Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Έκρηξη με τραυματία σε στρατόπεδο στην Αλεξανδρούπολη

Έκρηξη σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 11:00 το πρωί σε καυστήρα, πλησίον των μαγειρείων στρατοπέδου της Αλεξανδρούπολης. Από την έκρηξη τραυματίστηκε ένας 23χρονος οπλίτης από τη Λάρισα, ο οποίος αρχικά διακομίστηκε με σοβαρά τραύματα στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, αλλά εν συνεχεία κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Π.Γ.Ν. της πόλης. Επίσης από την έκρηξη και τις αναθυμιάσεις που προκλήθηκαν, έχασαν τις αισθήσεις τους άλλοι δύο στρατιώτες, ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημίες στο κτήριο.


Η zougla.gr επικοινώνησε με τον διοικητή του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι ο νεαρός οπλίτης μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.
Αμέσως διασωληνώθηκε και μπήκε στο χειρουργείο. Σύμφωνα με τον διοικητή, ο τραυματίας στρατιώτης φέρει πολλαπλά κατάγματα, εγκαύματα, ενώ έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η έκρηξη σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της συντήρησης του καυστήρα στο στρατόπεδο Ζήση. Από την έκρηξη έπεσε ο τοίχος που συνδεόταν με τα μαγειρεία, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο μάγειρας που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στον χώρο.


zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας