Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Εξοργισμένος ο Α. Κοσματόπουλος με την κατάσταση του συστήματος υγείας στη Δυτική Μακεδονία: “Δεν υπάρχουν πιο άχρηστοι παράγοντες (βουλευτές, Περιφερειάρχης κι Αντιπεριφερειάρχες), παγκόσμια και διαχρονικά” (Βίντεο)

Από το kozan.gr
Σε μια πολύ σκληρή δήλωση, που θα συζητηθεί, για τους βουλευτές, τον Περιφερειάρχη και τους Αντιπεριφερειάρχες της περιοχής, προχώρησε, πριν την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας, o δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού, Α. Κοσματόπουλος, με αφορμή την προγραμματισμένη συζήτηση για την κατάσταση του συστήματος υγείας στη Δυτική Μακεδονία.



Δείτε τι είπε ακριβώς

.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

EYGE STON DHMARXO

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά τα λέει συμφωνώ απόλυτα μαζί, του τι λάθος λέει? Σε όλες τις θέσεις σε όλους τους φορείς και θεσμούς όλοι οι άχρηστοι και βολεψακιδες.Μόνο την τσέπη του κοιτάει ο καθένας και να βολέψει τον κάθε ρουφιάνο.

Ανώνυμος είπε...

Είναι για δέσιμο ο άνθρωπος. Εσείς εκεί στον συνδυασμό του μαζέψτε τον γιατί καθημερινά εκθέτει τον εαυτό του και τον δήμο.

Ανώνυμος είπε...

Όταν ήταν αντιπεριφερειαρχης ο κύριος τι έκανε για τον τομέα της υγείας?

Ανώνυμος είπε...

apo mikro ke apo trelo ma8enis tin alithia.

Ανώνυμος είπε...

αφου ομως δεν είναι μικρος τότε σίγουρα είναι τρε...ς αλλά μην εξαιρει το εαυτό του άχρηστος είναι και αυτός ας θυμηθεί τι έλεγε προεκλογικα και αμέσως μετά....

Το Προφίλ μας