Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Κατάληψη στο Διοικητήριο του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας στην Κοζάνη από Εκτάκτους!

Σε κατάληψη του Διοικητηρίου του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη προχώρησαν οι έκτακτοι εκπαιδευτικοί του ΤΕΙ διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες εργασίας και για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους.
Παράλληλα οι έκτακτοι εκπαιδευτικοί απέχουν από τα διδακτικά τους καθήκοντα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μειωμένη χρηματοδότηση των ΤΕΙ και τον περιορισμό των διδακτικών ωρών που συνεπάγεται περιορισμό στον αριθμό των εκτάκτων που εργάζονται (μείωση τμημάτων, αύξηση του αριθμού φοιτητών μέσα στα εργαστηριακά τμήματα, κ.α.)


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΚΤΑΚΤΟΙ ΤΩΝ ΤΕΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΙΩΠΗ;;;; Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΣΤΑ ΑΤΕΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ, ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΤΕΙ, ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥΣ;

Το Προφίλ μας