Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Δήμος Σερβίων: στις 10.00 η λειτουργία των σχολείων

Οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) σε όλο το Δήμο Σερβίων, αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 θα λειτουργήσουν από τις 10:00 λόγω παγετού.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

 

 

 

Ο Δήμαρχος Σερβίων

 

Χρήστος Ελευθερίου

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΕ; ΚΑΤΙ ΓΙΑ -11 ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

Λίγο χιόνι ρε παιδιά,πώς θα ανέβουν Δήμαρχος και αντιδήμαρχοι πάνω στα μηχ/τα για φώτο στο FB;

Ανώνυμος είπε...

Έγραψε ένας σχόλιο ότι ο δήμαρχος έκανε προχειροδουλια σε μια ανακοίνωση που δεν έγραφε για παιδικούς σταθμούς . Το διάβασαν και τώρα το έγραψαν σωστά. Είναι που δεν ασχολούνται με το σάιτ και τους ανώνυμους! Όλη μέρα κάνουν κάτι άλλο;

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος δεν ασχολείται με το τι γράφει ο καθένας. Ασκεί το δημιουργικό του έργο και φέρνει την πρόοδο στο Δήμο. Δεν χάνει τον πολύτιμο χρόνο του, με το να διαβάζει χωριάτικα και... Ανόητα σχόλια...

Ανώνυμος είπε...

Το πιο ασκει; χαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι ανόητος; Αυτός που κάνει μια επισήμανση για μια παράλειψη; Ή αυτός που δεν παραδέχεται ότι έκανε την παράλειψη; Για σκέψου το λίγο ψευτο-πρωτευουσιάνε, αν έχεις το μυαλό να το σκεφτείς, γιατί είστε και αστροπελέκια όλα τα τσακαλάκια οι 120 επιστήμονες χωρίς πτυχίο.

Ανώνυμος είπε...

Αμφισβητείς εσύ το κύρος του Δημάρχου, που τόσα έργα εκτελεί και φέρνει την προκοπή στον τόπο 16.40 και αναφέρεσαι σε μια εικονική παράλειψη, λες και είσαι πολύ ξύπνιος. Τα Τσακαλακια μπορεί να μην είναι... με πτυχίο, αλλά εσύ κατέχεις το πτυχίο της... Βλακειας!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εκδίδει και συγχωροχάρτια ο δήμαρχος που είναι αλάθητος σαν τον πάπα; Σε έδωσε κι εσένα; γι' αυτό δεν παραδέχεσαι ότι κάνει λάθος;
Το πτυχίο της βλακείας είναι προφανώς καλύτερο από το πτυχίο της υποκρισίας και της κομπορρημοσύνης. Άμα είχε κύρος ο δήμαρχος δεν θα χρειαζόταν πληρωμένους κλακαδόρους σαν κι εσένα να τον υποστηρίζουν.
Αλλά έτσι είναι, για ένα μεροκάματο τι να κάνεις κι εσύ δόλιε 18.35; Και ψέματα θα πεις και το ίντερνετ σβάρνα θα πάρεις να γράφεις, και εδώ μέσα ξημεροβραδιάζεσαι για να βρίσεις αυτόν που θα γράψει καμιά αλήθεια! Άντε κουράγιο 2 χρόνια μείνανε και θα απαλλαγείς από τα καθήκοντα.

Ανώνυμος είπε...

τι εννοείς 18.35 ότι τα τσακαλάκια δεν έχουν πτυχίο; δεν έχουν πτυχίο οι 120 επιστήμονες; η επιστημονική ομάδα-φάντασμα του συμβούλου απολιγνιτοποίησης ......με την ΜΙΑ μελέτη που ήταν κλόπι πέιστ από εργασίες προπτυχιακών και μεταπτυχιακών εργασιών από το ίντερνετ; τι εννοείς ότι τόσο καιρό πουλάγατε φύκια για μεταξωτές κορδέλες;
τστστσ εντροπία στο μέγιστο βαθμό έχετε που θα έλεγε και ο φροντιστής που λέει μόνος του για τον εαυτό του ότι είναι δάσκαλος προσβάλοντας τους δασκάλους! υπάρχει πάντως κάτι καλό . η εξουσία δείχνει τον χαρακτήρα λέει η λαική σοφία. και μας τον δείξατε για τα καλά.

Το Προφίλ μας