Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Γιώργος Κασαπίδης: Δεν επιτρέπεται ούτε τα φανάρια να βγάλουμε στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων για να απελευθερωθούν οι περιορισμοί

Για την Υψηλή Γέφυρα Σερβίων ο περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης τη Δευτέρα το μεσημέρι σε συνέντευξη που παραχώρησε ανέφερε ότι έχει κατασταλάξει η Περιφέρεια στην ανάθεση τριών μελετών. Οι δυο έχουν να κάνουν με την τοπογραφική αποτύπωση σημείων , η δεύτερη συγκεκριμένα σε ελέγχους με τεχνικό τρόπο και η τρίτη θα εκπονηθεί από την Εγνατία και το Α.Π.Θ. για να θωρακιστεί η γέφυρα σε μια άρθρωση του καταστρώματός της που επικάθεται πάνω στους προβόλους.
Μετά από ενημέρωση των τεχνικών και την τελευταία επιθεώρηση «ούτε η δοκιμαστική φόρτωση γίνεται , υπάρχει ρωγμή σε μία άρθρωση που δεν επιτρέπει ούτε τα φανάρια να βγάλουμε για να απελευθερωθούν οι περιορισμοί». Οι εργασίες θα γίνουν με τη διαδικασία της ανάθεσης γρήγορα .

Ιωάννα Παπαδημητρίου, prlogos.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γρήγορα????? 1.5 χρόνος σχεδόν έχει περάσει και ακόμα δεν έχετε κάνει τίποτα.... Αλλά εσας δεν σας ενδιαφέρει... Άστο κασαπιδη κούρασες..

Ανώνυμος είπε...

Το φανάρι έχει τοποθετηθεί γιατί άμα συμβεί κάτι κακό να έχουν να λένε ότι είχαν μεριμνήσει και έτσι να αποφύγουν τις νομικές κυρώσεις.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς κ κασαπιδη που πήρατε τα μέτρα και να δοκίμασετε της αντοχές όταν περνούν 8 Κ 10 φωρτιγο καραβάνι

Ανώνυμος είπε...

Φαντάζομαι όλοι είστε μηχανικοί και ξέρετε και έχετε μελετήσει το θέμα και έχετε και έτοιμες εισηγήσεις όπως ο δήμαρχος φυσικός μηχανικός νομικός Δάσκαλος;

Το Προφίλ μας