Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

«Με ευθύνη της Παπαρήγα το ΚΚΕ έχει γίνει κόμμα εκτροπής»

Ενα απρόσμενο χτύπημα στην... καρδιά δέχθηκε πριν λίγες ημέρες το ΚΚΕ καθώς ο γιος του κοινοβουλευτικού του εκπροσώπου Σπύρου Χαλβατζή εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ 11.000 λέξεων και δήλωσε ότι αποχωρεί από το κόμμα. Ο Αλέκος Χαλβατζής, που έχει διατελέσει μέλος του γραφείου του κεντρικού συμβουλίου της ΚΝΕ και του τμήματος Διαφώτισης της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ, κάνει λόγο -όπως αποκαλύπτει το Εθνος της Κυριακής- για «σοβαρή εκτροπή και βαθιά κρίση στο κόμμα» και μιλά «για λαθρεπιβάτες που έχουν μετατραπεί σε τιμονιέρηδες και κουμανταδόρους».
Ο Αλέκος Χαλβατζής αναφέρεται προσωπικά στη γραμματέα της κεντρικής επιτροπής Αλέκα Παπαρήγα την οποία κατηγορεί ότι όχι μόνο έχει ευθύνη αλλά και πρωταγωνιστική εμπλοκή στην εκτροπή».

Αναφερόμενος, ειδικότερα, στη λειτουργία και τις κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ, ο Αλέκος Χαλβατζής το χαρακτηρίζει «κομματικό παράρτημα» που κατά περίπτωση εφαρμόζει είτε συμφωνεί είτε όχι τις αποφάσεις του κόμματος.
Αποκαλύπτει μάλιστα ότι στις περισσότερες περιπτώσεις οι κινητοποιήσεις και οι ακτιβιστικές του ενέργειες γίνεται από επαγγελματικά στελέχη του κόμματος και ένα μικρό σκληρό πυρήνα φοιτητών που βαπτίζονται... εργάτες.
Η ίδια κατάσταση επικρατεί, σύμφωνα με τον ίδιο και στη φοιτητική παράταξη Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών , τη μετεξέλιξη της Πανσπουδαστικής. Επισημαίνει μάλιστα, ότι από την εποχή της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου το 2008 «αναπτύχθηκαν απαράδεκτες αντιλήψεις, κάθε λογής τυχοδιωκτισμός και αυθαιρεσίες στο όνομα των φοιτητών».
Τέλος, ο Αλέκος Χαλβατζής αναφέρεται στη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί μέσα στο ΚΚΕ επισημαίνοντας ότι «όποιος ρωτάει πολλά είναι περίεργος, όποιος είναι περίεργος μάλλον διαφωνεί, όποιος διαφωνεί μάλλον επηρεάζεται, όποιος επηρεάζεται είναι οπορτουνιστής και άρα προφανώς θα γίνεις φραξιονιστής. Και όλοι ξέρουμε ότι από φραξιονιστής λίγο θες για να γίνεις πράκτορας, αν δεν είσαι ήδη».
www.iefimerida.gr 
Ολόκληρο το κείμενο εδώ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ai-Vres σου συνιστώ να κοιτάξεις το ημερολόγιο. Μπέρδεψες την πρωταπριλιά με την Καθαρά Δευτέρα.
Σε παρακαλώ κάνε τον έλεγχο και διόρθωσε το σφάλμα σου το συντομότερο δυνατό.

ai-vreS είπε...

Τι εννοείς ;

Ανώνυμος είπε...

Εννοώ ότι αποκλείεται ο γιος του Χαλβατζή που τρέφεται από το κόμμα να λέει τέτοια πράγματα. Τι θέλει να απολύσουν τον μπαμπά του και να πεινάσει;

ai-vreS είπε...

Α! Μάλιστα.

http://alekosch.wordpress.com/

Ανώνυμος είπε...

Οι απολυμένοι Ενωμένοι Ψηφίζουν ΚΚΕ!!!!

Το Προφίλ μας