Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Ποια εταιρία έδωσε μπόνους 15 εκατομμυρίων;

Από 8.500 έως 30.000, ανάλογα με τα χρόνια υπηρεσίας, το δώρο! Άφωνοι οι εργαζόμενοι, κι εμείς επίσης! Βρέθηκε το καλύτερο αφεντικό του κόσμου! Βρίσκεται στην Αυστραλία και μοίρασε 15 εκατομμύρια δολάρια για να πει «ευχαριστώ» στους υπαλλήλους του για την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά τους.


Φυσικά το δώρο ξάφνιασε ακόμη και το ίδιο το προσωπικό της εταιρίας λεωφορείων Grenda. Και δεν πίστευαν στα μάτια τους οι 1.800 εργαζόμενοι όταν, μαζί με την εβδομαδιαία πληρωμή τους, έλαβαν και ένα δώρο που κυμαινόταν από 8500 έως 30.000 δολάρια ο καθένας τους, ανάλογα με τα χρόνια υπηρεσίας.

Άλλοι γέλασαν, άλλοι φώναξαν, άλλοι έκλαψαν από συγκίνηση. Και έδωσαν στο αφεντικό τους τον τίτλο του καλύτερου εργοδότη.

Η εταιρία πωλήθηκε πρόσφατα έναντι σημαντικού ποσού και ο Κέν Γκρέντα, κύριος μέτοχος, θέλησε με την χειρονομία του αυτή να πει "ένα ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, τους υπαλλήλους της, που έφτιαξαν την εταιρεία".

"Μια επιχείρηση είναι πετυχημένη όταν οι εργαζόμενοι της είναι ευχαριστημένοι. Εμείς πετύχαμε λόγω που είχαμε αφοσιωμένους υπαλλήλους", είπε ο κ. Γκρέντα.

Η εταιρεία ξεκίνησε το 1945 με τέσσερα πούλμαν και σήμερα έχει πάνω από 1300 σε όλη την Αυστραλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας