Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Δυτική Μακεδονία : Κλειστά Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ

Κλειστό θα είναι σήμερα Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου και αύριο Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012 το Πανεπιστήμιο και το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, εξαιτίας της χιονόπτωσης. Οι προγραμματισμένες για σήμερα  και αύριο εξετάσεις Χειμερινού Εξαμήνου του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, μετατίθενται στις πρώτες δύο ημέρες μετά το πέρας της κανονικής εξεταστικής περιόδου.
ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη Μάκης Νασιάδης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μαλακίες, γράψαμε 8:30 και μετά αναβλήθηκαν η εξετάσεις ο πρόεδρος του ΤΕΙ δεν πήρε υπεύθυνη στάση από χθες το βραδύ και με απάντηση στο kozanimedia το < ίδρυμα δεν κλεινή > με πια δικαιολογία το έκλεισε μετά της 8:30π.μ αφού δεν χιόνιζε είχαμε πάει ηδύ 550 παιδιά σίγουρα..., Άλλο δράμα ήταν τα ΚΤΕΛ τη να πεις πληροφόρηση μηδέν και από Κοζάνη κ από εδώ είχε λεωφορείο των 8:00 ήταν πρώτο δρομολόγιο για Κοζανη και το πρακτοριό άνοιξε 8:30 κόσμος τρελάθηκε ήθελε να πάει στην δουλειά τους και δεν επερνε κανείς την ευθύνη από τη Κοζάνη να απαντήσουν.. και το παιδί από εδώ απαντούσε μετά της 8:30 κατηγορηματικά ότι και θα συμφωνήσω με τον τελευταίο ανεξαρτήτως αν είχε αργήσει να πάει στο γραφείο να απαντάει στον κόσμο ήθελε να ενημερωθεί... πιστεύω να ήταν τελευταία φορά αυτό το αλαλούμ.
Ευχαριστώ τους επιτηρητές που με άφησαν να γράψω τα τελευταίο 30λεπτό όσο είχα γράψει... με ώρα έναρξης του μαθήματος 8:15 αα και φυσικά έναν φύλο του πατέρα μου που αγγαρευτικε να με ανεβάσει στα Κοίλα.
Ραφαήλ Π.

Το Προφίλ μας