Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Πρόσκληση 20ης Συνεδρίασης 2023 του Δημοτικού Συμβουλίου Βελβεντού

Σας προσκαλούμε σε έκτακτη, δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 και ώρα 13:00, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκε από το άρθρο 74 του N. 4555/18 και από τα άρθρα 177 και 184 του N. 4635/19, όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα ακόλουθα θέματα:

1. Ετήσιος προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για το έτος 2024.

2. Παράταση μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση του Κ.Ε.Π.

      Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί ως «έκτακτη» και «κατεπείγουσα» λόγω του κατεπείγοντος χαρακτήρα των θεμάτων για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών τις οποίες αφορούν καθώς και ύπαρξης καταληκτικών ημερομηνιών.

     Παρακαλούμε να αποστείλετε με ηλεκτρονικό μήνυμα, την πρόθεση συμμετοχής και την ψήφο σας στο ανωτέρω θέμα, στο  email: proedros@velvento.eu έως τις 13:30.

 

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

 

 

 

 

Καμκούτης Θωμάς

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Σπυριδου θα είναι η επόμενη Δήμαρχος, σύμφωνα με τοπικούς αναλυτές, που βλέπουν άνετη νίκη της με ποσοστό 57%.
Η νίκη της είναι δεδομένη, κάτι που το γνωρίζει ο απερχόμενος δήμαρχος, που η ψυχολογία του έχει καταρρεύσει και το άγχος να μεγαλώνει και να μην μπορεί να κοιμηθεί μεταμεσονυχτιως...

Ανώνυμος είπε...

Καλά μη φάτε έχουμε γλαρόσουπα. Ο Ελευθερίου θα είναι δήμαρχος θέλετε δεν θέλετε τελεία και παύλα

Δημοτης είπε...

Γιατί έκτακτη συνεδρίαση ο προγραμματισμός των προσλήψεων Ο.Χ. του 2024;
Ο Στεργίου άρχισε από τώρα τα συνοπτικά Δημοτικά Συμβούλια; Είπαμε είναι μόνος του, αλλά δεν θα έχουμε για 5 χρόνια ισοπέδωση της δημοκρατίας. Να υπάρχει σεβασμός στους πολίτες

Το Προφίλ μας