Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού (φωτογραφίες)

Με την κεντρική γιορτή της Καθαράς Δευτέρας να πραγματοποιείται στη λίμνη Πολυφύτου κοντά στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων έκλεισε το 12ήμερο των Αποκριάτικων εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού.
Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες το παραδοσιακό σαρακοστιανό τραπέζι στρώθηκε κανονικά και πλήθος πολιτών και επισκεπτών συμμετείχαν στη γιορτή. Οι εκδηλώσεις του Δήμου κορυφώθηκαν το Σαββατοκύριακο της Μεγάλης Αποκριάς με το άναμμα των φανών στις Τοπικές Κοινότητες και τις καρναβαλικές παρελάσεις.

Το κάψιμο του Καρνάβαλου στην Κεντρική Πλατεία Σερβίων ακολούθησε η απονομή των βραβείων σε όσους συμμετείχαν στην Αποκριάτικη Παρέλαση (1ο βραβείο στον Μορφωτικό Σύλλογο Λάβας, 2ο βραβείο ο σύλλογος εθελοντών Σέρβια Εν Δράσει και 3ο βραβείο το Λύκειο Σερβίων) Ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος συνεχάρη τους συμμετέχοντες, μαθητές, μέλη φανών, συλλόγων και εθελοντικών ομάδων όπως επίσης και όσους εργάστηκαν για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων σε όλο το Δήμο τις ημέρες της Αποκριάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας