Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης: Αποστολή βοήθειας στους πρόσφυγες

Η Ιερά Μητρόπολις Σερβίων & Κοζάνης σας ενημερώνει ότι αύριο Τετάρτη 16  Μαρτίου θα αποσταλεί στον προσφυγικό καταυλισμό της Ειδομένης η ανθρωπιστική βοήθεια που συγκεντρώθηκε από τις Ενορίες της Επαρχίας μας, σύμφωνα με την πρόσφατη (από 25/2) Εγκύκλιο του Σεβασμ. Μητροπολίτη κ. Παύλου.


Η βοήθεια στέλνεται στην Ειδομένη -κατόπιν συνεννοήσεως με τον Δήμο Κοζάνης- λόγῳ της πληθώρας των ειδών που συγκεντρώθηκαν στον καταυλισμό του Γυμναστηρίου της Λευκόβρυσης.

Η όλη διαδικασία θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 16  Μαρτίου στις 9.00 το πρωί στο Γκέρτσειο Ίδρυμα (πίσω από τον Ι. Ναό των Αγίων Κων/νου & Ελένης Κοζάνης). Το φορτηγό θα ξεκινήσει αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η φόρτωση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο του Φιλοπτώχου Ταμείου Πρωτοπρεσβύτερο Νικόλαο Βαχτσεβάνο, στο τηλ. 6973-790211.

Θα αποσταλεί σχετικό Δελτίο Τύπου όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί κανείς δεν μιλάει για την ----, το ----------- του υδρογόνου, το ------ και την --------? Κι όμως αυτά τα φυσικά προϊόντα θεραπεύουν τον καρκίνο!!!

Ανώνυμος είπε...

Και φυσικά όλα τα τοπικά κανάλια και εφημερίδες να είναι παρών για να καταγράψουν την πρωτοβουλία. Δεν μπορεί ένας Παπανικολας να αυτοπροβαλεται και να έχει το θράσος να ξημερώσει μέχρι τις 5τα χαράματα για να μαγειρέψει για τούς μετανάστες χωρίς να πάρει την άδεια.

Το Προφίλ μας