Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Η Εκκλησία της Ελλάδος για την οργάνωση "Ε.ΣΥ. - Ελλήνων Συνέλευσις"

Η Ιερά Μητρόπολις Σερβίων & Κοζάνης, με αφορμή το θέμα περί της οργανώσεως “Ε.ΣΥ. – Ελλήνων Συνέλευσις”, κοινοποιεί προς ενημέρωσή σας το πρόσφατο Εγκύκλιο
Σημείωμα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος περί της εν λόγω οργανώσεως.
kozan.gr  
Κλικ εδώ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι ξεκάθαρη η θέση της επίσημης εκκλησίας. Η με των ελλήνων τη συνέλευση Ε.ΣΥ(Σώρρας) ή με την εκκλησία. Διπλό ταμπλό δεν έχει. Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Αφορά και εσένα δήμαρχε και εσάς αντιδήμαρχοι.Οι άλλοι απαλάσονται.

Ανώνυμος είπε...

Από ότι κατάλαβα από τα άρθρα και τα λεγόμενα της μητρόπολης νο1 εχθρός της ειναι ο Σωρρας που με καθυστέρηση 1μήνα τοποθετήθηκε επί του θέματος (κάτι μου βρωμάει εδώ κάτι ζητήθηκε από το Κοσματοπουλο και τον Τεττο και δεν εκπληρώθηκε και τούς επιτίθενται Προσωπικά), και 2ος ο πατήρ Νικόλαος που με θράσος μαγείρεψε για τούς μετανάστες και έκλεψε την δόξα με την αυτοπροβολή του. Θεϊκές πράξεις και λόγια δλδ. Αχ.....

Ανώνυμος είπε...

Η θα είμαστε με τους αγίους ενδόξους προπάτορές μας Αβραάμ, Ισαάκ και Ιακώβ, ή με τους Έλληνες εγώ σαν χριστιανός είμαι με τους προπάτορές μου γιατί πρώτα γεννήθηκα χριστιανός και μετά έγινα Έλληνας.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΩ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ, ΤΟΝ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΑΚΩΒ;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Kai den prosefere voithia o Mitropolitis sto Proto kalesma tou Dimarxou Kozanis, kai ithele kai ta fota tis Dimosiotitas epano tou vlepis o patir Nikolaos tou eklepse tin lampsi !!!!

xxguestxx είπε...

εδω καραβια χανονται και στα Σερβια μιλανε ακομα για τον Ψωρα

Ανώνυμος είπε...

Ξύπνα! Μας οδηγούν στη ΠανΘρησκεία! ΜΑΛΑΚΑ xxguestxx18 Μαρτίου 2016 - 6:29 μ.μ.
Όλοι σχεδόν έχουν ακούσει ότι για να μην υπάρχουν θρησκευτικές έριδες στο παγκόσμιο κράτος , θα επιβάλλουν μια παγκόσμια θρησκεία. Αυτή η πανθρησκεία είναι που θα δώσει την "πνευματική" τροφή στον πεινασμένο παγκόσμιο λαό. Αυτή είναι εκείνη που θα δώσει τη νέα ηθική και τον νέο τρόπο σκέψης.
Ποια όμως θα είναι η θρησκεία αυτή; του Σώρρα μαλάκα!!!!
Η Παγκόσμια Κυβέρνηση θα φροντίσει για την ύπαρξη "καταστημάτων έκφρασης του θρησκευτικού συναισθήματος".
Εκεί θα πηγαίνουν όλοι και θα εκφράζει ο καθένας ότι θέλει από μέσα του, γιατί φανερά, θα πρέπει να ακολουθεί το "ουδέτερο τυπικό της παγκόσμιας πίστης".

Μπορεί να φανεί απίστευτο, αλλά η εκκλησία της νέας εποχής , η εκκλησία που θα χρηματοδοτείται από την Μητρική Εταιρεία, θα αναλάβει να "προστατεύει" τους άπορους και τους δυστυχείς.

Μητρική Εταιρεία ονομάζεται μία πολυεθνική εταιρεία που ετοιμάζεται ν΄αγοράσει και με τον τρόπο αυτό ν΄αναλάβει και να ξεπληρώσει όλα τα χρέη, όλων των κρατών και όλων των επιχειρήσεων και όλων των νοικοκυριών, οπότε κάθε περιουσιακό στοιχείο, κρατικό ή ιδιωτικό θα της ανήκει.
Στην πραγματικότητα, δεν θα πληρώσει όμως τίποτε, γιατί η ίδια μητρική εταιρεία είναι η ιδιοκτήτρια όλων των τραπεζικών ιδρυμάτων στα οποία χρωστάμε όλοι τα χρέη μας.
Στην πραγματικότητα απλά θα κατάσχει τα πάντα και θα της ανήκουν τα πάντα, ακόμη και η
Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ι Α μας! και σεις μαλάκες κυνηγάτε το Σώρρα.
Ήδη ακούγεται ότι τα κόκκινα δάνεια, αυτά που οι δανειολήπτες δηλαδή δεν έχουν λεφτά να τα ξεχρεώσουν, θα τα αγοράσουν ιδιωτικά funds = δεξαμενές χρημάτων που συγκεντρώνονται από επενδυτές , δηλαδή τα τσιράκια των Illuminati , που με τη σειρά τους είναι τα τσιράκια του Αντίχριστου.
Ας επιστρέψουμε στο θέμα της πανθρησκείας...
Η κεντρική εξαπάτηση θα είναι η παραδοχή του ότι ο Θεός είναι διπολικός με καλή και κακή πλευρά και επομένως ο Σατανάς είναι μέρος του Θεού και όχι ένα κατασκεύασμά του που αποστάτησε.
Επίσης θα γίνει αποδεκτό το δόγμα που θα λέει ότι για να φθάσεις στον "φωτισμό"θα πρέπει να περάσεις από τα πολύ χαμηλά επίπεδα της αμαρτίας. Η αμαρτία επομένως θα λένε ότι είναι...απαραίτητη!
Η πανθρησκεία δεν θα δέχεται τον δήθεν ένα και μοναδικό Θεό που υποτίθεται από κοινού δέχονται οι τρεις μονοθεϊστικές θρησκείες , δηλαδή ο Χριστιανισμός , ο Μωαμεθανισμός και ο Ιουδαϊσμός , πράγμα που ούτως ή άλλως είναι λάθος. Άλλο πράγμα είναι ο Χριστός και άλλο ο Αλλάχ και ο Γιαχβέ.
Η πανθρησκεία λοιπόν θα δέχεται τον ερμαφρόδιτο "μέγα θεό" του καλού και του κακού και πλήθος θεοτήτων.

Να θυμάστε πάντα και δώστε Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ...
Μείνετε πιστοί στους λόγους του Ε Υ Α Γ Γ Ε Λ Ι Ο Υ και μάλιστα του αυθεντικού κειμένου (μην εμπιστεύεστε τη μετάφραση).
Μην δεχθείτε να πάρετε στο χέρι ή στο μέτωπο το χάραγμα, (του Αντιχρίστου) που θα αντικαταστήσει εντελώς τα χρήματα, που θα απαγορευθούν και θα καταργηθούν, χωρίς το οποίο (χάραγμα) δεν θα αγοράζεις ούτε θα πουλάς τίποτα.
+Συν Αθηνά και χείρα κίνει+ αλλά όχι για μαλακία.
ΣΑΚΗΣ


Το Προφίλ μας