Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Μετακομίζει στην Πτολεμαΐδα ο ΠΑΟΚ

Το κολυμβητήριο της Πτολεμαΐδας θα χρησιμοποιεί ως έδρα του τη φετινή αγωνιστική περίοδο η ομάδα του ΠΑΟΚ. Οι διοικούντες την ομάδα οδηγήθηκαν σε αυτή την απόφαση μετά τις τελευταίες εξελίξεις που υπήρξαν σχετικά με τα κολυμβητήρια της Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόβλημα πλέον είναι πολύ έντονο, αφού τόσο στο Εθνικό όσο και στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο η παροχή φυσικού αερίου έχει διακοπεί λόγω χρέους της τάξης των 350.000€ προς την ΕΠΑ, ενώ το χρέος προς τη ΔΕΗ είναι ακόμη μεγαλύτερο.
Ταυτόχρονα, βέβαια, και με τις περικοπές της ΓΓΑ τα δύο κολυμβητήρια δεν θα εισπράξουν τις 450.000€ που ανέμεναν, δυσχεραίνοντας ακόμη περισσότερο την κατάσταση.
Επομένως, αφού το δημοτικό κολυμβητήριο της Τούμπας και το κρατικό της Νεάπολης δεν ήταν διαθέσιμα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πήραν την απόφαση να αγωνιστούν στην Πτολεμαΐδα.
Εκεί, η αποστολή της ομάδας θα καταλύει μία μέρα νωρίτερα των αγώνων χάρη στη συμβολή των τοπικών φορέων, ενώ η χρήση του κολυμβητηρίου θα είναι δωρεάν.
Να σημειωθεί ότι ο πρώτος αγώνας του ΠΑΟΚ στο κολυμβητήριο της Πτολεμαΐδας αναμένεται να είναι εκείνος κόντρα στον Εθνικό για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος την ερχόμενη Τετάρτη 12 Οκτωβρίου.
acquaticnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας