ τον πέρασε τον Ρουβικώνα και πήρε την εξουσία δια της βίας. Εμείς απ΄ ότι δείχνουν τα πράμματα, όχι Ρουβικώνα δεν θα περάσουμε, αλλά ούτε το λάκκο της Κατερίνης που συνδέει το Δήμο Σερβίων με τα χωριά των Καμβουνίων. Υπάρχει ακόμη άνθρωπος να πιστεύει ότι θα τα καταφέρει το υπάρχον πολιτικό σύστημα να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο ? Που σημειωτέον το ίδιο την έβαλε.

Ανώνυμος είπε...

Με μπέρδεψες και με τον τονισμό. Ρουβίκωνας ήταν ο ποταμός. Και η φράση που δεν φάνηκε είναι Ο κύβος ερρίφθη.

Ανώνυμος είπε...

Αποδεικνύετε οτι ο σημερινός Πρόεδρος Δ.Σ είναι μόνο για το θεαθήναι...Δεν μπορεί να απαντήσει σε κρίσιμα ερωτήματα και δίνει την εντύπωση, οτι πολιτικά απο την θέση που κατέχει οτι είναι υπέρ-άνω όλων!
Αλλοτε εδω μέσα, οπως ο ιδιος το ομολόγησε, υπέγραφε σαν...Χ.Ε και κάθε τόσο παρέθετε τις απόψεις του για όλα...
Τώρα, σαν Χ.Ε δεν μπορεί να απαντήσει, αφού εχει διασφαλισμένη-μισθοδοτούμενη θέση για 3,5 χρόνια...
Και μάλιστα με το ύφος, που επιδεικνύει στις συνεδριάσεις του Δημ Συμβ δεν είναι απλώς....''Πρόεδρος Δ.Σ και 1/2 Δήμαρχος΄΄,
αλλά...''Καθ' Ολοκληρίαν...ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!!!''

Ανώνυμος είπε...

sinenteyxi me email den tha parete kai apo ton Xenofonta???

ELANO είπε...

Kalimera xristo kai ai-vres...Apo egkuri pigi exw mathei pws ena porisma vriskete idi sto dimarxeio....Den to anakoinwsan akomi.Perimenoume....Alla min arxizeis lamogies kai koukoulwmata Basilaki...Tha se malwsw....

Ανώνυμος είπε...

Blogtzi mou, siga pou 8a mas pis oti to pasok einai kai i sotiria tou Elladas mas, otan sta grafo omos esi sfirizis kleftika oti se simferi epitrepis na dimosieyode sto xanaleo lipon gia na sou dixo oti den aniko pou8ena, alla esi ametanoito pasokoskilo exis mini. Pios xeri mpori na eyelpistis na se bolepsi pou8ena sto dimosio.

Eixame ena karamanli(Boubou) pou efige kinigimenos, erxete ena Giorgakis (Xazos oso den perni) kai stroni kokkino xali sto DNT. Pos ermineyete ayto? kai oxi mono ayto efere stin bouli mono to basiko kimeno tou DNT kai oxi ta epimerous arthra (ta simadikotera). Ean esi pali epimenis sto pasok pou epimenis diladi, ametanoito komatosiklo eisai esi kai oloi tou sinafiou sou. Gia tin stimeni sinedeyxi den exis na pis tipota? Meso e-mail egine. Ti einai ayto to pragma pou diabazoume? Mou 8imizi ta roz tilefona, kai eki anonima ginete i sinomilia kai oi dio pleyres sto telos enoune ikanopiimenes, i men ierodoulos konomise pososto apo ton OTE, o de pelatis expermatose sto akoustiko. Etsi kai esis tora. Blogtzi Sex mporite na kanete me tis ginekes sas, oxi omos me tin sinidisi ton politon tou Dimou Servion.

Ανώνυμος είπε...

Exete tora 3 mines katsi stis karekles sas oute mia bolta den bgikate stin agora, alla ilektriko reyma se kalibakia exoxika ixere na feri o adidimarxos me to pou anelabe drasi. O alos o logistakos tis dekaras adidimarxos sas pou kribete? den xegelite na bgali kai aytos kamia sinedeyxi? na sas pi kai to kolpo pos erxete protos se stayrous stis ekloges.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΣΤΡΑΒΩΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΣΑΣ. ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ........ΕΛΕΟΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΛΗΤΕΡΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ? ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ.ΚΑΙ ΤΙ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ? ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΔΗΛΑΔΗ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΑ ΣΧΟΛΙΑ.(ΠΧ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ...).ΧΑΧΑΧΑ.ΕΛΕΟΣ.ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ? ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ? ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΡΟΒΟΛΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΒΟΛΗ.ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ(ΟΛΗ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ). ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΟΧΟΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.
ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΣΟΥ ΜΑΘΗΤΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Χρήστο είμαστε μαζί σου .
όπως τα είπες στην συνέντευξη .
Δεν γουστάρουμε να μας δουλεύουν και να μας εμπαίζουν οι πολιτικοί.
Γι΄αυτό και αγωνιζόμαστε Χρήστο.
Για απάντησέ μας είσαι μαζί μας;
Ένας Νεολαίος απο το Βελβεντό.

Ανώνυμος είπε...

Εαν Χρίστο κατέβηκες ως υποψήφιος μόνο και μόνο να δελις όπως λες πιός έφαγε τις κότες λυπάμε αλλα...................

Ανώνυμος είπε...

Diladi re filos, 17 Μαρτίου 2011 2:04 μ.μ. olo sou to zori kai i agonia einai to koukouloma kai xekoukouloma ton oikonomikon atastalion tou Kokoliou? Diladi poso fanatismo exis prosopika? Poso misos bgazis pros ta exo? Edo ta Servia pe8enoune, kamenas labes, bromizmene pezodromia, lakouves padou, kai oi kirioi to dimarxiou mazi kai o daskalos asxoloude me ton internet kai tis peytikes entiposis. Ean esi kolakeyese kai kamaronis gia aytin tin katadia lipame pou sto leo alla sterise sobarotita kai pneymatiko epipedo. Me ola ayta pou grafo min nomisis Blogtzi oti den mou aresi i diafania. Oti einai na bgi as bgi, alla xeris kai oi adidimarxoi pou anelaban tora exoune leromeni tin folia tous apo tis kinonikes tous ekdilosis opote katalabenis ti 8elo na po.
Ean pali o Eley8eriou Nomizi oti me sindeyxis aprosopes kai anonimes 8a eisparxi 8etikes entiposis apo tin kinonia einai ba8itata gelasmenos. To na dinis sinedeyxi se ena APROSOPO BLOG,gia mena einai san na apologise se ena KOUKOULOFORO,ektos kai an Blogtzi mou metaxi sas gnorizosaste opote to 8eorite dedomeno kai sini8ismeno ayton ton tropo epikinonias. Na dosi anixtei sinedeyxi stin neoleo o Kirios Eley8eriou ean mporei. Ektos kai an den epi8imi tin amesotita me ton kosmo. Ti fobate arages?

Ανώνυμος είπε...

Κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ και λοιποί αναγνωστες
επειδη πολυς ντόρος γίνεται για τα οικονομικά του δημου Σερβίων να θυμίσω για οσους δεν το ξέρουν πως απο τον Ιουλιο του 2010 και για 3 μηνες ο Δημος Σερβίων ελέγχθηκε εξονυχιστικά απο 3(τρεις) δημόσιους φορεις ( ΣΔΟΕ, ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ).Παρόμοιος ελεγχος στα οικονομικά του δημου μας αλλά και σε δημο του νομου μας γενικότερα δεν ειχε γίνει ποτέ στο παρελθον. Καμία απο τις ανωτέρω υπηρεσίες δεν εχει βρει καμια οικονομική ατασθαλία απο την προηγούμενη δημοτική αρχή.
Ο κοκολιος είναι αλήθεια πως δεν μπόρεσε να εξαλείψει τα τεράστια χρεη που παρέλαβε οχι γιατι απέτυχε αλλά γιατι προσπαθώντας να βαλει σε τάξη το απίστευτο χαος που παρέλαβε δεν αναλώθηκε μονο στην εξάλειψη του (ουτως η αλλως ) υπέρογκου χρεους αλλα προσπάθησε και πέτυχε να πραγματοποιήσει μεγάλα εργα στον δημο(αλλαγες δικτυων στα Σέρβια και Δ.Δ, αναπλάσεις Δ.Δ. , σφαγεία, μελετη κλειστου γυμναστηριου και αναπλαση περιβαλλοντα χώρου, ανάπλαση βυζαντινης καστροπολιτείας αλλα κυρίως οι τεράστιας σημασίας μελέτες αξίας ανω των 2 εκ. ευρω που εχει εκπονήσει ). Αραγε κ. ΕΛΕΥΘΕΡΊΟΥ μήπως εχετε καμια ιδεα ποσο κόστισαν ολα τα παραπάνω?
Μηπως θα μπορούσατε να ρωτήσετε το μελος της παρούσας Δημοτικής Αρχης κ. Καραντάκο πως πραγματικά δημιουργήθηκαν ολα αυτά τα χρέη?
Θα μπορούσατε να μας αναφέρετε ποτε ακριβώς θα αρχίσουν καποια απο τα έργα που μελέτησε και σχεδίασε ο κοκολιος ωστε να μπορέσουν να ενταχθουν αμεσα στο ΕΣΠΑ? Μπορείτε να μας αναφερετε ποια έργα θα πραγματοποιήσετε αμεσα( να θυμίσω πως ο αχρηστος κοκολιός στα πρωτα 2 χρόνια,ειχε σχεδόν εξοφλήσει τους κυριότερους προμηθευτές του Δημου, είχε εγκαταστήσει το διπλογραφικό συστημα στα οικονομικά του δήμου και ειχε λύσει το χρονιο πρόβλημα υδροδότησης των Σερβίων)?
ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ:
ασπρος κώλος , μαυρος κώλος στο ποτάμι θα φανεί

Ανώνυμος είπε...

xristo san na min arxises kala moy fainetai...

apo tin mia astoxia stin alli...
nwmizw pws i kserokefalia sou epireazei tin krisi sou...
kai den eisai kan antidimarxos... fantasou kai na gineis...............

ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ είπε...

Kurie 7.38. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΤΑΣΤΑΛΙΑ.? ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΤΑΣΤΑΛΙΑ.ΑΛΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΡΑΕΞΩ...ΓΙΑΤΙ? ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ.ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΧΡΗΣΤΟ ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Filoi mou simpolites kai sindimotes, min pate makria, kai mias kai to anixae to 8ema tis diafanias prin 1 xrono o Tsolakidis me ton Bakano stilane ton Kokolio ston eisagelea. Exoune to 8aros kai oi 2 dio (oenas pleon exafanistike den adexe tin ita) na bgoune dimosios kai na mas poune pio itane to apotelesma? Oxi giati fisika akolou8oune Gebelistikes me8odous sou lei na leme mono kai doros na ginete. Epirif8ikan timories katadikastike o Kokolios i a8oo8ike? Siopi apo olous sas. Kai kirios apo ton Blogtzi, pou pali kala se ferthike o Kokolios ego na eimouna stin 8esi 8a sou eklina apo to server tin prosbasi se logargiasmous blog etsi en oras ipiresias na pezis me ta blokakia sou.

Ανώνυμος είπε...

Xristo Blepis ti ginete edo, kai na 8es na agiasis den se afini kanenas, kai me to dikio diladi. Blepis pou akoma den anelabes kai se ligo 8a se apokaloune kai Mpouxoura. Mono aytos ixere apo teties dimosieysis. pou pas kai dinis sinedeyxi se aprosopo kai agnosto Blog? Ti ekfrazi ayto to blog? Mipos ekfrazosaste esis proeklogika diamesou tou sigekrimenou blog? Giati den ekanes mia orea sinedeyxi stin neolea servion kai na dimosieyotane stin episimi selida tou Dimou mas? Giati pleon apologise se anonimous sikofades koukouloforous? Erotimata ta opia ofilis na EXIGISIS.


YG: Opiadipote apadisi apo tin pleyra tou Blogtzi mas einai adiafori, esi kanis tin doulia sou.

Ανώνυμος είπε...

Blogtzi mou ase pali arxises to psalidi, karta kala to karpouzi kai to maxeri min sou pesoune

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

ΑΚΠΠ(Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών πέρα από το Ποτάμι) είπε...

Στα αλήθεια με αυτά που λέτε νομίζετε ότι μας πείθετε;
Μπορείτε να φτάσετε εσείς τον ΧΡΗΣΤΟ;
Σε ΗΘΟΣ; ΣΕ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ; Σε ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ; ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!1 από εδώ ΛΑΜΟΓΙΑ του ΚΕΡΑΤΑ
Σας είδαμε τι κάνατε τόσα χρόνια, δεν το μαζέψατε ποτέ το χέρι σας,ΦΑΓΑΤΕ ΦΑΓΑΤΕ ΦΑΓΑΤΕ ΦΑΓΑΤΕ ΦΑΓΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τολμάτε αναιδέστατα και μιλάτε, Δώστε πίσω πρώτα αυτά που ΦΑΓΑΤΕ!!!!! και ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΤΕ !!!!!!!!

Γιαυτό ΕΜΕΙΣ σας ΜΑΥΡΙΣΑΜΕ και:

ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΧΡΗΣΤΟ
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΧΡΗΣΤΟ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΧΡΗΣΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη τιμή για τα Σερβια που 3 ανεξάρτητοι φορείς ήλενξαντο Δημο μας [ΤΟ Δημαρχείο[ όσο για το ότι δεν βρήκαν τίπ[οτα μη βάζεις τοχέρι στο ευαγγέλιο. Βρήκαν και παραβρήκαν όχι μονον για τον Δήμαρχο αλά και για το επιτελείο του. Ξερετε υπάρχου και οι επαγγελματικές δαπάνες που στο δήμο μας δούλεψε πολύς κόσμος πολύ σκληρά.ΌΛα αυτά φέρνουν αυπνία σε πολύ κόσμο της τελευταίας Δημοτικής Αρχής

Ανώνυμος είπε...

10-47 o prwin dimarxos katadikastike kai to porisma einai ston dimo alla o twra dimarxos to skepazei....TYXAIO? DE NOMIZW....KALIMERA ELLADA KAI SERVIWTES KSUPNATE....ENAS SERVIVTIS ATHINAIOS ME PROSVASI STON AREIO PAGO.

Ανώνυμος είπε...

OPOTE 10.47 O BAKANOS TSOLAKIDIS KAI LOIPOI EIXANE DIKIO....PAME KASINO

DEMU DINA είπε...

ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΙΔΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΒΕΛΒΕΝΔΙΝΩΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΝ!!ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΟΙΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΤΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΡΙΔΕΣ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ,ΕΥΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ <>

Ανώνυμος είπε...

profanos tsouzei i ita gia auto kai o xamos. eytyxws o xristos den masaei apo tetoia. alitheia oloi eseis pou ton katakrinete ton gnwrizete san anthrwpo? gnwrizete to ithos tou? gnwrizete pws den yparxei periptwsi na adikisei kanenan? gnwrizete pws den yparxei periptwsi na koukoulwsei otidipote? gnwrizete pws boithouse kai boithaei opoion mporei? ante kai kante ton kopo na milisete mazi tou kai na deite tis apopseis tou,ante mia bolta kai meta miliste. episis thewreite oti sto dimarxeio ta brikan ola taktopoiimena? den nomizw ,panikos ginotane. twra oloi oi upaloiloi einai sti thesi tous.prin? enas panikos ginotane se genikes grammes. ektos aftou pleon o dimos einai polu megalos,den einai mono ta oikonomika tou dimou serviwn alla kai olwn twn allwn pou mpikan sto dimo pleon.dld den prepei na elenxthoun ola? mono tou proin dimou serviwn?ayto einai to thema? exei kaneis sas epignwsi tin ektasi tou dimou? tis nees ipiresies? alla to farmaki prepei na to bgalete e? tyxaio? den nomizw.......
ponaei i ita.......
xristara synexise esy opws ksereis.blepeis tosa aksia stelexoi eixe xronia na dei o dimos mas.
mia palia mathitria

Ανώνυμος είπε...

''ΑΚΠΠ(Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών πέρα από το Ποτάμι)''

Se temon ton xorio magies aytasme? prosexe tis ekfrasis sou, to oti o blogtzis se ipitrepi na ekfrazese etsi dixni oti kai esi tou sinafiou tous eisai kai logiko fenete, 8a se mnimoneyoume apo edo kai pera. De mas lete esis kiroi (temetera) pou mas to pezete amemtou i8ikis. Tosa xronia apo ton Kapodistria kai meta apo pote exete na plirosete nero Yponomo kai ta sxetika sto dimo Servion? Diladi oloi aytoi pou plironoune ienia koroida kai esis exipnoi, kai ayto einai to sfalama tou Kokoliou pou sas xarize.


Kostadopoule stile ligo to sinergio Nerou kai tous idraylikous sou pera apo to potami na kanoune elenxo na dis ti ginete, mas milane kai gia i8iki apo pano.

Ανώνυμος είπε...

pali psalidi blogtzi mou? kala me toses psalidies exis gini modistra.

Ανώνυμος είπε...

oti tou fanei tou lolostefanh eiste oloi edw mesa

Ανώνυμος είπε...

olavelvento.blogspot.com

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ!

Το Προφίλ μας