Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικ. Επιτροπής Δήμου Βελβεντού.

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε σε έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βελβεντού, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Βελβεντού την Πέμπτη  14/4/2022 στις 13:00 π.μ. δια ζώσης ή και με τηλεδιάσκεψη για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν λόγω των μέτρων προστασίας από τη διασπορά του Κορωνοϊού με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

1.- Έγκριση 1ου Πρακτικού της Επιτροπής Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για το έργο «ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ».

 

2.- Διαγραφές από βεβαιωτικούς καταλόγους για βεβαιωμένα τέλη ύδρευσης των εκ παραδρομής χρεώσεων κατηγορίας ΑΜΕΑ, Πολυτέκνων και λανθασμένων ενδείξεων από παρελθόντα έτη. (Διαγραφές Φεβρουαρίου 2022).

       

3.- Ορθή επανάληψη της υπ’ αριθμ 19/2022 απόφαση της Ο.Ε. του Δήμου Βελβεντού.

 

4.- Καθορισµός όρων ανάθεσης δημόσιας σύμβασης με τίτλο: «Προμήθεια ενός απορριμματοφόρου οχήματος συλλογής βιοαποβλήτων τύπου πρέσας χωρητικότητας 8 μ3».

 

5.- Καθορισµός όρων ανάθεσης δημόσιας σύμβασης με τίτλο : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ.

 

6.- Αποδοχή όρων και συμμετοχή του Δήμου Βελβεντού στην πρόσκληση ΧΙΙ του Προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ «Νέο πλαίσιο για την ευζωία ζώων συντροφιάς -Πρόγραμμα  Άργος και λοιπές διατάξεις».

 

7.- Αποδοχή χρηματοδοτήσεων - 2η Αναμόρφωση   προϋπολογισμού οικ. έτους 2022 Δήμου Βελβεντού.

 

Η σύνδεση των μελών της οικονομικής επιτροπής που επιθυμούν να συνδεθούν με τηλεδιάσκεψη θα γίνει από τον παρακάτω ηλεκτρονικό σύνδεσμο από τις 12:45   https://us05web.zoom.us/j/3057704305?pwd=M2RybjM3NW9PZzdJU2ZCWW84OVVPdz09  

 

 

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

 

 

Μανώλης Στεργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας