Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Το ποδόσφαιρο της Κοζάνης ζει μεγάλες στιγμές……μέχρι τις επόμενες της SL2

H ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής στον 2ο όμιλο, βρήκε την ποδοσφαιρική ομάδα της Κοζάνης στην 1η θέση της βαθμολογίας γεγονός που της δίνει την δυνατότητα να διεκδικήσει την άνοδο της στην Super League 2 (η Β΄ Εθνική για τους ρομαντικούς) μετά από 40χρόνια, σε αγώνες play off για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η φετινή σεζόν.

Εμείς σαν συνδυασμός θέλουμε να συγχαρούμε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια με μπροστάρηδες τις οικογένειες  Πετρόχειλου – Κεντεποζίδη, το διοικητικό συμβούλιο, το τεχνητό team και φυσικά τους ποδοσφαιριστές της ομάδος που μας δίνουν  την δυνατότητα να ονειρευτούμε ένα καλύτερο αύριο για το ποδόσφαιρο της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης αλλά και γενικότερα της Δυτικής Μακεδονίας.

Θέλουμε να τονίσουμε ένα πράγμα.

Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη.

Τώρα έρχονται τα κρίσιμα παιχνίδια και θα πρέπει να μην χαθεί αυτή η ευκαιρία. Τέλος λοιπόν τα πανηγύρια. Τα κεφάλια μέσα  ακόμη περισσότερη δουλειά και στο τέλος των play off να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο στην SL2 με ένα μεγαλύτερο ακόμα πάρτι.

Ήρθε η ώρα πλέον να βοηθήσουμε και όλοι εμείς.

Παράγοντες ομάδων και φίλαθλοι όλου του νομού να δείξουμε την έμπρακτη συμπαράσταση μας σε όλο τον οργανισμό  της Κοζάνης,  ότι είμαστε δίπλα τους και δεν θα τους αφήσουμε ποτέ μόνους.

Πρέπει στα 3 παιχνίδια εντός έδρας να γεμίσουμε ασφυκτικά από άκρη σε άκρη τις κερκίδες του ΔΑΚ Κοζάνης και να στείλουμε το μήνυμα σε όλη την Ελλάδα ότι

Και το θέλουμε

Και το αξίζουμε

Και μπορούμε

να βάλουμε την Δυτική Μακεδονία στον χάρτη του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Να γίνουμε η κινητήριος δύναμη που θα ωθήσει τους ποδοσφαιριστές μας να δώσουν το 110% για να γράψουν τα ονόματα τους στη σύγχρονη ιστορία του ποδοσφαίρου της Κοζάνης.

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.

ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΑΝΟΔΟ

Υ.Γ. 1) Ελπίζουμε την ημέρα που θα αγωνίζεται η ομάδα να μην οριστούν ξανά παιχνίδια τοπικού πρωταθλήματος. Ας το εμπεδώσουν επιτέλους κάποιοι ανευθυνουπεύθυνοι .

Υ.Γ. 2) Ευελπιστούμε ότι δεν θα μας καλέσουν να δείξουμε το καταστατικό μας.

Για την  < ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ >

                                         Ο επικεφαλής                                      Σάββας Σαλτσίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας