Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Δαμανάκη: «Να δουλέψουμε όλοι μαζί για να διαψεύσουμε τις Κασσάνδρες»

Η προσπάθεια αξίζει τον κόπο και γι'αυτό πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί για να διαψεύσουμε Κασσάνδρες και κερδοσκόπους, ανέφερε σε δήλωσή της νωρίτερα η Ευρωπαία επίτροπος Μαρία Δαμανάκη.
Συγκεκριμένα, η αρμόδια για θέματα Θαλάσσιας Πολιτικής και Αλίειας επίτροπος της Ε.Ε. είπε πώς «η Ευρωπαϊκή Ένωση με τις τελευταίες αποφάσεις άνοιξε ένα παράθυρο ελπίδας για τη χώρα μας». Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με την ίδια «πρέπει να κάνουμε την προσπάθεια», γιατί «αξίζει τον κόπο και η Ελλάδα μπορεί». Και συνέχισε λέγοντας «καταλαβαίνω ότι τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν πολλές αρνητικές αντιδράσεις. Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να συγκεντρωθούμε θετικά στους στόχους μας. Οι αντιδράσεις εξηγούνται. Πρέπει να διαψεύσουμε τις Κασσάνδρες και τους κερδοσκόπους. Η Ελλάδα μπορεί και η προσπάθεια αξίζει τον κόπο» τόνισε η Μαρία Δαμανάκη.

Η επίτροπος της ΕΕ, αρμόδια για θέματα Θαλάσσιας Πολιτικής και Αλιείας, έκανε τη δήλωση αυτή στο περιθώριο των εργασιών της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής την οποία ενημέρωσε για το πρόγραμμα εργασιών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το 2012.
www.iefimerida.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://exofitsio.blogspot.com/2012/02/blog-post_2095.html

Ανώνυμος είπε...

συγκυβερνηση σαμαρας - βενιζελος.
Κατουρα και μετα γλυφε, ΒΛΑΚΑ

Το Προφίλ μας