Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Ο Πλάτανος στην Κεντρ Πλατεία Σερβίων, οπως... φαίνεται απο ψηλά. (Video Live-Avles.tv)

Ο Πλάτανος στην Κεντρική Πλατεία Σερβίων, που κλαδεύτηκε πρόσφατα, όπως… φαίνεται από ψηλά.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ειναι ο σκοπος της παρουσιασης αυτου του βιντεο; Για να προκαλεσει για αλλη μια φορα το κοινο αισθημα των Σερβιωτων; Δυστυχως το περηφανο και ιστορικο αυτο δεντρο, το κατηντησαν καποιοι σκετο καρναβαλι! Προθεση τους, ειναι να το ξερανουν τελειως και αυτο φαινεται απο τον τροπο που προσπαθησαν να επουλωσουν τις πληγες του! Πασαλειψαν το υγρο για τους μυκητες και στο κεντρο αφησαν την κουφαλα,οπως ηταν για να μαζευει προφανως νερο και να επιταχυνθει ετσι το σαπισμα του! Η ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!! Ρωτηστε και καποιον ειδικο τι επρεπε να κανατε στην συγκεκριμενη περιπτωση,το να ρωτατε πολυξεροι δεν ειναι κακο! Χειριτερο καρναβαλι και απο σας καταντησατε τον πλατανο!(Ευχομαι το σχολιο μου να δημοσιευθει)!

Ανώνυμος είπε...

Το video είναι άλλη μια απόδειξη ότι ΟΡΘΑ πράξανε αυτή που κλαδέψανε το πλατάνι….

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΟΡΘΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΡΕ ΛΑΚΑΜΑ ? ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΛΑΤΑΝΙ ΞΕΡΑΘΗΚΕ , ΚΑΙ ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΕΝΑ ΧΛΩΡΟ ΠΛΑΤΑΝΙ.

Ανώνυμος είπε...

Αίσχος! και ούτε μια παραίτηση

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

11.30 πρεπει να εισαι μεγαλος καρναβαλος με οσα λες1 Απο τα Σερβια αποκλειεται να εισαι,οποτε μιλα για τον τοπο σου και ασε μας να λυσουμε τα προβληματα μας οπως εμεις θελουμε1

Ανώνυμος είπε...

ο κυριος του βιντεο πριν απο λίγο καιρό παρουσίασε αλλο βίντεο με ΤΙΤΛΟ << Ο ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ>> θα έπρεπε πρωτα αυτός να ντρέπετε και στηνσυνέχεια όλοι οι άλλοι.
Επισης ανακοινωσε και την υποψηφιότητα του.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΛΑΖΑΡΙΩΤΗ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΒΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

Να θυμίσω στον κύριο Λαζαριώτη την επιστολή που είχε γράψει τότε για το κόψιμο των δύο μεγάλων πεύκων στο σημείο που χρήστηκε η δεύτερη οικοδομή του Ζάκη. Θυμάστε κύριε Λαζαρίωτη τη γράφατε τότε για την σημασία των δύο δέντρων? Τότε σας είχε πιάσει το οικολογικό σας ενδιαφέρον μιας και κάνατε τα πρώτα βήματα συμμετοχής στα τοπικά δρώμενα. Τώρα όμως διακατέχεστε από αλαζονεία μιας και προσπαθήτε να επιβάλετε ένα αντιγραμμένο σχέδιο ανάπλασης για τον λόγο ότι προέρχεται από το μαγαζί της ΑΝΚΟ σας, εσείς και οι άλλοι ‘’Σερβιώτες’’ συνάδελφοι σας. Και εμένα θα μου άρεζε η ανάπλαση εάν δεν ζούσα στα Σέρβια.

Το Προφίλ μας