Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ο Ισ. Κούβελος, σύζυγος της Ντ. Μπακογιάννη, έστειλε έξω το €1 εκατ.

Ο σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη, Ισίδωρος Κούβελος, είναι το πρόσωπο που έβγαλε εκτός Ελλάδας το ένα εκατομμύριο ευρώ. Ανακοίνωση της κ. Μπακογιάννη για το θέμα, το οποίο χαρακτηρίζει «φαρσοκωμωδία». Σύμφωνα με την κ. Μπακογιάννη, τα χρήματα προέκυψαν από ρευστοποίηση μετοχών στις ΗΠΑ και στη συνέχεια μέσω εμβάσματος της ΤτΕ εστάλησαν στο Λονδίνο για την αγορά πλοίου, την οποία προτίθεται να κάνει ο κ. Κούβελος.

Συμπλήρωσε ότι πρόκειται για επιχειρηματική δραστηριότητα του συζύγου της, που είναι δηλωμένη στο «πόθεν έσχες» του.
ΤΟ ΒΗΜΑ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με στοιχεία που προέρχονται από το νησί της Ρόδου οι Αλβανοί μετανάστες που ζούν στο νησί μετέφεραν σε αλβανικές τράπεζες 100 εκατ. ευρώ το 2011 λόγω του φόβου ότι η χώρα θα χρεοκοπήσει.
Εάν δε συνυπολογισθούν και τα ποσά που έστειλαν στην πατρίδα τους στα καλά χρόνια που δούλευαν πολύ εντατικά στη Ρόδο, τότε τα ποσά γίνονται μυθικά!
Από αυτή την πληροφορία η οποία προέρχεται από ένα νησί των 120.000 κατοίκων αντιλαμβάνεται κανείς πόσα χρήματα φεύγουν κάθε χρόνο από την Ελλάδα στο εξωτερικό από τους 1,5 εκατ. μετανάστες που ζούν και εργάζονται στην Ελλάδα αφαιρώντας από την εσωτερική ζήτηση ένα σημαντικό ποσό συμβάλλοντας στην επιδείνωση του προβλήματος ρευστότητας που κυριαρχεί στην ελληνική αγορά. sik

Ανώνυμος είπε...

Που αποσκοπούσαν άραγε τα ΜΜΕ τόσο καιρό που έπαιζαν αυτό το θέμα; Ας ψάξουμε λίγο τις τσέπες μας μήπως βρούμε την απάντηση. Αν δούμε ότι δεν μας λείπουν λεφτά ας κοιτάξουμε μήπως πήραν πάλι θαλασσοδάνεια και μας πάρουν αργότερα τα λεφτά μας από τα ταμεία και από όπου αλλού τα έχουμε εμπιστευθεί.

Το Προφίλ μας